Foorumi

Karsinnat Kiekkoliigan 2.divariin kaudelle 3/08
togo

31.07.2008 23:27
Hep, hakuaika 2.divarin karsintoihin on alkanut. Hakuaika on 1.8. - 24.8. kello 18.00. Karsinnat alkavat 25.8. ja kestävät alustavasti arvioiden noin viikon verran, riippuen valittavien joukkueiden määrästä.

Karsintojen tarkempi kesto, pelisysteemi jne. ilmoitetaan samalla kun joukkueet julkaistaan.

Ainoana joukkueena paikkansa karsinnoissa on jo varmistanut Team Talu Viin. Hoki-liigan ja SHL:n finaalijoukkueet ovat myöskin halutessaan vahvoilla saada paikan, mikäli tietoomme ei tule heidän osaltaan käytökseen tms. seikkoihin liittyviä ongelmia. Lopullinen karsintoihin valittavien joukkueiden määrä on vielä hämärän peitossa, ja riippuu suurelta osin hakemusten yleisestä tasosta. Mainittakoon kuitenkin, että karsinnoista pääsee 2.Divariin neljä joukkuetta.

Joukkueet, jotka pelaavat jotain sarjaa ja ovat pelanneet hyvän runkosarjan/pleijarit ilman suurempia ongelmia käytöksen ja aktiivisuuden suhteen, niin tervetuloa hakemaan karsimaan. Myöskään ilman sarjakokemusta olevia tiimejä ei unohdeta, mutta hakemukset on erityisesti näiden tiimien osalta hyvä jättää hyvissä ajoin, jotta ehdimme tutustumaan teihin ja katsastamaan tasonne huolella.


Divarikarsinnoilla on oma kanava IRCnetissä, #divarikarsinta. Siellä voitte kysellä divarikarsinnoista ja niihin liittyvistä asioista. Kyseisellä kannulla tullaan myös sopimaan pelejä, kun sen aika tulee. On erittäin tärkeää karsintojen alkaessa, että joka joukkueesta on paikalla mahdollisimman vahva edustus. On myös erittäin suositeltavaa järjestää vahva edustus kannulle jo ennen karsintatiimien valintaa, sillä tämä on hyvä tapa vakuuttaa valitsijat siitä, että joukkueenne on aina helposti tavoitettavissa ja hoitaa asiansa aktiivisesti.



Tässä muutama asia, joita painotetaan valintoja tehdessä:
- asiallisuus
- aiempi aktiivisuus eri liigoissa/4v4-harkkapeleissä (3v3-pelejä ei huomioida)
- pelillinen taso (rankingeja ei katsota)
- pelillisen tason osoittaa parhaiten pelaamalla "kovia" pelejä, muita karsintoihin haluavia ja Kiekkoliigan (liiga+divarit) joukkueita vastaan. Paino liigan sekä divarin joukkueilla.

Mainittakoon, että asiallisuus-kriteeri on näistä tärkein, ja siihen pyritään kiinnittämään jatkossa entistä enemmän huomiota.


Tämän topicin jatkoksi laitetaan hakemukset divarikarsintoihin. Haluamme asiallisia ja informatiivisia hakemuksia, jotka on tehty huolella. Emme halua lukea hakemuksia, joissa lukee vain kyseisen tiimin nimi, ja että haluavat kovasti divariin.

Hakemuksissa tulee olla seuraavat tiedot:
- Joukkueen nimi
- perustamisajankohta
- pelaajien lukumäärä ja "elääkö" kokoonpano vielä
- avoin kertomusosa, jossa joukkue esittää miksi juuri heidät tulisi valita mukaan divarikarsintoihin
- joukkueen vastuuhenkilöt
- joukkueen tavoitettavuus (IRCnet)
- joukkueen kokoonpano *
- eikä kierrätetä sitä vanhaa hakemusta, eikä kopioida toisten hakemuksia
- Osallistumiset muihin sarjoihin. sijoitukset, pelaajien vaihtuvuus, onko pelit pelattu ajoissa loppuun.
- lista pelaajista ilman muita infoja hakemuksen loppuun (helpompi copy pastee valitut tiimit pelaajineen uuteen topicciin siten)
- Kiekkoliigan pelikokemus menneeltä kaudelta selvästi esiin, jos pelejä on yli neljä (4) kappaletta.

* Kokoonpano tulee ilmoittaa nimitarkasti. Pelaajien mahdolliset kakkosnickit muissa karsintaporukoissa/Kiekkoliigan sarjoissa mainittava. Lisäksi tulee mainita jokaisen pelaajan kohdalla onko hän pelannut liigaa tai divaria kaudella 2/08 ja missä joukkueessa. Karsinnoissahan on voimassa sääntö, jonka mukaan edellisellä kaudella Kiekkoliigan sarjassa pelannut pelaaja (5 tai enemmän pelejä pelannut) on pelikiellossa seuraavalla kaudella Kiekkoliigan sarjoissa, jos oma karsintajoukkue ei selviä divariin (tämä ei koske divarista putoavia joukkueita). Mahdolliset muutokset kokoonpanoissa pitää editoida omaan hakemukseen. Kokoonpanot menevät jäihin sinä hetkenä, kun päätökset mukaan otettavista joukkueista on tehty. Sen jälkeen pelaajia ei saa siis enää lisätä. Valinta-ajankohta ilmoitetaan etukäteen. Poistaa pelaajia saa kaikissa vaiheissa. Sama pelaaja saa olla _vain_ yhden joukkueen kokoonpanossa, tuplaedustusta kahden tai useamman joukkueen riveissä ei saa olla. Kiekkoliigassa pelikiellossa olevia _ei_ saa merkitä kokoonpanoihin.

* Mitä aikaisemmin hakemus on jätettu sen paremmat mahdollisuudet on päästä mukaan karkeloihin, koska tarkkailijoille (joita on enemmän kuin minä) jää enemmän aikaa tutustua joukkueisiin ja kertoa havaintojaan.


Jokainen joukkue tekee VAIN yhden hakemuksen tänne. Tähän topiciin ei tule muuta kuin hakemukset, minun tekstini sekä 2.divarista karsintoihin päätyneen TTV:n kokoonpano.

* Hakemukseen tehdyt muutokset tulee pistää edit rivillä hakemuksen loppuun aina muutoksia tehdessä.
NewJersey Devils kakkoseen!
P.Elias

01.08.2008 15:38
NewJersey Devils kakkosen karsintoihin!


Joukkueen nimi: NewJersey Devils
Lyhenne: NJD
Perustettu: 15.6.2006 (P.Elias)
Pelattujen pelien määrä: 2016 (1.8.2008)
Vastuuhenkilöt: P.Elias ja Madden
IRC-kanava: #NJD
Kotipaita: valkoinen, tummanpunainen, valkoinen ( 8 )
Vieraspaita: musta, valkoinen, musta ( 8 )
Pelaajien lukumäärä: 9


Historiaa

NewJersey Devils aloitti peliputkensa kesäkuun puolessa välissä vuonna 2006. Nimeksi tuli NewJersey Devils ilman väliä New ja Jerseyn välissä, koska yksinkertaisesti New Jersey Devils oli käytössä. Joukkue aloitti pelailun 3v3-pelimuodon merkeissä ja jo alusta mukana oli tähänkin asti säilynyt kaksikko P.Elias & P.Martin. Pelaajien nimet eivät suinkaan alusta asti olleet änärissä pelaavan NJD:n tapaisia, vaan niitä ryhdyttiin joidenkin kuukausien jälkeen muokkaamaan. Ja  kyllähän se joukkuetta yhtenäisemmäksi (ja hienommaksi) muuttikin.

Myöhemmin mukaan liittyi veljespari Pandolfo & Gionta, jotka jo kauemmin pelanneena toivat tarvittavaa kokemusta NJD:lle ja peli alkoi luistaa myös 44-muodon merkeissä. Vuosi vierähti, pelaajia tuli ja meni ja liigaankin haettiin pari kertaa, mutta vähäiset pelit, elävä kokoonpano ja joskus käytöskin, mitä nuorelta kokoonpanolta osasi odottaa, pilasivat mahdollisuudet liigajäille pääsyyn. Vasta kesällä 2007 Oduyan liityttyä tiimiin alkoi NJD:n kulta-aika 4v4-peleissä. Joukkue sai vielä  toisen ylemmän pakin, kun Oduyan kaveri Madden liittyi. Useat pelit opettivat joukkueen pelaamaan yhtenäisesti ja neloset alkoivat sujua mallikkaasti.

Devilsien sen aikaisesta unelmasta tuli totta, kun Hoki-liiga ilmoitti joukkueen pääsevän mukaan kauden 3/07 karsintoihin. Odotetusti NJD raivasi karsintojen kautta itsensä liigaan. Ensimmäinen kausi oli menestys. Runkosarjan voitto tuli näytöstyylillä, eikä pleijareissakaan muista ollut vastusta ja tulokaskausi toi heti mestaruuden. Vaikeimmat ajat koittivat heti tämän jälkeen, kun joukkueen ykköshyökkääjä Sean ilmoitti lähtevänsä, jollei paikkaa kiekkodivarista tule, samoin osa muista ja tämän takia he hakivat jo joukkuetta etukäteen, ja ilmeisesti paikka karsinnoissa jäi juuri tryouttien takia saamatta.

Toiseen kauteen Hokissa lähdettiin puolikuntoisena eivätkä pelaajat meinanneet riittää 1. jakson läpivientiin. 5 peliä liigaa parhaimmillaan tuli pelattua DL:n viimeisenä päivänä, ja Devils oli taas taisteluilmeellä mukana. Ja kuinka ollakaan pleijarit olivat jälleen menestys, ainoastaan se kirkkain jäi 5:nnen pelin tappion takia saavuttamatta.

Kausi 2/08 ja Devils oli taas täydessä iskussa ja joukkueeseen saatiin ne vahvistukset, mitä haluttiin. Harjoitusmatseja tuli alle paljon enemmän kuin kautta aikaisemmin ja sen myös peli runkosarjassa osoitti, vaikka joukkue 4. sijoittuikin. Pleijareissa uskomattomat 11 voittoa 13:sta pelistä ja mm. ennakkosuosikki Lugu kaatui 3-1. Ja näin kolmen kauden aikana saavutukset kohosivat kahteen kultaan ja yhteen hopeaan.


IRC ja aktiivisuus

Meistä jonkun tavoittaa aina lähes kellonympäri kanavallamme #NJD IRCnet:ssä.

Harjoituspelejä tulee pelattua lähes päivittäin ja määrältään yhdestä kolmeen tai enemmän. Pelit Hokissa on pelattu aina ajallaan ja yleensä niin ettei viimeiselle viikolle/päivälle jätetä montaa peliä.


Miksi NJD karsimaan?

Monet varmaankin tietävät joukkueen kehittyneen lähes huippuunsa, vaikka parannettavaa aina löytyy. Devils pelaa tyylikästä kiekkoa, eikä joukkueen peli yleensä perustu pelkkään puolustukseen, vaan rohkeaan kiekonsiirtoon. Toisaalta juuri puolustus on NJD:n toinen vahvuus, kun vastustaja sitä vähiten odottaa.

Devils on tehnyt Hokissa tuhoisaa jälkeä pääsemällä kolme kertaa peräkkäin finaalipeleihin ja vielä voittamalla niistä kaksi. Uudet pelit näin ollen jo odottavat. Ja tällä kertaa kokoonpano on pysyvä, eikä muihin joukkueisiin ole kukaan hakemassa.


Kokoonpano

Hyökkäys:

Nimi: P.Elias (vastuuhenkilö)
Ikä: 18 vuotta
mIRC: PElias
Ei pelannut Kiekkoliigaa 2/08

Nimi: sba
Ikä: 17 vuotta
mIRC: sbaa
Ei pelannut Kiekkoliigaa 2/08

Nimi: P.Martin
Ikä: 21 vuotta
mIRC: -
Ei pelannut Kiekkoliigaa 2/08

Nimi: Lich
Ikä: 15 vuotta
mIRC: Lich
Ei pelannut Kiekkoliigaa 2/08

Nimi: aba
Ikä: 17 vuotta
mIRC: abaa
Ei pelannut Kiekkoliigaa 2/08

Puolustus:

Nimi: Madden (2.vastuuhenkilö)
Ikä: 15 vuotta
mIRC: madden
Ei pelannut Kiekkoliigaa 2/08

Nimi: Charge
Ikä: 15 vuotta
mIRC: Charge^
Ei pelannut Kiekkoliigaa 2/08

Nimi: Oduya
Ikä: 15 vuotta
mIRC: Oduya
2/2008 liiga: Avellino Capellier

Nimi: Pandolfo
Ikä: 16 vuotta
mIRC: Pandolfo
Ei pelannut Kiekkoliigaa 2/08


Nimilista

P.Elias
sba
P.Martin
Lich
aba
Madden
Charge
Oduya
Pandolfo

Edit 1: pelaajan lisäys kokoonpanoon
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divariin kaudelle 3/08
Nomi

05.08.2008 21:37
Club Of Härmä hakee paikkaa 2. divarikarsintoihin!
http://upload.pilvet.net/uploads/WQBESEKC.gif

Perustietoa
Joukkueen nimi: Club Of Härmä
Lyhenne: COH
Perustamispäivä: 4.5.2006
Perustaja: Winte
Harjoituspelejä pelattu: 3546
Vastuuhenkilöt: Epical ja Cypress
IRC-kanava: #COH (IRCnet)
Pelaajien lukumäärä: 12
Keski-ikä: 18
Kotipelipaita: tummanvihreä - valkoinen - ruskea (10)
Vieraspelipaita: valkoinen - vihreä - vihreä (6)

COHin historiaa
Club Of Härmä sai alkunsa jo viiden kuukauden ajan samoissa joukkueissa aiemmin pelanneiden härmäläiskaverusten toimesta. Koska joukkueessa oli aluksi heidän lisäkseen vain yksi pelaaja, niin ainoa vaihtoehto oli pelata harjoitusotteluita 3vs3-peliformaatilla. Kun kolmureita oli tahkottu jo tarpeeksi kauan, alkoi kolmikko kiinnostua 4vs4-pelimuodosta. Tämä edellytti kuitenkin lisäpelaajien hankkimista ja pelaajia hommattiinkin muutama. Suurin osa värväyksistä oli pelannut aiemmin samassa joukkueessa, joten ihan toisilleen tuntemattomia heppuja ei tarvinnut sopeuttaa tiimiin. Muutama noihin aikoihin joukkueeseen hommatuista pelaajista pelaa vieläkin sama pelipaita päällään, mainittakoon ainakin Epical ja Mayhem.
Vuosi vaihtui, ja liigapaikka alkoi kiinnostaa. Joukkueelle sopivimmaksi sarjaksi bongattiin tuolloin vasta yhden kauden pystyssä ollut SHL. Hyvän hakemuksen ja pysyvän kokoonpanon turvin pääsimme kuin pääsimmekin kokeilemaan karsintoja ja karsinnoista selvitimme tiemme jatkoon niukasti. Harvapa olisi tuolloin uskonut, että siitä seuraisi vähintään neljän kauden mittainen putki Sunrise Hockey Leaguessa. Vaikka olemme selvittäneet jokaisella kaudella tiemme pudotuspeleihin, niin sieltä ei ole menestystä erikoisemmin tullut. Ainoa mainitsemisen arvoinen saavutus SHL:stä lienee runkosarjan voitto edellisellä kaudella. Kuitenkin niin kivaa kuin kyseisessä liigassa onkin, niin 1,5 vuotta ja 121 pelattua liigaottelua alkaa riittää ja on tullut aika ainakin yrittää vaihtaa maisemaa.

COHin liigahistoriaa
SHL 2/07 karsinnat #4 -> liigapaikka
SHL 2/07 runkosarja #6 - playoff #4
SHL 3/07 runkosarja #4 - playoff #6
SHL 1/08 runkosarja #4 - playoff #6
2. divarin esikarsinta 2/08 -> karsiutuminen
SHL 2/08 runkosarja #1 - playoff #4

Club Of Härmä nykyään
Tällä hetkellä pelaajatilanteemme on erittäin hyvä. Pelaajistomme runko on pysynyt miltei muuttumattomana jo vuoden päivät, eikä vähän tuoreempien värväystenkään tiimissä pysymisestä tarvi murehtia. Suurempia värväyksiä tai joukkueesta poistumisia ei ole odotettavissa. Joukkueen sisällä tiimihenki on vähätellen todettuna korkea ja aktiivisuuskin on hyvällä tasolla. Kuluneen kauden SHL:n runkosarjan ensimmäinen sija on tuonut myös itseluottamusta joukkueeseen ja ehkä taitotasokin on noussut hieman.

Miksi juuri meidät pitäisi valita karsimaan?
Olemme pelanneet jo neljän kauden ajan liigassa, eikä meillä ole ollut ongelmia pelien ajallaan pelaamisen kanssa. Hoidamme siis pelimme kunnialla aikataulussa. Aktiivisuutemme ei ole koskaan joukkueen historiassa laskenut edes vähäiseksi. Aktiivisuudestamme kertoo muunmuassa se, että kun jakaa pelaamiemme harjoituspelin määrän perustamisesta kuluneiden päivien määrällä, niin harjoituspelejä päivässä keskiarvoksi tulee noin 5. Liigapelien sopiminen on helppoa, kun joukkueen IRC-kanavalla sekä liigan kanavalla on edustusta melkein vuorokauden ympäri. Myös joukkueen pelaajat saadaan hommattua paikalle melko lyhyellä varoitusajalla, kun yhteydenpitokeinoja on muunmuassa messenger ja puhelin IRC:in lisäksi.
Joukkueen keski-ikä hipoo kahdeksaatoista ikävuotta. Pelaajien asiallisuuskin on hyvällä tolalla, kunnioitamme vastustajia niin harkkapeleissä kuin liigakentilläkin. Pelityylimme perustuu hyökkäyksen voimaan, ja siitä onkin saatu hyviä tuloksia kun olemme olleet kolmella edellisellä kaudella kärjen tuntumassa runkosarjassa tehtyjen maalien tilastoissa SHL:ssä. Viime kaudelta jäi käteen myöskin kärkisija "vähiten päästettyjä maaleja" -tilastossa. Meillä on tasainen ja hyvin yhteen pelaava pelaajisto, joista jokainen osaa pelata myös yksilönä tarpeen vaatiessa.

Pelaajisto

Nimimerkki: Capello
IRC-nimimerkki: Kapellimestari
Ikä: 18
Pelipaikka: hyökkääjä
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
2/08 2. divarin esikarsinta (Club Of Härmä)

Nimimerkki: Cypress (2. vastuuhenkilö)
IRC-nimimerkki: Cypressi
Ikä: 17
Pelipaikka: hyökkääjä
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
2/07 2. divari (Takapihan Kollit)
3/07 1. divari (Nature Club)
2/08 2. divarin esikarsinta (Club Of Härmä)

Nimimerkki: Ekki
IRC-nimimerkki: Ekki
Ikä: 17
Pelipaikka: hyökkääjä
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: -

Nimimerkki: Epical (1. vastuuhenkilö)
IRC-nimimerkki: Epical
Ikä: 19
Pelipaikka: puolustaja
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
2/08 2. divarin esikarsinta (Club Of Härmä)

Nimimerkki: Horcoff
IRC-nimimerkki: Horco
Ikä: 19
Pelipaikka: hyökkääjä
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
2/08 2. divarin esikarsinta (Club Of Härmä)

Nimimerkki: Martjin
IRC-nimimerkki: Martjin
Ikä: 18
Pelipaikka: hyökkääjä
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
2/05 liiga (Kiekko-Hobiitit)
2/05 liigakarsinta (Kiekko-Hobiitit)
3/05 divari (Kiekko-Hobiitit)
2/08 2. divarin esikarsinta (Club Of Härmä)

Nimimerkki: Mayhem
IRC-nimimerki: Mayhem/Fiqu-
Ikä: 18
Pelipaikka: puolustaja
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
2/08 2. divarin esikarsinta (Club Of Härmä)

Nimimerkki: nani
IRC-nimimerkki: nani/nani^
Ikä: 17
Pelipaikka: hyökkääjä
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
2/08 2. divarin esikarsinta (Club Of Härmä)

Nimimerkki: Nesu
IRC-nimimerkki: -
Ikä: 18
Pelipaikka: puolustaja
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
2/08 2. divarin esikarsinta (Club Of Härmä)

Nimimerkki: Repe
IRC-nimimerkki: Repe-
Ikä: 17
Pelipaikka: puolustaja
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: -

Nimimerkki: Sence
IRC-nimimerkki: those
Ikä: 18
Pelipaikka: puolustaja
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: -

Nimimerkki: Z.Palffy
IRC-nimimerkki: Palffy
Ikä: 17
Pelipaikka: puolustaja
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
2/06 2. divarin karsinnat (Team Jälkihiki-Hockey)
3/06 2. divari (Team Jälkihiki-Hockey)
1/07 1. divari (Team Jälkihiki-Hockey
2/07 2. divari (Restart)
2/07 2. divarin karsinnat (Vastarannan Kiiskit)
3/07 2. divari (Vastarannan Kiiskit)
1/08 2. divari (Vastarannan Kiiskit)

Nimilista
Capello
Cypress
Ekki
Epical
Horcoff
Martjin
Mayhem
nani
Nesu
Repe
Sence
Z.Palffy

Club Of Härmä toivottaa onnea muille hakijoille ja jää odottelemaan valintojen julkaisua!

EDIT: Hienosäätöä.
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divariin kaudelle 3/08
Brooks

08.08.2008 18:38
Saint joseph's hawks mukaan?

Info
joukkueen nimi :Saint joseph's hawks
Played: n. 1300
Vastuuhenkilöt: Brooks, Tomi90 , nekke
Created:2007-04-26 11:24:43
Founder: Semitemmi
Lyhenne: SJH
Keski-ikä: 17,2
IRCnet: # SJH
Pelipaidat, Koti:musta, punainen, musta
Vieras: punainen- musta - punainen
Pelaajien lukumäärä: 11



Historiikki:

Joukkueemme on perustettu 2007-luvun alkupuolella ja pyörinyt melkein koko ajan pystyssä. Jengimme perustaja on Semitemmi, joka loi tiimiin ja ei kauaakaan kun hän otti ja lähti.
Puikkoihin asettui veljeksemme Tomi90 ja nekke, jotka aloittivat uuden aika-kauden. He pelasivat pitkään yhdessä ja tällöin nimi oli Extreme Idiots, joka myöhemmin vaihtui Saint joseph’s hawksiksi. Joukkueen runko on pysynyt aina pienenä ja sopivana. SJH:n vastuuhenkilöt suosivat tälläkin hetkellä tiukkaa pakkaa, niin kuin se onkin. 2007-luvun loppupuolella puikkoihin astui
Brooks, jolloin sjh oli hajoamassa ja veljeksetkin olivat lähteneet jo pois. Brooks ei antanut näin käydä ja kutsui hiukan irl-kavereitaan joukkueeseen. Myöhemmin Brooks kutsui nekken ja tomin takaisin joukkeeseen ja myös sama vanha pappa semikin tuli takaisin. Joukkueemme runko pysyi silloin pitkään samana ja runkoon kuuluivat: nekke, Kandis, Tomi90, Brooks, eloranta, Anakin ja jäkälä. Jostain kummansyystä sjh:n pelaajien innostus kuitenkin laski ja joukkueen runko alkoi hajoilemaan, osa pelaajista lähti kokeilemaan onneaan ja osai jäi kuitenkin joukkueeseen. Siihen ei mennyt kuitenkaa kauan kunnes pojilla alkoi tulla koti-ikävä. Tähän kelpaisi vanha sanonta: ”Kyllä routa porsaan kotiin ajaa” ja nyt samat vanhat pelaajat ovat taas täällä. Voit tietenkin nähdä joukkueessamme uusia naamoja, koska olemme yhdessä sopineet, että laajennamme hiukan pelaajarunkoamme, jottei näin enää kävisi koskaan!



Aktiivisuus ja pelillinen taso:
Jokainen  joukkueessamme on todella aktiivinen, eikä kukaan ole aikomassa lopettaa. Epäaktiiviset pelaajat olisimme potkineet, mutta siihen ei ole ollut vähään aikaan tarvetta. Pelimme sijoittuvat yleensä arkena aamusta yöhön, sekä viikonloppuisin myös.

Kiekko on monelle pelaajalle joukkueesta vapaa-ajan harrastus ja aikaa kaikilla riittää varmasti pelata, joten pelit eivät jäisi pelaamatta. Päivässä joukkue pelaa yleensä n. 2-8 peliä, joskus myös enemmän ja joskus vähemmän. Aktiivisuudesta ei pitäisi olla puutetta, joten toivon johtokunnan olevan suosiollinen meille valintojen suhteen.

SJH:lla ei ole ainakaan pelillisestä tasosta puutetta. Pyrimme aina pelaamaan joitakin kovia jengejä vastaan, koska on mukava pelata tiukka ja jännä peli. Ns. huntteja emme tue, emmekä niitä laisiinkaan pelaa, ellemme me sitten kohdistu huntattavaksi.



Miksi meidät Divari-karsintoihin?

Olemme suurimmilta osin IRL-kaveri porukka ja kaikilta löytyy toistensa puhelinnumerot sekä messengerit. Joukkueessa pelaa myös pari veljesparia, joten on helppo kutsua pelaaja paikalle.  Voisimme jo tässä vaiheessa luvata, että saamme kaikki pelit pelattua, sillä saamme pelaajia paikalle miltei aina kun on siihen suurin tarve. Aktiivisuus on muutenkin jokaisella pelaajalla hyvä, josta jo puhuhin ja sen ei pitäisi tuottaa ongelmia.

Muihin liigoihin emme aio ennen Divaria pyrkiä, joten tällä tavalla aiomme osoittaa kiinnostustamme liigaa kohtaan. Jos emme saa tällä kaudella edes karsintoihin paikkaa, niin haemme myös ensi kaudella uudestaan ja sitten taas seuraavalla jne.

Joukkueemme runko on melko pieni, mutta silti aktiivinen. Olemme hajonneet kerran ja se ei aio enää toistua ja sen takia olemme hiukan yrittäneet suurentaa pelaajarunkoa ja nyt hajoaminen on todella pieni riski. Olemme myös pelanneet pitkään yhdessä ja välillä jokin pelaaja on lähtenyt muualle onneansa koittamaan, mutta palannut myöhemmin takaisin ja joukkue on pysynyt silti kasassa.

Pelaamme nykyään miltei pelkästään 4vs4- pelejä. Jos vastustajaa ei löydy päiväsaikaan tai yöllä, niin silloin toki pelaamme 3vs3 pelejä. Tietenkin pelaamme 3vs3 pelejä jos ei olekkuin 3 paikalla. Pyrimme aina pelaamaan jos siihen on vähänkin saumaa, emme hukkaa aikaamme idlailuun tai lörpöttelyyn.

Joukkueeltamme löytyy tietenkin myös oma IRC-kanavamme joka on #SJH.
Sieltä voit löytää aina jonkun pelaajistamme, jos sinulla on jotakin asiaa. Pelaajamme ovat hiukan olleet epäaktiivisia IRC:n suhteen, mutta nyt heitä on patistettu ja pelaajiamme on nyt ollut kanavallamme enemmänkin. Toivottavasti johtokunta on myötämielisiä meitä kohtaan ja pääsemme  liigaanne, Kiitos.

Pelaajat:

Brooks

Pelipaikka: ylempipuolustaja/hyökkääjä
Ikä: 16
Liigakokemus:
LHL @ Saint joseph's hawks
LHL @ Neliapila ht
Ei ole pelannut kiekkoliigaa

nekke

Pelipaikka: hyökkääjä
Ikä: 16
Liigakokemus:
LHL @ Saint joseph's hawks
'Ei ole pelannut kiekkoliigaa

Jäkälä

Pelipaikka: ap
Ikä: 16
Liigakokemus:
LHL @ Saint Joseph's Hawks
'Ei ole pelannut kiekkoliigaa

Mihalev

Pelipaikka: Ylempipuolustaja/hyökkääjä
Ikä: 16
Liigakokemus:
FHL@ Extreme loosers
'Ei ole pelannut kiekkoliigaa

Tomi90

Pelipaikka :hyökkääjä
Ikä: 18
Liigakokemus:
LHL @ Saint joseph's hawks
WHL @ Jyp
'Ei ole pelannut kiekkoliigaa

Semitemmi

Pelipaikka :hyökkääjä
Ikä: 18
Liigakokemus:
LHL @ Saint joseph's hawks
'Ei ole pelannut kiekkoliigaa

Kandis

Pelipaikka :hyökkääjä/ylempipuolustaja
Ikä: 15
Liigakokemus:
LHL @ Saint joseph's hawks
'Ei ole pelannut kiekkoliigaa

Pyyli
Pelipaikka: yp / hyökkääjä
Ikä: 17
Liigakokemus:

1/07 FNHL jokerit 11gp(16+5=21) runkosarjan #1, playoff: MESTARUUS!

1/07 PHL Jokerit 3gp(6+1=7)

IKS karsinnat 2/08: 5gp, 8+5=13 @ BSC Young Boys-
IKS 2/2008 Runkosarja 6gp, 7+10=17

2/2008 divari 2gp 1+1=2 @ Kanat

Wakke
Pelipaikka: yp / hyökkääjä
Ikä: 18
Liigakokemus:

http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=565&kausi =16
http://hoki-liiga.net/pelaaja.php?id=91

Anakin
Pelipaikka: Alempi/ylempi puolustaja.
Ikä:21
Liigakokemus:

AHL 1'07@Impotenti(Quaresma)

Datsun 1'06@HVS(Robbert)

LHL @ SJH
'Ei ole pelannut kiekkoliigaa

Laase
Pelipaikka:yp/ap/h
Ikä: 18
Liigakokemus:
IKS @ Pirkkalan Pingviinit
'Ei ole pelannut kiekkoliigaa

Nimilista:
Anakin
Kandis
nekke
Tomi90
Brooks
Semitemmi
Pyyli
Wakke
Jäkälä
Mihalev
Laase

SJH toivottaa myös onnea muille hakijoille!
Europe 2.divariin?
Endure

10.08.2008 20:22
EUROPE 2.DIVARIIN?

Joukkueen nimi: Europe
Lyhenne: EUR
Perustettu: 16.8.2006
Pelattujen pelien määrä: 3344
Vastuuhenkilöt: Endure ja Hene
IRC-Kanava: Europe.tk
Kotipaita: Vihreä-Musta-Vihreä (6)
Vieraspaita: Sininen-Musta-Musta (8)

HISTORIAA

Europen taivallus alkoi kesäisenä päivänä lähes pari vuotta sitten, kun kaverukset Endure ja Lotte miettivät koulussa opettajasta välittämättä kiekkokuvioita, ja kaverit päättivätkin tehdä uuden joukkueen, josta tulisi yksi kiekon kovimmista. Nimeä mietittiin kauan, mutta apu löytyi Englanninkappaleen otsikosta, jossa luki "Europe". Nimi oli keksitty ja siitä alkoi Europen taivallus samanlain kuin monilla muillakin, aluksi 3vs3-formaatilla, mutta myöhemmin se vaihtui 4vs4 peleihin, mitä pyritään tänäkin päivänä pelaamaan mahdollisimman paljon.

Europe on hyvin kaveripainotteinen joukkue. Lotte ja Endure ovat olleet 9 vuotta samalla luokalla ja yläasteella myös Hene tuli samalle luokalle. Hunny ja Endure pelaavat samassa jääkiekkojoukkueessa ja välillä samassa kentässäkin. Loib ja Jylpster ovat myös hyviä kavereita. Niin ja LoiB seurustelee Enduren isosiskon kanssa. Myös häkkipää asuu läheisessä kunnassa ja vähintään morjestetaan jos nähään. Hajoamisesta ei tarvi huolehtia, koska Europe on niin hyvällä kaveriporukalla toimiva joukkue. Ja myös joukkueen henki on todella hyvä tämän ansiosta.

Europen liigataival on ollut kuraliigojen lisäksi SHL painotteista ja siellä aktiivisessa ja tasokkassa liigassa on Europe saanut tasaisuutta ja tasoa liigapeleihin. Kausi kaudelta on parannettu ja viime kausi olikin Europen paras ja runkosarjassa sijoiduttiin viidenneksi, mutta seinä tuli eteen kun tulevat mestarit Fc kilpailijat kaatoivat huipputasaisessa sarjassa ratkaisevassa ottelussa Europen kokemattomammat pelaajat. Kausi oli myös muuten antoisa, koska kauden jälkeen Europeen liittyi paikallisvastustaja Paitsiosta kauan Enduren mielessä olleet Loib ja Jylpster, jotka toivat paljon kokemusta ja luotettavuutta joukkueeseen.

IRC JA AKTIIVISUUS


Europe on huippuaktiivinen joukkue, joka pelaa parhaillaan reilusti yli satakin harjoituspeliä viikossa ja niistä valtaosa tietenkin 4vs4-formaatilla. Liigassa Europe on pelannut pelit lähes poikkeuksetta ensimmäisten joukossa.

IRCnetissä pyörii aina vähintään pari Europen pelaajaa. Vastuuhenkilöt käynnistävät IRCnetin aina kun koneelle tulevat.

MIKSI EUROPE KARSINTOIHIN??

Europe on SHL:ssä todistanut hoitavansa pelit kunnialla aikataulujen mukaan. Europe on huippuaktiivinen joukkue, minkä todistaa runsas määrä 4vs4 pelejä viikossa. Myös asiallisuus on Europessa kohdallaan, koska kertaakaan ei ole ollut johtokunnalla huomauttamista. Europen pelillinen taso on hyvää ja Europen peliä on varmasti mukava katsoa. Hajoamisesta ei ole vaaraa, koska lähes kaikki Europessa tuntevat toisensa oikeassakin elämässä.


KOKOONPANO:

Nimimerkki: Endure (1.vastuuhenkilö)
IRC-nimimerkki: Endure
Ikä: 16
Pelipaikka: Hyökkääjä
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista: -


Nimimerkki: Staf
IRC-nimimerkki: Staf
Ikä: 17
Pelipaikka: Hyökkääjä
Kokemus kiekkoliiga sarjoista: 2.div 2/08 @ Rykälätty


Nimimerkki: Jylpster
IRC-nimimerkki: Jylpster
Ikä: 19
Pelipaikka: Puolustaja
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista: -


Nimimerkki: Hene (2.vastuuhenkilö)
IRC-nimimerkki: Hene
Ikä: 16
Pelipaikka: Puolustaja
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista: -


Nimimerkki: LoiB
IRC-nimimerkki: LoiB
Ikä: 20
Pelipaikka: Hyökkääjä
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista:-


Nimimerkki: Hunny
IRC-nimimerkki: Hunny
Ikä: 15
Pelipaikka: puolustaja
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista: -



Nimimerkki: Benissimo
IRC-nimimerkki: Benissimo
Ikä: 17
Pelipaikka: Puolustaja
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista: -


Nimimerkki: Bromand
IRC-nimimerkki: Bromand
Ikä: 15
Pelipaikka: Puolustaja
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista: -


Nimimerkki: Lotte
IRC-nimimerkki: Lotte
Ikä: 16
Pelipaikka: Puolustaja
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista: -


Nimimerkki: Dominov
IRC-nimimerkki: Dominov
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 20
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: -


Nimimerkki: häkkipää
IRC-nimimerkki: -
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 16
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: -


Nimimerkki: Maretzky
IRC-nimimerkki: maretzky
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 16
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: -


NIMILISTA:

Endure
Staf
Jylpster
Hene
LoiB
Hunny
Maretzky
Benissimo
Bromand
Lotte
Dominov
häkkipää

Onnea myös muille Kiekkoliigaan hakeville joukkueille

Edit. Fontin väri, sekä onnentoivotukset muille joukkueille. :)
Edit.2 Kokoonpanomuutos
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divariin kaudelle 3/08
Apinamies

11.08.2008 22:23
ei me jaksetakkaa hakee :D:D katotaa joskus 10 vuode pääst
Firenzen paluu?
ankerias

13.08.2008 18:06
Firenzen paluu?

Joukkueen nimi: Firenze
Lyhenne: FZE
Perustettu: 2005-07-08 12:07:24
Perustaja: Tomm
IRC-kanava: #fze @ IRCnet
Pelatut ottelut: 4350
Keski-ikä: n. 17,5
Pelaajien lukumäärä: 11
Vastuuhenkilöt: ankerias, Mäksä, Zaripov
Pelipaidat:
koti: tummanpunainen - tummanpunainen - punainen (5)
vieras: harmaa - vaaleanharmaa – punainen (5)

Firenzen historia:

Firenzen historia alkaa silloisen Tomkuetin toimesta (nykyinen Tomm), joka pisti joukkueen pystyyn 2005 vuoden puolenvälin tienoilla.
Pelien sujuessa liigat alkoivat kiinnostaa, eikä kulunut kauaa kun Firenzen löysi itsensä 3/05 Hoki-Divarista. Ensimmäinen kausi divarissa oli menestys ja seuraavana kautena 1/06 Firenze löysikin itsensä Hoki-Liigasta. Ensimmäinen kausi liigassa tosin ei ollut mitään suurta juhlaa vaikkakin siinä sivussa tuli Hoki-Cupin voitto. Kaudeksi 2/06 Firenze joutui palaamaan takaisin Hoki-Divariin heikohkon liigakauden myötä, mutta liigan ovet avautuivat jälleen heti seuraavaksi kaudeksi 3/06. Kausi 3/06 toi hienon päätöksen Firenzen tämänhetkiselle Hoki-Liiga uralle, kun joukkue korjasi kirkkaimmat mitalit pudotuspeleissä.

Menestyksen myötä oli aika ottaa uusi askel ylöspäin ja hakea Kiekkoliigan 2.divariin. Paikan auettua kauteen 1/07 lähdettiin suurin odotuksin. Tuloksena oli ihan siedettävä 7. sija ja selviytyminen divarikarsintoihin, jossa toisella kierroksella vastaan tullut Lugu kuitenkin osoittautui paremmaksi. Kausi oli kuitenkin ihan kelvollinen ensimmäiseksi 2.divari kaudeksi. Seuraava kausi 2/07 oli lähes identtinen, pelaajien vain vaihtuessa. Tuloksena oli jälleen runkosarjan 7. sija, mutta divarikarsintojen toisella kierroksella kohtaloksi koitui tällä kertaa HIFK. Tästä eteenpäin Firenzen jatkosta muodostui laskusuuntainen. 3/07 Runkosarjan 8. Sija ja putoaminen ensimmäisellä divarikarsintojen kierroksella. Kausi 1/08 oli Firenzen tähän astisen liigahistorian ehkä se synkin kausi. Motivaatio laski monella pelaajalla todella heikon runkosarjan jälkeen ja Firenze luovutti paikkansa 2.divari karsinnoista mikä johti putoamiseen Kiekkoliigasta.

Kauden 1/08 putoaminen 2.divarista oli pettymys monelle ja Firenzen taival näytti päättyvän tähän. Moni Firenzeä pitkään edustanut pelaaja lähti joukkueesta ja Fze oli lähes sukupuuton partaalla. Joukkue alkoi kuitenkin esittää elpymisen merkkejä putoamis pettymyksen jäljiltä ja runko alkoi jälleen muodostua muutaman vanhan firenzeläisen tultua takaisin joukkueeseen. Joukkuetta alettiin täydentää uusilla pelaajilla, painottaen erityisesti aktiivisuutta (joka oli Firenzen ehkä heikoin osa-alue aiemmilla kausilla) sekä asiallisuutta. Joten yhden kauden poissaolon jälkeen Firenze osoittaa uudelleen kiinnostustaan Kiekkoliigaa kohtaan.

Firenzen liigataival:

3/05 Hoki-Divarin 1.
1/06 Hoki-Liigan 10.
2/06 Hoki-Divarin 2.
3/06 Hoki-Liigan 1.

1/07 - Kakkosdivarin 7.
2/07 - Kakkosdivarin 7.
3/07 - Kakkosdivarin 8.
1/08 - Kakkosdivarin 12.

Firenze nykyään:


Joukkueen nykyinen linja saattaa erota hieman aikaisemmasta, sillä Firenzeä pitkään pyörittänyt Tomm on jättänyt vastuun muille ja siirtynyt taka-alalle. Joukkueessamme painotetaan silti erityisesti suurta aktiivisuutta sekä asiallisuutta. Joukkueesta viimeisimmän kauden jälkeen lähteneet pelaajat on pystytty korvaamaan onnistuneesti myös pelitaitoja katsoen.
Joukkue on tehnyt selvää parannusta varsinkin aiemmin heikon aktiivisuuden kanssa.

Miksi Firenze karsintoihin?

Firenze on jo pitkään keskittynyt pelaamaan pääasiallisesti pelkkiä 4v4 pelejä. 3v3 tulee kuitenkin hakattua aina välillä jos muuta peliä ei saada.
Firenze on kiekkoillut yhteensä kahdeksan kauden ajan eri liigoissa (neljä niistä Kiekkoliigassa), eikä näiden kausien aikana ole koskaan suurempia ongelmia ilmennyt.
Lisäksi Firenzessä on aina pidetty yllä hyvää asiallisuutta ja tarvittavia pelitaitoja. Nyt kun joukkueessa riittää myös aktiivisuutta aivan uudella tavalla niin uskomme olevamme valmiita jälleen tasokkaaseen liigaan. 1/08 putoamisen takia joukkueella on suuri halu näyttää että pystymme pärjäämään 2.divarissa. Joukkueen runko koostuu joukkueuskollisista ja melko pitkän Firenze-taustan omaavista pelaajista joten suurempaa hajoamisen vaaraa ei ole.

Yhteydet:


Yhteyden saa parhaiten joukkueen oman IRC-kanavan kautta joka on #fze @IRCnet. Kaikki pelaajamme pyrkivät oleskelemaan aktiivisesti kanavalla ja olemaan tavoitettavissa aina kun mahdollista.

Pelaajat:

Nimi: JSakic19
Ikä: 15
Pelipaikka: hyökkääjä
IRC: jsakic19
Kokemus:
Ei kokemusta Kiekkoliigasta

Nimi: Mäksä
Ikä: 18
Pelipaikka: hyökkääjä
IRC: Maksa`
Kokemus:
Ei kokemusta Kiekkoliigasta

Nimi: stfu
Ikä: 15
Pelipaikka: hyökkääjä
IRC: stfu^
Kokemus:
Ei kokemusta Kiekkoliigasta

Nimi: Tomm
Ikä: 18
Pelipaikka: hyökkääjä
IRC: T0MM
Kokemus:
2/2006 liiga FC MalPo
3/2006 liiga FC MalPo
1/2007 2. divari Firenze
2/2007 2. divari Firenze
3/2007 2. divari Firenze
1/2008 2. divari Firenze

Nimi: Vesce
Ikä: 15
Pelipaikka: hyökkääjä
IRC: Nepryaev
Kokemus:
2/2007 2. divari Firenze
1/2008 2. divari Firenze
1/2008 2. divari paanit

Nimi: ankerias
Ikä: 18
Pelipaikka: puolustaja
IRC: anke
Kokemus:
2/2007 2. divari Firenze
3/2007 2. divari Firenze
1/2008 2. divari Firenze
2/2008 2. divari Tuomitut

Nimi: jani
Ikä: 20
Pelipaikka: puolustaja
IRC: jani1
Kokemus:
2/2006 2. divari Into
3/2006 2. divari Into
1/2007 divari Into
3/2007 2. divari Firenze
1/2008 2. divari Helsingin Jokerit

Nimi: Roeh
Ikä: 17
Pelipaikka: puolustaja
IRC: Roeh
Kokemus:
Ei kokemusta Kiekkoliigasta

Nimi: spelare
Ikä: 21
pelipaikka: puolustaja
IRC: esku-
Kokemus:
1/2006 2. divari Elite Razor
2/2006 2. divari Elite Razor
2/2007 2. divari Avellino Capellier
3/2007 divari Avellino Capellier
1/2008 2. divari Firenze

Nimi: ste1n
Ikä: 18
Pelipaikka: puolustaja
IRC: ste1n
Kokemus:
Ei kokemusta Kiekkoliigasta

Nimi: Zaripov
Ikä: 17
Pelipaikka: puolustaja
IRC: Zaripov^^
Kokemus:
2/2007 2. divari Firenze
3/2007 2. divari Firenze

Nimilista:
ankerias
jani
JSakic19
Mäksä
Roeh
spelare
ste1n
stfu
Tomm
Vesce
Zaripov
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divariin kaudelle 3/08
Metropoli

14.08.2008 13:47
Nemesis ilmoittaa kiinnostuksensa karsimaan kiekkoliigan 2.divariin kaudelle 3/08!


Nippelitiedot:

Joukkueen nimi: Nemesis
Joukkueen lyhenne: NEME
Perustettu: 19.08.2006
Perustaja: Calja
Vastuuhenkilöt: Kuuo, Metropoli ja Calja
Pelatut ottelut: ~2400
Pelaajien lukumäärä: 11
Kotipaita: Violetti - Musta - Keltainen (10)
Vieraspaita: Valkoinen - Violetti - Musta (10)
Kotisivut: http://user.personal.fi/atk/nemesis/
mIRC: #Nemesis.tk @ IRCnet

Historia - Perustamisesta nykyhetkeen:

Koulut olivat juuri alkaneet ja Caljalla pyöri mielessä vain opiskelu ja koulu, kun hän elokuisena lauantai-iltapäivänä päätti luoda joukkueen nimeltä Hc Kämäset. Joukkueen rungon muodostivat vieläkin joukkueessa vahvasti vaikuttavat veljekset, Kuuo ja Calja, jotka pyysivät mukaan pelaamaan kaverinsa Darpin. Tämän lisäksi joukkueeseen otettiin muutama lisävahvistus.

Pelejä tuli ja meni pikku hiljaa vaihtelevin menestyksin. Hetken aikaa oli jo Caljan ajatuksissa ollut joukkueen imagon ehostaminen, joka toteuituikin maaliskuussa kun joukkueen nimeksi vaihdettiin Nemesis ja joukkueen ulkomuoto muuttui katu-uskottavammaksi. Pelaajiakin värväiltiin millon mistäkin syystä, mutta jyvät erottuivat akanoista ja jo silloisen Nemesiksen runkona oli nykyisiäkin pelaajia. Pelejä meni jälleen ja peli kehittyi pikku hiljaa. Silmissä alkoi kiiltää jo ajatus liigakentistä. Silmiimme osui uudelta ja lupaavalta vaikuttava PHL-liiga, jonne haimmekin ilman tulosta.

Takaiskusta toivuttiin ja se vain vahvisti joukkuetta. Jonkun ajan kuluttua kuulimme myös uudesta ja lupaavasta liigasta nimeltään IKS. Liiga vaikutti hyvältä ja haimme sen ensimmäiselle kaudelle, jonne saimmekin paikan ja näyttöhalut olivat joukkueella kovat. Ensimmäistä kautta sävyttivät joukkueiden hajoamiset, mutta Nemesis kesti ja selviyityi vaikeasta kaudesta aina välieriin asti, jossa koettiin tappio aina mestariksi asti edenneelle Täyspotille. Pronssi mitalit kuitenkin haettiin ja seuraavaan kauteen lähdettiin kirkastamaan mitalia. Tavoitteessa ei kuitenkaan aivan onnistuttu mutta kova tasoisessa seurassa tuloksena oli jälleen pronssiset lätkät käteen.

Parin hyvin sujuneen IKS-kauden jälkeen joukkueen sisällä alkoi viehättää ajatus pääsystä suurempiin ympyröihin. Ensiksi käytiin kokeilemassa hokikarsintoja, joissa ei aivan tärpännyt joten suuntasimme katseemme SHL-liigaa kohti. Sieltä nappasi ja saimme paikan karsintoihin. Karsinnat menivät hyvin ja liigapaikka aukesi kaudeksi 1/08. Ensimmäinen kausi SHL:ssä meni lähinnä kokemusta hakien ja uuteen liigaan totuttelemiseen. Sarjapaikka säilyi helposti ja seuraavaa kautta kohti nostettiin tavoitteeksi pleijarit. Kausi 2/08 olikin menestys, vaikkakin pleijaripaikka irtosikin vaikean runkosarjan jälkeen. Runkosarjan lopussa peli alkoi loksahdella paikalleen ja kun tosipelit alkoivat oli Nemesis valmiina. Pleijareissa taisteltiin aina finaaliin asti, jossa kuitenkin todella tiukan sarjan jälkeen jäimme jatkoaika tappion myötä hopealle. Kausi kuitenkin kasvatti joukkuetta niin henkisesti kuin pelitaidollisesti, ja menestys nosti itseluottamuksen aivan uudelle tasolle. Kauden jälkeen pelaajarunko ei juurikaan muuttunut, uusia pelaajia otetiin kuitenkin nostamaan aktiivisuutta entisestään. He ovatkin sopeutuneet pakkaan hyvin ja peli alkaa pikku hiljaa olla jälleen uomissaan.

Ja tiivistettynä liigataival:
• IKS 1/07 # 3.
• IKS 2/07 # 3., runkosarjan voitto
• SHL 1/08 karsinnat -> nousu liigaan
• SHL 1/08 # 11.
• SHL 2/08 # 2.

IRC:n käyttö ja aktiiviisuus

Suurin osa pelaajistamme käyttää mIRC:tä koneella ollessaan aktiivisesti ja näin pelien sopiminen onnistuu irkinkin kautta. Tästä ei siis pitäsi muodostua ongelmaa, sillä myös vastuuhenkilöitämme pyörii irkissä ainakin yksi lähes yötä päivää.

Aktiivisuus on Nemesiksellä ollut aina hyvää luokkaa, eikä ole vielä missään liigassa jäänyt pelejä pelaamatta oman epäaktiivisuutemme takia. Aina pyritään pelaamaan kun porukkaa paikalla ja pelejä kertyy toki päivästä riippuen useita, ja yleensä vielä 4vs4 pelimuodolla. Lisäksi aktiivisuutta on vielä jopa parannettu muutamalla täsmä hankinnalla. Kaikilta löytyy toistensa messenger osoitteet, sekä puhelinnumeroitakin löytyy, joten porukkaa saadaan helposti paikalle tarvittaessa.

Miksi juuri Nemesis mukaan karsintoihin?

Pelillinen tasomme on ottanut suuren harppauksen eteenpäin parilla viime kaudella. Uskomme että pystymme tästä vieläkin kehittymään ja seuraava askel on toivottavasti Kiekkoliigan alaiset sarjat, mikä toisi aivan uudenlaista haastetta ja mielenkiintoa peliin sekä mahdollisuuden pelata kiekon parhaiden joukkueiden keskuudessa. Pelillinen taso alkaa olemaan sillä tasolla, että pystymme haastamaan ja laittamaan lujille kenet vaan kakkosdivarissakin ja miksei ylemmissäkin sarjoissa pelaavan joukkueen. Lisäksi joukkueessamme pelaa hyvin motivoituneita ja tasokkaita pelimiehiä eikä asiallisuudessakaan ole valittamista, sillä siihen on pyritty panostamaan aina. Joukkuehenki on myös hyvällä tasolla ja joukkueessa alkaa olemaan monia jopa yli vuoden Nemesiksessä pelanneita pelaajia, joten yhteispeli sujuu myös joskus jopa näyttävästi. Nemesis tulee siis antamaan kaikkensa joka ottelussa ja taistelemaan ensiksi toivottavasti karsinnoissa ja myöhemmin sitten divarissa.


Kokoonpano:

Hyökkääjät:

Nimimerkki: Kuuo (1.vastuuhenkilö)
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 16
mIRC: Kuuo-eha
Aiemmat pelit kiekkoliigan alaisuudessa: -

Nimimerkki: Jop3lius
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 18
mIRC: Jop3lius
Aiemmat pelit kiekkoliigan alaisuudessa: 1/08 divaria Habsien riveissä Retropoli nickillä

Nimimerkki: Jonte1
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 17
mIRC: Jonte1
Aiemmat pelit kiekkoliigan alaisuudessa: -

Nimimerkki: zani
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 16
mIRC: zani-
Aiemmat pelit kiekkoliigan alaisuudessa: -

Nimimerkki:Kallio
Pelipaikka:Hyökkääjä
Ikä:16
mIRC:Kallio / Kalli0
Aiemmat pelit kiekkoliigan alaisuudessa: -

Puolustajat:

Nimimerkki: Metropoli (2. vastuuhenkilö)
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 18
mIRC: jjoni
Aiempi kokemus Kiekkoliigan alaisuudessa: -

Nimimerkki: Valor
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 16
mIRC: FroobHead
Aiemmat pelit kiekkoliigan alaisuudessa:-

Nimimerkki: Gringo
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 14
mIRC: Gringo / Gring0
Aiemmat pelit kiekkoliigan alaisuudessa: -

Nimimerkki: Calja (3. vastuuhenkilö)
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 19
mIRC: Calja
Aiemmat pelit kiekkoliigan alaisuudessa: -

Nimimerkki: Jomppa
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 16
mIRC: Jomppa
Aiemmat pelit kiekkoliigan alaisuudessa: -

Nimimerkki: Zeltag
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 19
mIRC: Risko
Aiemmat pelit kiekkoliigan alaisuudessa:-

Nimilista:
Kuuo
Jop3lius
Jonte1
zani
Kallio
Metropoli
Valor
Gringo
Calja
Jomppa
Zeltag

Nemesis kiittää ja kumartaa. Toivotamme onnea muille hakijoille sekä liigalle, vaikka paikka ei nyt Nemesikselle aukenisikaan!

edit. Pari typoa korjattu ja vaihdettu jompan irc nick
edit2. Lisätty Zeltag kokoonpanoon, enempää ei muutoksia luvassa.
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divariin kaudelle 3/08
ilu81

14.08.2008 17:42
Kiitos ja anteeksi.
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divariin kaudelle 3/08
M1rr1

15.08.2008 11:01
Pala historiaa...

2.12.2007. Kolmas erä täyttyy ja taululla seisovat lukemat 3-4 Nature Clubin hyväksi. Habs putoaa liigakarsinnoissa suoraan otteluvoitoin 0-3. Välittömästi ottelun loppumisen jälkeen Kashmir ja Saarinen lähtevät joukkueesta. Päätös on molempien kohdalla tarkkaan harkittu, mutta haikea. Saarisella kertyi Habsissa lähes kolmessa vuodessa 164 kiekkoliigaottelua, Kashmirilla kahdessa vuodessa 106. Aikakausi on loppunut.

Saarinen löytää pian paikkansa paaneista, Kashmir päätyy mutkien kautta H.C.P:hen ja Preda jatkaa nokkamiehenä Habsissa. Saarisen paanit pelaavat koko kauden 1/2008 tyrmäävän ylivoimaisesti 2.divaria, mutta putoavat sensaatiomaisesti ensimmäisellä divarikarsintakierroksella Kanoille. Saarinen kadottaa motivaationsa pelaamiseen. Kashmir surffaa puolikkaan kauden H.C.P:ssä ja siirtyy takkuilevan pelityylin takia syrjään joukkueen vahvuudesta. Samaan aikaan Predan Habs pelaa huonoimman kautensa miesmuistiin ja kauden lopuksi Preda luovuttaa johtomiehen tehtävänsä, jota piti hallussaan 9 kautta.

Kauden 2/2008 alussa asiat tapahtuvat todella nopeasti. Kashmir herättelee innostustaan ja menee lätkimään liigaa Roikkulämyyn pariksi otteluksi. Clymer ottaa yhteyttä sekä Predaan ja Kashmiriin tarvitessaan paanien riveihin paria kovaa pelaajaa lisäämään joukkueen aktiivisuutta. Vielä saman päivän aikana miehet ovat paanien rosterissa ja troikka on palannut yhteen. Yhteinen sävel löytyy heti ja 2.divarissa kolmikko todistaa nopeasti kuuluvansa yhä kiekon eliittiin. Erimielisyyksien johdosta Clymer potkii Predan joukkueesta ja samalla tietämättään antaa kuoliniskun joukkueelleen, sillä samalla Kashmir ja Saarinen menettävät peli-ilonsa yhtä nopeasti kuin sen juuri saavuttivat. Kolmikko kohtaa todellisuuden ja toteaa, ettei halua pelata kiekkoa enää mitenkään muuten kuin yhdessä. Miesten kesken perustetaan 20.5.2008 ja ympyrä on sulkeutunut.

Pelifilosofia perustajajäsenten kesken on itsestäänselvä. Joukkueeseen saadaan nopeasti hyökkääjäksi Sephirot joka sopii muottiin kuin nyrkki silmään. Pian hyökkäysringin täydentää kiekkoliigatasolla tuntematon Unia ja puolustukseen kiinnitetään Sephirotin kaveri Alem. Harkkaotteluita pelataan kesäaikaan nähden yllättävän aktiivisesti.

Ja tässä sitä nyt ollaan.

Miesten kesken hakee 2.divarikarsintoihin kaudelle 3/2008

Joukkueen nimi: Miesten kesken
Perustamisajankohta: 2008-05-20 22:18:01, Founder: Preda
Lyhenne: MK
Vastuuhenkilöt: Kashmir (1.), Saarinen (2.), Preda (3.)
Irc: #molotown @ IRCnet
Pelaajia: 6 (yhtä pelaajaa etsitään, mutta on epätodennäköistä että mitään lisäyksiä tehdään ennen karsintojen loppumista)
Pelattuja otteluita: 83 (14.8.-08 18:15)

Ykköspaita: vaaleanpunainen - vaaleanpunainen - vaaleanpunainen (1)
Kakkospaita: punainen - tummanharmaa - punainen (1)

Miksi me?

Lyhyestä virsi kaunis: miksi ei? Koko kööri on todistanut pystyvänsä pelaamaan korkeimmalla tasolla ja korkean asiallisuuden säilyttämisestä ei ole koskaan muodostunut pelaajille ongelmaa. Habsista tuttu pienen ringin joukkue on porukkaa tietämättömien mukaan aina hasardi, mutta kuten perustajakolmikko monesti aikaisemmin on todistanut, käytännössä vaikka neljän pelaajan ringillä pystyy pelaamaan ottelut ajoissa. Joukkueen sisällä puhelinnumerot on vaihdettu ja yhteisen kokemuksen johdosta vakuutamme, ettei ongelmia muiden joukkueiden kanssa ilmene. Joukkueen fyysinen ikä on tietysti erittäin, erittäin nuori, mutta kaatumisvaaraa ei todellakaan ole olemassa. Siteet ovat helvetin vahvat, eikä niitä käy rikkominen.

Pelaajisto
(esiintyvät ircissä kiekko-nickillään, ellei toisin mainita)

Hyökkääjät:


Preda (3.VH)
Ikä: 24
Kiekkoliigassa:
5/2004 divari Muukalaiset HC
5/2004 liigakarsinta Muukalaiset HC
1/2005 liiga Habs
2/2005 liiga Habs
2/2005 liigakarsinta Habs
3/2005 divari Habs
3/2005 liigakarsinta Habs
1/2006 divari Habs
2/2006 divari Habs
2/2006 divarikarsinta Habs
3/2006 divari Habs
3/2006 liigakarsinta Habs
1/2007 liiga Habs
2/2007 liiga Habs
2/2007 playoffs Habs
3/2007 liiga Habs
3/2007 liigakarsinta Habs
1/2008 divari Habs
2/2008 divari Habs
2/2008 2. divari paanit

Sephirot
Ikä: 17
Entiset nickit: Karl-Kani Squall
Irc-nick: Sephirotta
Kiekkoliigassa:
2/2004 playoffs Takapenkin Tytöt
4/2004 divari Völlig Zugefroren EM
4/2004 liigakarsinta Völlig Zugefroren EM
5/2004 liiga Völlig Zugefroren EM
1/2007 liiga Team Viru Valge
3/2007 liiga Beetlehemin Seimiveikot
3/2007 playoffs Beetlehemin Seimiveikot
1/2008 liiga Völlig Zugefroren EM
1/2008 liigakarsinta Völlig Zugefroren EM
2/2008 2. divari Team Talu Viin (15 ottelua, nimimerkki Squall)

Unia
Ikä:
18
Kiekkoliigassa:
1/2008 divari New Delhi Bulls


Puolustajat:

Alem
Ikä:
18
Irc-nick: alemmo
Kiekkoliigassa:
2/2007 divari Elite Razor
2/2007 liigakarsinta Elite Razor
3/2007 divari Elite Razor
3/2007 liigakarsinta Elite Razor
1/2008 divari Elite Razor
1/2008 liigakarsinta Elite Razor
2/2008 divari Elite Razor (9 ottelua)

Kashmir (1.VH)
Ikä: 18
Entiset nickit: rimhsaK
Kiekkoliigassa:
1/2005 divari HCH - HardCoreHokia
2/2005 divari Rowdyruff Boys
3/2005 divari Kiekko-Hobiitit
3/2006 divari Habs
3/2006 liigakarsinta Habs
1/2007 liiga Habs
2/2007 liiga Habs
2/2007 playoffs Habs
3/2007 liiga Habs
3/2007 liigakarsinta Habs
1/2008 divari H.C.P
2/2008 liiga HC RoikkuLämy (2 ottelua, nimimerkki rimhsaK)
2/2008 2. divari paanit (5 ottelua, nimimerkki Kashmir)

Saarinen (2.VH)
Ikä: 18
Kiekkoliigassa:
1/2005 divari HCH - HardCoreHokia
2/2005 liiga Habs
2/2005 liigakarsinta Habs
3/2005 divari Habs
1/2006 divari Habs
2/2006 divari Habs
2/2006 divarikarsinta Habs
3/2006 divari Habs
3/2006 liigakarsinta Habs
1/2007 liiga Habs
2/2007 liiga Habs
2/2007 playoffs Habs
3/2007 liiga Habs
3/2007 liigakarsinta Habs
1/2008 2. divari paanit
1/2008 divarikarsinta paanit
2/2008 2. divari paanit


Nimilista:

Alem
Kashmir
Preda
Saarinen
Sephirot
Unia
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divariin kaudelle 3/08
ilu81

15.08.2008 14:17
Piti muokata ni lainasin xd
|KuoroPojat| Ilmoittautuu ehdokkaaksi karsintoihin 3/08
Anonymous

16.08.2008 09:24

KuoroPojat
Ilmoittautuu ehdokkaaksi karsintoihin 3/08

Joukkueen nimi:
Kuoropojat

Perustettu: 17.5.2005
Perustaja: Tyttö
Vastuuhenkilöt: Apetsi ja Eddy
Pelattuja Pelejä: 2200
Keski-ikä: 18,25
Pelimuoto: 4vs4, (3vs3 pelejä pelataan satunnaisesti)
Yhteydet: #KPojat @ Ircnet. Messenger: abe_pulkkinen@hotmail.com (Apetsi) Doomed3@hotmail.com (Eddy)
Lyhenne: KPT


Historia:

Toukokuun kauniina päivinä 2005, Tyttö ja Eddy päättivät yhdessä huvikseen perustaa joukkueen nimeltään, Fc Muumilaakso.
Joukkueeseen kutsuttiin Om4r,Lartama ja WuXiit, joiden kanssa joukkueen alkutaival lähti liikkeelle.
Joukkue pelasi rennosti, mutta Tyttö halusi tehdä Fc Muumilaaksosta kovemman sekä aktiivisemman joukkueen. Nimenvaihdos oli myös paikallaan ja joukkueen ilmettä kohenettiin nimellä
KuoroPojat
.
Joukkueen pelaajakalustoa täydennettiin myös uusilla pelaajilla, Rewo, Wook ja Walker liittyivät kokoonpanoon, jotka ovat myös Tytön ja Eddyn hyviä ystäviä.
Pelaajamäärän noustua toivotulle tasolle, lähdetiin kehittämään pelillisiä taitoja ja painotus siirtyi 4vs4 pelimuotoon.
Kuoropojat alkoivat pelaamaan kovempia joukkueita vastaan, ja saavuttikin jo jouluna 2005, top10:n.
Pelillisen menestyksen ansiosta, talvella 2005 Kuoropojat laittoivat hakemuksen Datsun-liigaan, johon joukkue myös pääsi.
Kuoropojat ovat pelanneet Datsun-liigassa 1/06 ja 2/06, eli 2 kautta. Sijoituimme ensimmäisellä kaudella kuudenneksi, ja toisella kaudella sijoituimme runkosarjan neljänneksi.
Kuoropoikien kokoonpano on pysynyt samana kauan,paitsi wii vaihtoi joukkueen ja Walker lopetti aktiivisen kiekkoilun. Uutena pelaajana mainittakoon Straka häneltä odotamme hyviä suorituksia.


Joukkue on aktiivinen, asiallinen. Pelaamme aina reilua peliä, ja vastustajaa kunnioittaen.
Pelilliset suorituksemme vaihtelevat, välillä itseluottamuksemme ja kurinalainen joukkuepelimme loistaa todella hyvin, toisaalta huonoina päivänä pelimme saattaa ontua.
Onneksemme huonoja päiviä on erittäin harvoin
Joukkueen runko on pysynyt samana jo yli vuoden, kokoonpano pysynee jatkossakin ennallaan.


Pelaajisto:

Eddy
Ikä:18
Pelipaikka: Puolustaja
Kokemus:
1/06 Datsun-Liiga (KuoroPojat)
2/06 Datsun-Liiga (KuoroPojat)
3/06 Datsun-Liiga (Beetlehemin Seimiveikot )
3/06 Kiekkoliiga 2. divarikarsinnat (Beetlehemin Seimiveikot)
2/07 Hoki-Liigan Karsinnat (KuoroPojat)
2/07 Kiekkoliiga divari (Last Period)
3/07 Sunrise Hockey League (Conservation)
1/08 Kiekkoliiga divari (Habs)
Muut nimimerkit:-
mIRC:MetalEddy

Apetsi
Ikä:18
Pelipaikka: Hyökkääjä
Kokemus:
1/06 Datsunliiga (Kuoropojat)
2/06 Datsunliiga (kuoropojat)
2/07 Hoki-Liigan Karsinnat (KuoroPojat)
Muut nimimerkit:Rewo
mIRC:MerCe

Lartama
Ikä:16
Pelipaikka: Puolustaja
Kokemus:
1/06 Datsunliiga (Kuoropojat)
2/06 Datsunliiga (Kuoropojat)
2/07 Hoki-Liigan Karsinnat (KuoroPojat)
2/08 2.divari (Rykälätty)
Muut nimimerkit: Leluauto, Stim
mIRC:

Straka
Ikä: 17
Pelipaikka: Puolustaja
Kokemus:
Muut nimimerkit: -
mIRC: -

Om4r
Ikä:16
Muut nickit:-
Pelipaikka: Hyökkääja
Kokemusta:
1/06 Datsunliiga (Kuoropojat)
2/06 Datsunliiga (kuoropojat)
2/07 Hoki-Liigan Karsinnat (KuoroPojat)
IRC:-

WuXiit
Ikä:19
Pelipaikka: Hyökkääjä
Kokemusta:
1/06 Datsunliiga (Kuoropojat)
2/06 Datsunliiga (kuoropojat)
2/07 Hoki-Liigan Karsinnat (KuoroPojat)
Muut nimimerkit:sQuiD, WuX11t, -VVuZiir-
mIRC: WuXiit

Panzki
Ikä:22
Pelipaikka: Puolustaja
Kokemus:
2/06 Datsun-liiga 2/06 (Imperiumi)
2/07 Hoki-Liigan Karsinnat (KuoroPojat)
Muut nimimerkit:Panzer
mIRC:

Wind
Ikä:20
Pelipaikka: Hyökkääjä
Kokemus:
1/06 Hoki-liiga (liiga) (Hautausmaantarkastajat)
1/07 Datsunliiga (Genesis)
Muut nimimerkit: Zahtura, Jasuka
mIRC: -

Wook
Ikä: 17
Pelipaikka: Hyökkääjä
Kokemus:
2/05 Hokiliiga (Rykälätty)
1/06 Datsun-Liiga (KuoroPojat)
2/06 Datsun-Liiga (KuoroPojat)
Muut nickit: Bourque, Wogo
mIRC:-

Miksi KuPo karsimaan 3/08

Kuoropojat on hyvä pelamaan kyseistä kovaa liigaa, Pystymme antamaan kovan vastuksen kenelle tahansa vastustajalle.
Välillä kohdallemme on sattunut pieniä alamäkiä niistä kuitenkaan lannistumatta. Päinvastoin tarmoa olemme saanneet lisää.
Jos Kuoropojat pääsisivät karsintoihin, se antaisi meille hyvää kokemusta ja itseluottamusta, sekä vastustajalle uudenlaisen ja kovan haasteen. Joukkueen henki on ollut hyvä tähän asti, ja jatkunee vielä pitkäänkin.



Muuta:

Pidämme pystyssä joukkueemme yhtenäisyyttä, säilyvyyttä ja hyvää yhteishenkeä.Karsintoihin on ehdolla paljon hyviä joukkueita.
Uusia todella pelitaitoisia joukkueita on mukana, mikä on hyvä asia.
Kuoropojat
perinteikkäänä, ja yhtenäisenä joukkueena on valmis yrittämään kaikkensa, mikäli saamme tämän uuden haasteen vastaamme.


Johtokunta varmasti valitsee karsintoihin ne joukkueet, jotka sinne kuuluvat, jos
Kuoropojat
jää ulkopuolelle, niin valinnat ovat varmasti olleet oikeutettuja.

Nimilista
Eddy
Apetsi
WuXiit
Lartama
Om4r
Wind
Straka
Panzki
Wook

Terveisin:Kuoropojat Onnea kaikille muille hakeneillekin!  8)

P.S Hakemuksen tekijän nimimerkki kiekossa on vaihtunut Rewo -> Apetsi.

Edit: mIRC kanavan nimi vaihtunut. Lisätty Windin ja Eddyn kokemuksiin pari juttua. Wook lisätty kokoonpanoon.
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divariin kaudelle 3/08
Gez

16.08.2008 21:38
Wireless

Joukkueen nimi: Wireless
Lyhenne: WL
Perustamispäivä: 2007-08-17
Perustaja: Tricu
Harjoituspelejä pelattu: 545
Vastuuhenkilöt: Tricu & Heaven
IRC-kanava: ei ole
Pelaajien lukumäärä: 35
Keski-ikä: 15½
Kotipelipaita: Musta - Punainen - Ruskea (1)
Vieraspelipaita: Musta - Ruskea - Ruskea (1)



WL historiaa

2007-08-17 perustettu Wireless team on kahden kaverin perustama tiimi mikä on nytten noussu korkealle jo.2008 alussa team oli ns. ''hönts'' team mutta nykyään pelataan ihan kunnolla n. 2008.3.10 oli murto aika teamille kaikki erosivat mutta uudet kujeet etsimme :) nykyään teamissa on noin 25 kunnollista pelaajaa n.10 höntsääjää.

Miksi meijät 2.divari karsintoihin ?

Olemme asiallisia , aktiivisuutta on lisätty kunnola tätä hetkeä varten ja kaikki teamissa on ''nolifeja'' eli ei tarvi pelkää ettäkö ei olisi tiimissä pelaajia kun peliä tulee :) Olemme jo kauan harkitsemmeet liittymistä mutta aina tulee kommentteja ''Ei ehkä viel mitää liigaa...'' Mutta nytten on eri mielet! Eli täysillä mukaan :)!

Pelaajat
psst.Laitan pelaajat ketkä pelaavat jos päästään liigaan :)

Nimimerkki: Gez
IRC-nimimerkki: Gez
Ikä: 13
Pelipaikka: hyökkääjä
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: ei ole

Nimimerkki: Heaven
IRC-nimimerkki: heaven
Ikä: 16
Pelipaikka: hyökkääjä
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: ei ole

Nimimerkki: Lokki
IRC-nimimerkki: loqq
Ikä: 13
Pelipaikka: hyökkääjä
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: ei ole

Nimimerkki: Spitaali
IRC-nimimerkki: Spitall
Ikä: 18
Pelipaikka: Ap/Yp
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:ei ole

Nimimerkki: AKoivu
IRC-nimimerkki: koivu'
Ikä: 16
Pelipaikka: hyökkääjä/ap/yp
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: ei ole

Nimimerkki: Pastilli
IRC-nimimerkki: PastiQ
Ikä: 15
Pelipaikka: hyökkääjä/apyp
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: ei ole

Nimimerkki: Tricu
IRC-nimimerkki: Tricu
Ikä: 15
Pelipaikka: hyökkääjä
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: ei ole

Nimimerkki: Kanto
IRC-nimimerkki: kantt
Ikä: 18
Pelipaikka: hyökkääjä ap/yp/hyökkääjä
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: ei ole

Nimimerkki: try-d3st
IRC-nimimerkki: d3stroi3r
Ikä: 16
Pelipaikka: hyökkääjä
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: ei ole

Nimimerkki: ninjaporo
IRC-nimimerkki: ninjaa
Ikä: 16
Pelipaikka: hyökkääjä/yp
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: ei ole



Hyvää kesän jatkoa kaikille hakijoille! Samalla toivomme että te ja me pääsemme  :D
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divariin kaudelle 3/08
Vaake

18.08.2008 16:31
mote vetäytyy karsinnoista, katotaa sit joskus paremmalla ajalla.
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divariin kaudelle 3/08
pullukka

19.08.2008 19:09
Fc Kilpailijat kohti 2.divaria!

Joukkueen nimi: Fc Kilpailijat
Lyhenne: FCK
Perustettu: 23.11.2006
Perustaja: pullukka
Pelatut ottelut: n.1550
Vastuuhenkilöt: pullukka, zumppi
IRC-kanava: #fckilpailijat (IRCnet)
Kotipaita: punainen- keltainen- musta ( 6 )
Vieraspaita: musta- punainen- punainen ( 6 )
Pelaajien lukumäärä: 11 (ei muutoksia luvassa)

Miksi Kilpailijat 2.divariin?
Kaksi SHL-mestaruutta, satoja kovatasoisia harjoitusotteluita ja 11 yhteenhitsautunutta, todellista Kilpailijaa. Kysymys kuuluukin, miksei ks. joukkue vielä pelaa Kliigan alaisissa sarjoissa? Tähän haemme nyt muutosta.

Fc Kilpailijat ei ole vain kiekko.tk-joukkue. Se on yhdentoista kaverin muodostama yhteisö, jossa jokainen pelaaja tietää oman roolinsa ja täyttää oman ruutunsa tunnollisesti. ”Kilpailija-kulttuuri” on iskostunut joukkuehenkeen ja jokaisella Kilpailijalla sykkii aito kilpurisydän. Fc Kilpailijat ei ole vain joukkue, se on jokaisella siellä pelaavalle osa jotakin suurempaa.

Jos olimme valmiina jo viime divarikarsintoihin, tällä kertaa olemme vielä askeleen parempia kandidaatteja tulevaan 2.divarin. Palamme halusta pelata vielä jonain päivänä Kiekkoliigaa. Viime kaudesta joukkueemme on vahvistunut muutamalla kovan luokan pelimiehellä kun Dalla16 ja AskAoKone pukivat päälleen maineikkaan kilpuripaidan. Uusia tuulia lähtivät hakemaan pitkään joukkueessa palvelleet Hamrlik ja Timi. Kaikki pelaajamme ovat olleet – ja ovat edelleen hyväkäytöksisiä ja asiallisia nuoria miehiä. SHL-pelit on poikkeuksetta pelattu aikataulussa ja myös harjoitusotteluihin on riittänyt aktiivisuutta.

Viime kausi toi joukkueelle lisää liigakokemusta ja osaamista pelin jokaisella osa-alueella. Kauden keskivaiheilla kadoksissa ollut identiteetti löydettiin, jonka seurauksena joukkue marssi toiseen perättäiseen SHL-mestaruuteen. Viimeistään tämän saavutuksen pitäisi kertoa lukijalle minkä tason joukkueesta on kyse. Pelillisestä tasosta mahdollinen 2.divaripaikka ei jää kiinni.

Ja kun tarkemmin asiaa pohtii, ei sen kuuluisi jäädä mistään muustakaan seikasta kiinni. Jätetään puheet ja keskitytään tekoihin.


Kokoonpano


Hyökkääjät

Nick: pullukka
Ikä: 19
miRC: pullukka
Ei pelannut kiekkoliigaa kaudella 2/08

Nick: zumppi
Ikä: 18
miRC: zumppi
Ei pelannut kiekkoliigaa kaudella 2/08

Nimi: Naturen
Ikä: 16
IRC: Naturen/natuski
Ei pelannut kiekkoliigaa kaudella 2/08

Nick: Fulgsig
Ikä: 19
miRC: -
Ei pelannut kiekkoliigaa kaudella 2/08

Nick: AskAoKone
Ikä: 18
miRC: Aska^
Ei pelannut kiekkoliigaa kaudella 2/08

Nick: Dalla16
Ikä: 16
mIRC: Dalla16
Kiekkoliigan 1.divaria kaudella 2/08 (Unforgiven)

Puolustajat

Nick: Joonan
Ikä: 17
miRC: Joonan
Ei pelannut kiekkoliigaa 2/08

Nick: Ensiö
Ikä: 17
miRC: -
Ei pelannut kiekkoliigaa kaudella 2/08

Nick: amari
Ikä: 18
miRC: amari
Ei pelannut kiekkoliigaa kaudella 2/08

Nick: Ratigan
Ikä: 16
mIRC: Ratigan
Ei pelannut kiekkoliigaa kaudella 2/08

Nick: Ezer
Ikä: 19
mIRC: Exercitum
Ei pelannut kiekkoliigaa kaudella 2/08


Nimilista
pullukka
zumppi
Naturen
Fulgsig
AskAoKone
Dalla16
Joonan
Ensiö
amari
Ratigan
Ezer


Valintoja odotellessa,
Fulgsig/Fc Kilpailijat
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divariin kaudelle 3/08
Mabo

20.08.2008 18:57
Narrilauman hakemus 2. divariin

Nimi: Narrilauma
Perustettu: 2004-06-01 21:11:03
Pelattuja pelejä: Yli 4300
IRC-kanava: #narrilauma
Keski-ikä: noin 20 vuotta
Paitojen värit: valkoinen-sininen-punainen (6) - punainen-valkoinen-sininen (2)
Vastuuhenkilöt: Mabo, Renberg, darby
Pelaajia karsinnoissa: 10 kpl, luultavasti lopullinen

Narrilauman historia

Vanha kunnon Narrilauma herättää kyllä lähes jokaisessa kiekkoa pelanneessa jonkinlaisia fiiliksiä. Jotkut muistavat Narrien Renbergin tarjoilut, luultavasti useimmille joukkueessa käyneille on jäänyt mieleen darbyn aktiivinen ohjaaminen. Tai sitten vaan muistetaan alkuaikojen konttaamiset tai muut tempaukset. Narreilla on pitkä historia ja kokoonpanon runko on pysynyt käytännössä muuttumattomana kaudesta 2004. Välillä on käyty kokeilemassa vähän muita joukkoja, mutta aina palataan yhteen. Narrit suunnitteli paluuta kakkoseen jo viime kaudella, mutta pääsiäisviikon kiireet sotkivat nämä aatokset, joten otettiin vähän lisäaikaa ja mietittiin vieläkö tämä pitää uudestaan tehdä. No vielä tehdään.

Narrit on vaikuttanut enemmin ja vähemmin kaudesta 2/2004, jo tällöin kokoonpanoon kuului sellaisia kavereita kuin Mabo, Renberg, darby, vuotta myöhemmin mukaan loikkasi vielä januzki jolloin nykyinen hyökkäysnelikko muodostui. Vanha koira ei ehkä opi uusi kyniä, mutta rutiini jyrää monesti peippailevien yksilöiden ohi.


Narrilauman historia Kiekkoliigassa

Kausi 2/2004 - liigassa 14.
Kausi 3/2004 - divarissa 8.
Kausi 4/2004 - divarissa 9.
Kausi 5/2004 - puulaakissa 5.
Kausi 1/2005 - puulaakissa 2.
Kausi 2/2005 - divarissa 1.
Kausi 3/2005 - liigassa 3.
Kausi 1/2006 - liigassa 9.
Kausi 2/2006 - liigassa 11.
Kausi 3/2006 - 1. divarissa 12.
Kausi 1/2007 - 1. divarissa 15.
Kausi 2/2007 - 2. divarissa 13.


Yhteydenotto:

Parhaiten meidät tavoittaa kanavalta #narrilauma, jossa aktiivisesti päivystystä.


Joukkueen aktiivisuus ja asiallisuus:

Opiskelijoilla kesätyöt ovat hieman hankaloittaneet kesän aikana pelailua, joten aktiivisuutta ei viime viikkoina ole saatu hilattua aivan halutulle tasolle, tämä on heijastunut varsinkin päivän ensimmäisissä peleissä jolloin peli vielä hakee itseään. Nyt viimeisellä viikolla ennen karsintaa pyritään kuitenkin saamaan peli uomiinsa, jolloin karsintaviikolla homma toimii ja peitto heiluu. Jos mietitään mahdollisen kakkoseennousun kannalta, ei homma ole yhtään hälyttävä, sillä opiskelut jatkuvat jälleen ja aikaa pitäisi löytyä enemmin.

Asiallisuutta riittää, korkealla keski-iällä hävitään ehkä jossain, mutta ainakin se takaa että tämä porukka ei rupea pelleilemään missään vaiheessa. Luonnollisesti kun asenteella vedetään, voi yksittäiset tilanteet aiheuttaa joissain henkilöissä pienen purkauksen, mutta homma jää nopeasti siihen yhteen purkaukseen eikä johda mihinkään isompaan härdelliin.

Miksi valita juuri meidät?

Yhä on kysyttävä, mitä olisi karsinnat ilman narreja? Viime karsinnoissa tuli hieman kiire comebackin kanssa. Nyt on ehditty pelata paljon enemmän yhteen, vaikka kesän aikana varsinkin opiskelijoiden kesätyökiireet syövät vähän aktiivisuutta, on tuntuma usein vain muutaman pelin päässä. Välillä mennään perse edellä puuhun, mutta sitten taas löydetään juonikkuus ja vanhat keinot joilla hassutetaan nykykloppeja aivan täysin.

Joukkue on pitkälti täynnä myös fyysiseltä iältään vanhoja pelaajia, mitään teinien pelleilyä et tältä joukkueelta näe. Laajuutta kokoonpanossa riittää eikä yhden tai kahden aktiivisen pelaajan mahdollinen poissaolo (esim sydänkohtauksen sattuessa) estä pelaamasta karsintoja.

Narrit tuovat karsintaan oman vahvan "old time hockey" leimansa ja kun mylly alkaa jauhaa on peli erittäin näyttävää. Vanha kööri on yhä kasassa, eikä nyt tullut eri puolilta edelliskauden liigassa/ divarissa pelanneina. Lisäksi muutama uusi henkilö vauhdittaa puolustuspäätä, joten homma on hallussa.

Pelaajat, jotka pelanneet viime kaudella yli 4 ottelua kiekkoliigassa

Ei ole

Joukkueen pelaajat:


Nimimerkki: Mabo (1. Vastuuhenkilö)
IRC: Mabo
Kiekkoliigakokemus: Mabo


Nimimerkki: darby (2. Vastuuhenkilö)
IRC: darby
Kiekkoliigakokemus: darby


Nimimerkki: januzki (3. Vastuuhenkilö)
IRC: januzki
Kiekkoliigakokemus: januzki


Nimimerkki: Renberg
IRC: Manic

Kiekkoliigakokemus: Manic


Nimimerkki: Sundström
IRC: KH

Kiekkoliiga kokemus: Sundström


Nimimerkki: LST
IRC: LST
Kiekkoliigakokemus: LST


Nimimerkki: CodeFX
IRC: CodeFX
Kiekkoliigakokemus: CodeFX


Nimimerkki: Kauna
IRC: kKauna
Kiekkoliigakokemus: -


Nimimerkki: rpc
IRC: rpc
Kiekkoliigakokemus: -


Nimimerkki: vichy
IRC: vichy/vissy
Kiekkoliigakokemus: -



Nimilista:

Mabo
darby
januzki
Renberg
Sundström
CodeFX
LST
Kauna
rpc
vichy
Arsenal karsintahaussa mukana
elisa

20.08.2008 19:49
                                           

                                         ARSENAL HAKEE KAUDELLE 3/08



Joukkueen nimi: Arsenal
Lyhenne: ARS
Vastuuhenkilöt: elisa ja baana87
Joukkue perustettu: 03.08.06
Perustaja: zälä (nick luotu uudelleen)
Pelatut ottelut: noin 4400
IRC: #arse
Pelaajien määrä: 16
Kotipaita: sininen, musta, valkoinen (6)
Vieraspaita: musta, vaaleansininen, valkoinen (6)


Historia:

Arsenal on toiminut kiekossa noin kahden vuoden ajan ja matkan varrelle on tarttunut hienoja pelimuistoja, mutta kaikkein tärkeinpänä hienoja pelikavereita. Aikoinaan zälä liittyi Zidanen kanssa Arsenaaliin, joka taisi tuolloin olla Zidanen luoma joukkue, joka myöhemmin lähti Arsenaalista ja zälälle jäi ohjat. Ennen nykyisen Arsenaalin luontia zälä ehti luoda Arsenaalin kerran uudelleen. Alkuperäisjäsenistä mukana ovat zälä ja Pepe, joka kutsuttiin joukkueeseen heti sen uudelleen perustettua. Zälä pyörii tosin toistaiseksi ainoana kakkosnikkinä Arsenaalin riveissä, koska hän päätti siirtyä vaihtelun vuoksi KjR:n riveihin joksikin aikaa. Muista jäsenistä pitkään mukana on ollut baana87, josta luotiinkin toinen vastuuhenkilö. NB_91 on myös pyörinyt kuvioissa pitkään, vaikka hänkin on välillä käynyt muissa joukkueissa pelailemassa, mutta aina päätynyt takaisin Arsenaaliin. Elisasta tehtiin toinen vastuuhenkilö baanan kanssa, joka on pyörinyt Arsenaalissa kauan ja käynyt vain kerran pyörähtämässä muualla.
Arsenal aloitti liigarupeamansa EHL:stä, joka harmittavasti kaatui johtokunnan epäaktiivisuuteen, mutta saatiin pieni tuntuma liigapeleihin. Tuon jälkeen taitoja on testattu Hoki-divarin karsinnoissa, joista ei paljoa käteen jäänyt eikä liigapaikka auennut. Tämän jälkeen päästiin kokeilemaan Hoki-liigakarsintoja ja tämäkin jäi vain hyväksi kokemukseksi jatkon kannalta. Ja tuoreimpana liigakokemuksena Arsenaalille jäi kausi IKS:stä, jossa alkukauden pelit kulkivat hyvin ja pisteitä tuli, mutta aktiivisuus ja kiinnostus liigaa kohtaan lopahti ja muutama pelaaja katosi joukkueesta kesken kauden eikä ollut enää mahdollista saada kaikkia pelejä pelattua.



Nyky-Arsenal:

Arsenalista lähti muutama pelaaja Kiekkoliigan 2.divaria pelaamaan ja hakemaan sieltä kokemusta, mutta perusrunko on pysynyt kuitenkin kasassa.
Zälä on yksi näistä herroista, mutta hän jäikin kakkosnikillään joukkueeseen ja hoitaa pääasiassa pelaajahankinnat ja toimii joukkueen managerina/koutsina. Joukkue saikin juuri tärkeän runkopelaajan NB_91:n takaisin, jolla oli pientä epäaktiivisuutta, kun kiekko ei oikein tuntunut maistuvan, mutta nyt hän on palannut tulisempana kuin koskaan.
Pari kuukautta sitten saimme myös tärkeän vahvistuksen hyökkäyspäähän. Kyseessä on siis Pude, joka erosi Team Saharasta erimielisyyksien takia ja siirtyi Arsenaaliin pelaamaan. Puolustuspäässä oli pitkään vajausta ja saimmekin hankittua jokin aika sitten muutamia puolustajia, kuten Reconin, helijunnon. Muutamaa pelaajaa vielä etsiskelemme, mutta karsintakokoonpano alkaa olla selvillä. Harjoituspelejä tahkotaan kovaa vauhtia ja yhteispeli alkaakin jo löytyä. IRC:ä käyttää noin puolet pelaajistamme aina kun istuvat koneella ja kanavallamme on Panda:n tuoma botti Anitschka.



Miksi Arsenal kiekkodivariin?

Arsenal on kokenut joukkue joka pystyy haastamaan joukkueen kuin joukkueen. Täydellistä liigamurtoa ei ole vielä tehty, eli emme ole päässeet suurimissa liigoissa vielä pelaamaan ja halu päästä näyttämään on suuri. Pidämme kiekkoliigaa/divaa kovana liigana ja olisi hieno päästä siellä pelaamaan. Arsenal on tunnetusti hoitanut pelit ajallaan ja toiminut liigasaralla muutenkin asiallisesti, lukuunottamatta IKS:ää, josta jäi harmiksemme muutama ottelu liikaa pelaamatta. Tämä ei jää harmittavaan vaan yritetään jatkaa kovaa vauhtia eteenpäin, eli motivaatiota riittää. Olemme kaikin puolin asiallinen ja kokenut joukkue jolle karsintapaikka olisi ansaittu.


Kokoonpano:

Nimi
Pelipaikka
IRC-nick
Kiekkoliigakokemus

Pepe
Puolustaja
Pepeteus
Ei aikaisempaa kokemusta kiekkoliigan alaisuudessa

elisa
Hyökkääjä
elisa_/elisa^
Ei aikaisempaa kokemusta kiekkoliigan alaisuudessa

baana87
Hyökkääjä
-
Ei aikaisempaa kokemusta kiekkoliigan alaisuudessa

Pude
Hyökkääjä
Pude
Ei aikaisempaa kokemusta kiekkoliigan alaisuudessa

Taitava
Hyökkääjä
-
Ei aikaisempaa kokemusta kiekkoliigan alaisuudessa

Galvins
Puolustaja
Galvins
Ei aikaisempaa kokemusta kiekkoliigan alaisuudessa

Recon
Puolustaja
Recon
Ei aikaisempaa kokemusta kiekkoliigan alaisuudessa

Negro
Hyökkääjä
Negro
Ei aikaisempaa kokemusta kiekkoliigan alaisuudessa

helijunno
Puolustaja
juttaa
Ei aikaisempaa kokemusta kiekkoliigan alaisuudessa

Porthos
Puolustaja
Porthos
Ei aikaisempaa kokemusta kiekkoliigan alaisuudessa

Xyrza
Puolustaja
17
-
Ei aikaisempaa kokemusta kiekkoliigan alaisuudessa

Zona
Hyökkääjä
16
Z0NA
Ei aikaisempaa kokemusta kiekkoliigan alaisuudessa

Fallow
Puolustaja
17
-
Ei aikaisempaa kokemusta kiekkoliigan alaisuudessa

NB_91
Puolustaja
17
-
Ei aikaisempaa kokemusta kiekkoliigan alaisuudessa

plaah
Hyökkääjä/Ylempi pakki
plaah
16
2.Divari 2/08 @ Rykälätty
divarikarsinnat 2/08 @ Rykälätty

Dylan
Hyökkääjä
18
2.Divari 3/06 @Team Jälkihiki-Hockey

Nimilista:

Pepe
elisa
baana87
Pude
Taitava
Galvins
Recon
Negro
helijunno
Porthos
Xyrza
Zona
Fallow
NB_91
plaah
Dylan

Arsenal toivottaa onnea muille hakijoille ja toivoo näkevänsä ne karsinnoissa!

Edited: Muutamia kirjotusvirheitä.
Sinappikone kuplii hapokkaasti
unjinaz

21.08.2008 09:51
Schaibakone pyrkii kuivana kakkoseen!

Nimi: Sinappikone
Lyhenne: SIN
Perustettu 2005-08-25 22:02:22
Ottelut: Pelatut: 7104, Voittoja: 3231, Tasapelit: 943, Tappioita: 2930
Kokemustaso: Elite
IRC-kanava: #Sinappikone (IRCnet)
Vastuujampat: Juluma, Shar, cobbapop
Pelaajia: 12
Peliasut:
* Kotiasu: Musta - Beige - Musta (2)
* Vierasasu: Keltainen - Punainen - Ruskea (2)

Miksi?

Pitkän linjan joukkueena Sinappikone on osoittanut kuuluvansa tiimihierarkian yläpäähän, heti terävimmän kärjen taakse. Pitkään kasassa ollut ydinrunko on muokannut juokkueesta tasokkaan ja asiallisen porukan, jonka suorituksissa ei ole Sharin soolokuljetuksia lukuunottamatta ollut valittamista. Asiallisuus on yksi Sinappikoneen ehdoton valttikortti. Tälle kaudelle rakennettu joukkue omaa nyt myös riittävän aktiivisuustason, jolla varmistamme pelien pelaamisen asetetuissa aikarajoissa. Joukkueen ehdoton kingi ja järkkymätön johtaja on unjinaz. Edellinen visiittimme jäi tasollisesti heikoksi, ja tätä suoritusta olisi nyt tarkoitus parantaa reilusti, mikäli mahdollisuuden saamme.


Ketkä?

Amado
Tämä kaudella 2/08 SHL:ssä Europen riveissä tahkonnut jantteri on saanut tiimissä lempinimen "hanskamies". Ylpeänä mies titteliään kantoikin, kunnes ymmärsi sen tarkoittavan Amadon vientiä naisten seurassa eikä käsittämätöntä intoa haastaa humalassa riitaa nakkikopin jonossa.

cobbapop
Joukkueen vanhaa kaartia, keskittyy valitettavasti joukkueensa kannalta miettimään erätauoilla ääneen aina jotain ihmeen sähkökytkentöjä, sekä laskemaan kaatamiensa naisten määrää, joka ei ole kasvanut siitä kahdesta nyt vuoteen. Hyökkäsi Sinappien rivissä SHL:ssä kaudella 2/08.

Fasu
Korson lahja esikuvia hakeville pakkitateille. Ei ole saanut syöttöä omille nyt yhteensä kahdeksaan erään. Tahkosi SHL:ää Team Emerican joukkueessa kaudella 2/08. Bravuurina alimpana pakkina kunnioitettu laitaneppi, jonka mahdollisuus päätyä takaisin omaan lapaan on noussut jo yli 20%:in.

Insomnium
"Uuden Sinappikoneen" pelillinen ilmentymä. Pystyy pelaamaan mitä paikkaa tahansa, vaikkakin hop-peeloilun takia kaudella 2/08 pelit SHL:ssä jäivät muutamaan edustukseen Sinappikoneessa. Kolikon toinen puoli on valitettava wow-addiktio, johon aloitettu vahva lääkitys saa ainakin näin kuurin alkuvaiheessa miehen suostumaan vaikka pakiksi.

Juluma
Joukkueen kulmakivi, liikkuukin kulmakiven nopeudella. Unohtaessaan pelisuunnan siirtyy hetkittäin hyökkääjäpelaajan tontille, kunnes pelikatkon aikana asiasta huomautetaan. Uskomaton lyöntilaukaus on saatu hiottua joukkueelle suotuisammaksi, sillä nykyään yhä useammin se suuntautuu jo kohti vastustajan maalia. Sinappikoneen runkoa kaudella 2/08 SHL:ssä.

KURRI
Joukkueen pisin Vantaalla vaikuttava kaljupää. Tunnetaan lähinnä kuuluisasta KURRI-kikasta, joka nevareiden kesken kääntyy "kiekon karkaamiseksi". Kaveri on niin innoissaan mahdollisesta kokeilusta kakkoseen, että meni siitä huutelemaan kotonaankin. Kakkosehdotusten jälkeen onkin nyt sitten pari kuukautta aikaa pelailla iltaisin, kun ei mitään avomiehen velvoitteitakaan tarvitse hoitaa. Sinappikone, SHL, 2/08.

Lehtis
Entinen sinappiverkkari löytyi kuin löytyikin pukuhuoneen kätköistä takaisin Lehtikselle. Taitava hyökkääjäpelaaja ei vielä hallitse vaihtoontuloa, eikä ole vielä oppinut käyttämään kiken team speakia. Koulutus kesken, mutta pelasi edellisessä visiitilläänkin Sinappikoneen kakkosdivariin, joten miksipäs ei nyt? Keskittyi kauden 2/08 lähinnä ränghunttiin.

RBlomeru
Lisänimellä Rpeelomeru sirklaava jantteri kiinnitettiin Sinappikoneeseen Rootseista, jossa pelasi SHL:ää alkukauden 2/08. Loppukausi Sinappikoneessa saman liigan alaisuudessa vakiinnutti Rudin paikan porukan rosterissa. Hieman hidas henkisesti, muuten harmiton. Miinuksiin kuuluu myös into potkia potkupalloa.

Shar
Shar on...tuota..toinoi...se muistaakseni pelasi jossain hyvässäkin sakissa. Vai olikohan se Shar..no kuiteski, ainaki sillä on pirun hieno hiiri ja Jenna Jamesonin näytönsäästäjä. Yhdistetty pahe ja hyve on suorittaa kiinteä ulostuskin jonkinlaisen taktiikkataulun opastamana. Käsittämättömien roikkusyöttöjen erikoismies, joka ei osuisi niillä edes veteen, vaikka seisoisi veneessä lerppua nakkaamassa. Sinappikoneessa SHL:ää 2/08.

Sute
Sute on Sinappikoneessa edustamassa kokemusta Kliigasta vietettyään siellä uransa parhaat kaudet. Nyt saapuessaan uransa aallonpohjalle löysi paikkansa joukkueemme riveistä. Plussana mainittakoon flaksi kuppilassa, sekä todellinen "tiukkojen pelien" mies, josta osoituksena Suten tehot liigan pleijareissa :  7gp 0+1=1!! Voodoo Peoplessa kekkosdivaria kaudella 2/08.

Tumppi
"Ois 2 naista täs, pelaavat biljardia :D :D :D" "Tumppi, ja sinä pelaat kikeä??" Tilannekäsitykseltään kyseinen kaiffari lähentelee Hessu Hopoa. Menettänyt jo monta kertaa mahdollisuutensa siirtyä "miesten kerhoon", kun on ollut sopivat jaot autoplayssa tai practisen voimassaolo on ollut menossa umpeen. Käskettiin aikoinaan pakiksi, ei ole uskaltanut vielä sanoa ääneen, ettei tiedä mitä siellä pitää tehdä. Toivotaan, ettei uskalla tulevaisuudessakaan, olemme nimittäin nähneet Tumpin viimeistelyä practisessa.  Takana loistokausi 2/08 Marionettien riveissä SHL:ssä.

unjinaz
Joukkueen ehdoton tähtipelaaja ja kuulunut kiken eliittiin jo vuosikaudet. Ei tunnistettuja heikkouksia, vahvuuksien lista riittäisi tukkimaan koko hakuthreadin. Huippuluokan pelaaja niin fyysisiltä kuin myös henkisiltä ominaisuuksiltaan. Ilmiömäinen sniper, millintarkka passikone, playmaker, Ayoso ja Ken Daneyko samassa paketissa. Käsittämätön pelisilmä sekä epäilyttävän varma ennakointi. Tulee olemaan itsestäänselvyys taas valittaessa edustamansa sarjatason parasta pelaajaa. Suostui säälistä edustamaan Sinappikonetta SHL:ssä 2/08, ei kuitenkaan saanut pelata yhtään peliä. Eikä suurella todennäköisyydellä sovi pelaavaan kokoonpanoon ensi kaudellakaan. Se kertokoon oman tarinansa Sinappikoneen valmennuksen peluutustaidoista.


Copypaste:

Amado
cobbapop
Fasu
Insomnium
Juluma
KURRI
Lehtis
RBlomeru
Shar
Sute,  2.divari kaudella 2/08 joukkueessa Voodoo People
Tumppi
unjinaz
M.Bartek

Edit1: sana "ilmiömäinen" lisätty kuvaamaan unjinazin maalintekotaitoja.
Neliapila ht parantamaan vuodesta 2006?
Frez

21.08.2008 13:38
Neliapila ht parantamaan vuoden 2006 karsinnoista?


Historia:


Alkutaival ja ruohonleikkuu:

Joukkueen taival lähti liikkeelle 29. Tammikuuta vuonna 2005, kun juxo painoi "Luo uusi joukkue" painiketta. Juxon perusajatuksena oli koota taidokas, paljon syöttelevä ja ennen kaikkea rento porukka, joka pelaisi hyvää ja näyttävää peliä/kiekkoa, mutta kuitenkin vain 2. nimimerkkien voimin. Joukkueen kokoaminen ei sujunut juxon toiveiden mukaan, vaan vasta pitkän odottelun tuloksena hän sai haalittua joukkueeseen Sammakon ja Pihlin. Jonkin ajan kuluttua niitylle kasvoi 2 uutta versoa, kinkku ja Repo. Epäonneksi epäaktiivisuus paistoi kummastakin pelaajasta ja sen takia he saivatkin kickiä hetken odottelun jälkeen, sillä juxo halusi pelailla mieluummin kaveriporukan kanssa.

Jonkin aikaa kestänyt kaveririnki kuitenkin pääsi hajoamaan, kun Sammakko ja Pihli päättivät jättää Apilat ja siirtyä kohti uusia haasteita. Näinpä juxo päätti ottaa vanhan pelikaverin kinkun taas mukaan Apiloiden pelaajarinkiin, joka myös sai haalittua mukaansa Kiekkoliigassakin kiekkoilleet Vahalahden ja Banhamin. Tällöin Apiloiden kokoonpanossa oli noin 10 pelaajaa ja joukkuepeli alkoi toimia mainiosti, kunnes aktiivisuuteen alkoi tulla syviä lovia. Näimpä Apiloista tuli jälleen kerran 2. nick tiimi.

Kovinkaan kauaa ei joukkue toiminut 2. nickien valloittamana, sillä juxo teki melko pian huikean comebackin ja päätti mullistaa joukkuetta oikein urakalla ja muutti samalla joukkueen nimen Apiloiksi. Tämä projekti kesti kuitenkin vain jälleen hetken, kunnes juxon innostus lopahti jälleen ja näin hän päätti lopullisesti lopettaa oman kiekkouransa ja antoi joukkueensa Sammakolle!

Sammakko Apiloiden ohjaksissa:
Sammakon hypättyä johtajan paikalle alkoi homma jälleen luistaa yhdessä Juzzon kanssa. Alkutaival sujui mairittelevan hyvin, kovia joukkueita kaatui toisensa perään ja kovia pelureitakin saatiin haalittua joukkueeseen kiitettävästi ja näin kaikki vaikutti todella hyvältä! Sitten joukkue alkoi taas kärsiä kriisistä, kun Sammakko ja Juzzo ottivat pariinkin otteeseen rajusti yhteen ja näin Juzzo vaihtoi myös pariin otteeseen maisemiakin, mutta Apiloiden onneksi palasi kyllä aina hyvin nopeasti takaisin kokoonpanoon ja kaikki palautui normaaliksi. Niistä riidoista kuitenkin selvittiin kunnialla, kunnes osa Apiloiden pelaajista ilmoitti, että kiekko saa nyt heidän osaltaan riittää ja jättivät pelin pelaamisen siihen paikkaan. Apilat eivät kuitenkaan siihen lannistuneet vaan jatkoivat joukkueen kokoamista jälleen todellisella Apilan raivolla! Niinpä Sammakko päätti pyytää paria ystäväänsä joukkueeseen ja näin saatiin taas homma pyörimään paremmin kuin hyvin! EHL -kauden lopussa Pizza päätti jättää Apilat ja ryhtyi kokoamaan jälleen Wild Frogseja pystyyn ja näin myös pari muuta Apilaa siirtyi Wild Frogseihin. Apilat kuitenkin jatkoivat porskuttamista höyryjunan lailla ja joukkue eteni EHL-liigassa voitosta voittoon ja lopulta voittikin EHL-mestaruuden kaudella 2/2005!

Edellisen kauden rasitukset oli saatu hoidettua alta pois, uusi kausi EHL:ässä koitti ja Apilat olivat olivat jälleen iskussa. Wild Frogseihin matkanneet pelaajat olivat palanneet maitojunalla takaisin Apiloihin. Tälläkään kaudella Apiloiden matka ei ollut niinkään ruusuinen. Erimielisyyksiä tuli ja meni, mutta joskus nekin saivat riittää ja näinpä joukkueesta poistuikin LDDB. Ongelmasta kuitenkin selvittiin jälleen ja joukkueeseen tulivat Raper (nuuska), kipper34, appo ja Funeral, josta kuitenkin kipper34 ei vastannut odotuksiin ja sai lähteä, myös Raper (nuuska) päätti lähteä kun sai paikan Völligin riveistä. Joukkue jatkoi etenemistään lähes samalla porukalla usean kauden ajan ja kävi välissä jopa Kiekkoliigan 2. divarin karsinnoissa, jonne ei kuitenkaan paikkaa auennut. Lopulta kuitenkin erimielisyyksien ja innostuksen puutteen takia useat pelaajat vaihtoivat joko maisemaa tai jättivät leikin totaalisesti.

EHL:än 5. kaudelle puikkoihin astuivat irl- kaverukset nimeltä Sutte ja Nölli(Papale). Heidän johdollaan Apilat sijoittuivat Aalto-konferenssin neljänsiksi eikä pudotuspelipaikkaa auennut. Niin kuin moni tietää 5. kauden jälkeen EHL lopetti toimintansa kokonaan ja sen myötä myös apiloiden kiinnostus lakkasi ja joukkue vaipui horrokseen...

Apiloiden uusi nousu! Johdossa SirSamu & Frez:
Jo jonkin aikaa sitten SirSamun joukkueenlöydön vaikeudesta johtuen päätti hän kysyä Seppeltä, josko saisi alkaa koota Neliapiloita jälleen kerran. Frez ja SirSamu alkoivat kysellä vanhoja Apila -tähtiä takaisin joukkueeseen. Ensimmäiset myöntävät vastaukset antoivat Sutte, Papale sekä zolf. Pian heidän joukkueenliittymisensä jälkeen myös Baumn päätti tulla takaisin. Tämän jälkeen tapahtui suuri menetys, koska zolf päätti jättää apilat ja siirtyä Tuomittuihin. Zolfin jättämää aukkoa yritettiin paikata ja lopulta paikalle löytyi Terp.

Hieman uutta verta:
Kun paikkaa suuremmissa liigoissa ei auennut siirtyi Terp takaisin
Häkittäjät
:iin. Apilat eivät kuitenkaan tuosta lannistuneet, vaan mukaan haalittiin entinen perustajajäsen Seppe. Samalla apilapaidan puki uudestaa päälleen Rysty. Sepen pienen epäaktiivisuus ongelman takia mukaan haalimme ämvee nimisen kaverin Sutten kasvatti seurasta Chaoksesta. Aktiivisuutta pyrittiin myös parantamalla siirryttyä vanhasta pienestä kokoonpanosta hieman suurempaan, kun mukaan tuli vanha apila ikoni Gaupe. Juuri viime aikoina Papale vaihtoi uusiin kuvioihin ja siirtyi Völlig Zugenfroren EM:iin. Mutta nyt tällä melkein samalla kokoonpanolla on tahkottu pelejä toisensa jälkeen, toiset voittoja, toiset häviöitä, mutta kaikesta on opittu jotain. Joukkuepeli alkaa näyttää jo melko toimivalta ja useita koviakin joukkueita on pystytty haastamaan. Täten uudet kujeet ja haasteet olisivat enemmän kuin tervetulleita.

Miksi Neliapilat 2.divisioonan karsintoihin?

Olemme hyvin perinteikäs joukkue ja meillä on hyvä ryhmä, joka koostuu suurin osin irl- kaveruksista. Seppe, Sammakko, SirSamu, Frez, Rysty sekä Baumn pelaavat oikeassa elämässä samassa joukkueessa ja tuntevat toisensa hyvin. Myöskin Sutte ja ämvee ovat toistensa kavereita ns. oikeassa elämässä. Joukkuehenki on siis hyvä ja aktiivisuus melkeinpä loistavaa näinkin pienellä ryhmällä. Pelaamme keskimäärin 3-10 ottelua päivässä, riippuen pelaajiemme harjoitus menoista. Joukkueemme on asiallinen niin kuin Neliapilat ovat aina olleetkin, joten mitään ylilyöntejä ei todellakaan ole odotettavissa. Vaikka joukkueemme ei ole kamppailut kovinkaan kovissa liigoissa viimeaikoina, olemme 100% varmoja kykevämme siihen! Pelaajamme ovat toisillensa vanhoja tuttuja jo pitkän ajan takaa, joten kaatumisemme ei ole mahdollista ellei sitten taivas päälle putoa!

Miten meidät tavoittaa?

IRC: Joukkueellamme on oma IRC- kanava, #Neliapilat @ IRCnet, jonne voi tulla porisemaan. Varsinkin vastuuhenkilömme pyrkivät oleilemaan kanavalla mahdollisimman aktiivisesti. SirSamu päivystää IRC kanavallamme bouncerin avulla. Tosin juuri tällä hetkellä Hänellä on ongelmia koneen toimivuuden takia.
Note: Voit lähettää notea joukkueemme vastuuhenkilöille, jotka tarkastavat saapuneet viestit vähintään päivittäin.
MSN Messenger: Ohessa on kaikkien pelaajiemme, osoitteet ja voit tarvittaessa lisätä heidät ja/tai lähettää s-postia.

Osallistuminen muihin sarjoihin ja niiden sijoitukset:


Apilat osallistuivat neljänä kautena EHL - Elite Hockey Leagueen. Nämä kaudet olivat: 2/2005, 1/2006, 2/2006 ja 1/2007. Noiden neljän kauden sisään mahtuu sekä onnistumisia että pettymyksiä. Voitimme EHL:n A-lohkon ja kipusimme lopulta jopa koko EHL:n mestaruuteen kaudella 2/2005! Tämän jälkeen ei ole mitalisijoja saavutettu vaan kaudella 1/2006 sijoitus oli vasta viides (5). 2/2006 sijoituimme neljänsiksi (4) ja 1/2007 emme saavuttaneet edes pudotuspelipaikkaa, koska jäimme Aalto-konferenssin neljänsiksi (4). Kävimme myös kokeilemassa vuoden 2/06 Kiekkoliigan 2. divisioonan karsintoihin. Tuolloin paikkaa ei irronnut kovasta yrityksestä huolimatta, tällä kertaa ehkä paremmin?

Liigatilastot tiivistettynä:


EHL - Elite Hockey League 2/2005 A-lohko #1 --> pudotuspelien 1. --> MESTARUUS!
EHL - Elite Hockey League 1/2006 A-lohko #2 --> pudotuspelien 5.
EHL - Elite Hockey League 2/2006 Liiga #4 --> pudotuspelien 4.
EHL - Elite Hockey League 1/2007 Aalto-konferenssi #4 --> ei pudotuspelipaikkaa
LHL - 2/08 Runkosarjassa sijalla 2.
WHL - 3/08 Runkosarjassa sijalla 8. :s


Joukkueemme perustiedot:

Perustettu: 29.1.2005 klo. 23:41
Perustaja: juxo
Harjoitusotteluja: ~3100, josta voittoja: ~1350, ja häviöitä: ~1400
Lyhenne: NELI
Joukkueen kokemustaso: elite
Vastuuhenkilöt: Frez ja SirSamu
Pelaajia kokoonpanossa: 9
Pelimuodot: Pyrimme pelaamaan 4 vs. 4 pelejä aina kun on mahdollista.
IRC: #Neliapilat @ IRCnet

Pelipaidat:
Koti: tummanvihreä - valkoinen - valkoinen ( 8 )
Vieras: valkoinen - tummanvihreä - valkoinen ( 8 )

Vastuuhenkilöt:
Frez
SirSamu

Kokoonpano:

Puolustajat:
(4)

Frez - Vastuuhenkilö
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 16 (-92)
IRC -nick: Frez^ vaihtoehtoisesti Clint^
MSN Messenger: Iacks@hotmail.com
Liigat:
SHL - Marionettes
LHL - Neliapila ht
WHL -  Neliapila ht
Ei aiempaa kokemusta Kiekkoliigasta

Seppe
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 16 (-92)
IRC -nick: Seppe
MSN Messenger: -
Liigat:
EHL (Kaikki 4 kautta) Neliapila ht
IKS - Frankfurt Lions
WHL - Neliapila ht
Ei aiempaa kokemusta Kiekkoliigasta, lukuunottamatta 3/06 karsintoja.

SirSamu - Vastuuhenkilö
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 15 (-92)
IRC -nick: SirSamu
MSN Messenger: nyksi_92@hotmail.com
Liigat:
AHL - Ljunlöfs Club
LHL - Neliapila ht
Ei aiempaa kokemusta Kiekkoliigasta

ämvee
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 17 (-91)
IRC -nick: -
MSN Messenger: -
Liigat: -
Ei aiempaa kokemusta Kiekkoliigasta

Hyökkääjät: (5)

Baumn
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 15
IRC -nick: Baumn
MSN Messenger: waltsu_92@hotmail.com
Liigat:
EHL (Kaikki 4 kautta) Neliapila ht
LHL - Neliapia ht
WHL - Neliapila ht
Ei aiempaa kokemusta Kiekkoliigasta, lukuunottamatta 3/06 karsintoja.

Sammakko
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 15
IRC- nick: -
MSN Messenger: -
Liigat:
Hoki-liiga II/06 Divine Scorers and Joska (Kvaak)
Hoki-divari II/05 El Los Bananas
Hoki-divari III/05 El Los Bananas
LHL - Neliapila ht
WHL - Neliapila ht
EHL (Useampi kausi) Neliapila ht
Kiekkoliigan 1. Divari 3/07 Team Talu Viin

Rysty
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 16
IRC -nick: Rysty
MSN Messenger: stylman_9@hotmail.com
Liigat:
WHL - Neliapila ht
Ei aiempaa kokemusta Kiekkoliigasta

Sutte
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 18 (-89)
IRC -nick: Sutte
MSN Messenger: -
Liigat:
EHL (Useita kausia) - Neliapila ht
LHL - Neliapila ht
WHL - Neliapila ht
Ei aiempaa kokemusta Kiekkoliigasta

Gaupe
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 15 (-92)
IRC -nick: Gaupe
MSN Messenger: Joili92@hotmail.com
Liigat:
LHL - Neliapila ht
Ei aiempaa kokemusta Kiekkoliigasta


Neliapila toivoo hartaasti paikkaa 2. divisioonan tämän kertaisiin karsintoihin. Ja lupaa taistella kynsin ja hampain, jos sen saavuttaa. Toivotamme onnea kaikkille muillekkin hakijoille! Pahoittelemme hakemuksemme myöhäistä tuloa, jota toivoitte ehkä hieman tuntemattomimmilta joukkueilta.

Nimilista:
Frez
SirSamu
Seppe
ämvee
Baumn
Sammakko
Sutte
Rysty
Gaupe

Hyvää alkanutta syksyä kaikille hakijoille ja Kiekkoliigan toimintaan kuuluvillle!

EDIT: Treff pois pelaajalistasta
Kiviniemi 2.divari 2008
Juizny

23.08.2008 23:00
Clube de Futebol Kiviniemi CF hakee paikkaa auringossa tai suojaa sateelta

Terve, kaikki esittelyt lienee turhaa tässä vaiheessa, mutta muistin virkistämiseksi kiveksien taipale kiekkoliigassa ja pelaajien esittely.
FC Kiviniemi :
Team name: FC Kiviniemi
Created: 2005-03-31 23:41:22
Founder: NirpE

Statistics: Played: 3346, Wins: 1897, Draws: 406, Losses: 1043
Yhteys : #FC_Kiviniemi @ #ircnet
Vastuuhenkilöt : Toeni(Fuhrer), Masael(Herman Göring)

Kiekkoliiga :
3/2005 - kakkosdivarin 4.
1/2006 - kakkosdivarin 1. (nousi divariin)
2/2006 - divarin 6.
3/2006 - divarin 10.
1/2007 - divarin 13. (tippui divarista)
   2/2007 - kakkosdivarin 14. (hajosi kauden aikana)

Pelaajat :
huuhah
Mantuzek (ent. Masael)
bläksmith
Juizny
TepaJ
Toeni
Seppä
Drunkku
Timppe (ent. Tinde)
NirpE
Lieto
Epävarmoja:
Julzevick (JTurro)
Ljunberg(Tassu)
Viiksetys(Wiix)
Scorpion (.jorma.)

Lätinää:
Divaripaikan menettäneet hilipat on nakattu pois ja vanha poppoo(joka pelasi noususta liigaan) on tullut takaisin remmiin. Ajaxin jalanjäljissä myös FC Kiviniemi lähtee tavoittelemaan paikkaa kiekkoliigan kakkosdivarissa, vahvasti nousseen aktiivisuuden ja hyvien, ellei loistavien peli-esitysten siivittämänä.Pelaajien ja joukkueen esittely tuntuisi melko turhalta, koska valitsijoiden joukossa on liikuttava dementiaa ,jos ei tästä joukkueesta ole muistikuvia. Jos on huonoja muistikuvia, unohtakaa ne. Intti-hommien aiheuttamat aktiivisuus-ongelmat ovat poistuneet jantterien päästessä siviiliin, joten edes siihen ei kaadu nyky-niemen taistelu noususta kohti 1.divaria.Joukkueen fyysinen keski-ikä on pitkälti kahdenkympin paremmalla puolella, joten vitoskikkojen käyttäjiäkää ei löydy kun kukaan ei osaa eikä varmaan haluakkaan semmoisia käyttää. Pelaajista rupattelu ja vitsin vääntö tuntuu itsestäni suhteellisen turhalta joten antaa numeroiden puhua puolestaan:

Miksi Kiviniemi 2.divarin karsintaan?
3346 = Pelatut Pelit
1897 = Voitetut Pelit
4= Sijoitus ensimmäisellä 2.divarikaudella
1= Sijoitus toisella 2.divarikaudella
24/7 = aktiivisuus (lähelle ainaki)
10 = Aktiivista Pelaajaa
Laskimesta loppuu numeraalit = Pelaajien tekemät tehopisteet
Kokemus kliigan säännöistä ja muista meiningeistä = Ei häslinkiä, pelaamattomia pelejä yms.
Allekirjoittanut suuttuu jos ei päästä :(

Summa Summarum: Vanhan kansan tiimi kokenut herätyksen, voittanut aktiivisuusongelmat(intti), ja pelaa elämänsä kiekko-syksyä ja tuntee ansaitsevansa näytönpaikan kiekkoliigan 2008 2.divarikarsinnoissa , kiitos ja kumarrus.

ps. 2/2007-vuonna pelannut ja sarjapaikan menettänyt joukkue ei liity millään muotoa nyky-Kiviniemeen.