Foorumi

Jääkiekon MM-kisat 2008
Anonymous

21.04.2008 16:01
Veikkausliigaäänestyksestä tulikin mieleeni että Kanadan Quebecissä ja Halifaxissa järjestettävät jääkiekon MM-kisatkin varmasti kiinnostavat kiekkoyleisöä suuresti, joten äänestys lienee tässäkin paikallaan. Kisat alkavat pian vapun jälkeen ja kestävät reilut pari viikkoa. Kisoissa on mukana 16 maata, jotka on jaettu seuraavanlaisiin alkulohkoihin:

Lohko A (Quebec): Ranska, Ruotsi, Sveitsi, Valko-Venäjä
Lohko B (Halifax): Kanada, Latvia, Slovenia, USA
Lohko C (Halifax): Norja, Saksa, Slovakia, Suomi
Lohko D (Quebec): Italia, Tanska, Tšekki, Venäjä

Näiden lohkojen viimeiset pelaavat karsintasarjassa säilyttääkseen paikkansa MM-kisoissa ensi vuodellekin. Kaksi karsintasarjan viimeistä putoaa ykkösdivariin, josta ensi vuoden kisoihin nousevat Itävalta ja Unkari. Lohkojen top3-joukkueet muodostavat jatkolohkot niin että Quebecin lohkoista jatkoon menneet pelaavat yhdessä lohkossa ja Halifaxin jatkoonmenijät toisessa. Puolivälierät pelataan oman jatkolohkon sisällä ja välierissä kohdataankin sitten jo toisen jatkolohkon joukkueita. Välieristä edetäänkin sitten yllättäen pronssiotteluun ja finaaliin.

Voisin myös viimevuotiseen tapaan järjestää pelimerkkipanoksilla toimivan MM-veikkauksen jos innostusta löytyy. Jos jotakuta kiinnostaa niin sen voi ilmoittaa esim. tässä ketjussa. Jos ketään ei tunnu kiinnostavan...noh, järjestän sen varmaan joka tapauksessa ja mainostelen sitä innokkaasti esim. IRC:n ihmeellisessä maailmassa. Palailen tähän asiaan varmaan joskus juuri alkaneen viikon loppupuolella.
Jääkiekon MM-kisat 2008
Anonymous

25.04.2008 18:34
Veikkausta pystyyn vaan. Kaikkien kannattaa myös osallistua tähän arvontaan, osallistuminen erittäin helppoa: http://kilpailu.traxmeet.com/apb6cz3m
Jääkiekon MM-kisat 2008
Anonymous

15.02.2009 18:20
Suomi-Venäjä-Somalia

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.