Foorumi

Karsinnat Kiekkoliigan 2.divariin kaudelle 1/08
Anonymous

20.11.2007 00:35
Terveppä terve taas on aika hakea 2.divarin karsintoihin. Hakuaika on 20.11 - 2.12 kello 18.00 asti  ja karsinnat alkavat 3.12 ja kestävät määrittämättömän ajan riippuen joukkueiden määrästä.

Karsintojen kesto, lohkot, pelitavat jne. ilmoitetaan samalla kun joukkueet julkaistaan.

Vanhaan tuttuun tapaan kolme (3) viimeistä tiimiä 2.divarista osallistuvat karsintoihin niin halutessaan. Lisäksi Hoki-liigan ja Shl:n voittajat pääsevät mukaan automaattisesti mikäli sarjat ovat päättyneet viimeiseen jättöpäivään mennessä (joukkueiden pitää läpäistä myös ns. peeloseula :D), myöskin loppuotteluiden häviäjät ovat hyvin vahvoilla saada paikan. Tarkkaa karsintoihin osallistuvaa joukkuemäärää en julkaise, koska sitä ei tässä vaiheessa tiedä vielä kukaan.

Joukkueet, jotka pelaavat jotain sarjaa ja ovat pelanneet hyvän runkosarjan/pleijarit ilman suurempia ongelmia käytöksen ja aktiivisuuden suhteen, niin tervetuloa hakemaan karsimaan. Myöskin ilman sarjakokemusta omaavia tiimejä ei unohdeta, mutta teidän hakemukset on hyvä jättää hyvissä ajoin, että kerkeämme tutustumaan teihin ja katsastamaan tasonne huolella.

Divarikarsinnoilla on oma kanava IRCnetissä, #divarikarsinnat. Siellä voitte kysellä divarikarsinnoista ja siihen koskevista asioista. Päivystän kanavalla lähes kokoajan. Kyseisellä kannulla tullaan myös sopimaan pelejä, kun sen aika tulee. Olisi erittäin tärkeää karsintojen alkaessa, että joka joukkueesta olisi paikalla mahdollisimman vahva edustus.

Tässä muutama asia, joita painotetaan valintoja tehdessä:
- asiallisuus
- pelillinen taso (rankingeja ei katsota)
- pelillisen tason osoittaa parhaiten pelaamalla "kovia" pelejä, muita karsintoihin haluavia ja Kiekkoliigan (liiga+divarit) joukkueita vastaan. Paino liigan sekä divarin joukkueilla.
- Myöskin johtokunnan erityisesti Sharin tiimiä vastaan kannattaa pelata. Mikä on parempi näyttö, kun nöyryyttää valitsijaa
- 4vs4 pelit ovat must, 3v3 pelejä ei noteerata millään lailla

- Jos joukkueenne on perustettu kesäkuun jälkeen, voitte aika pitkälle unohtaa mahdollisuutenne näihin karkeloihin. Väärinkäytöksiä suunnitteleville tiedoksi; pelikielto on taattu kiinnijääneille.


Tämän topicin jatkoksi laitetaan hakemukset divarikarsintoihin. Haluamme asiallisia ja informatiivisia hakemuksia, jotka on tehty huolella. Emme halua lukea hakemuksia, joissa lukee vain kyseisen tiimin nimi, ja että haluavat kovasti divariin.

Hakemuksissa tulee olla seuraavat tiedot:
- Joukkueen nimi
- perustamisajankohta
- pelaajien lukumäärä ja "elääkö" kokoonpano vielä
- avoin kertomusosa, jossa joukkue esittää miksi juuri heidät tulisi valita mukaan divarikarsintoihin
- joukkueen vastuuhenkilö/henkilöt
- joukkueen tavoitettavuus (IRCnet)
- joukkueen kokoonpano *
- eikä kierrätetä sitä vanhaa hakemusta, eikä kopioida toisten hakemuksia
- Osallistumiset muihin sarjoihin. sijoitukset, pelaajien vaihtuvuus, onko pelit pelattu ajoissa loppuun.
- lista pelaajista ilman muita infoja hakemuksen loppuun (helpompi copy pastee valitut tiimit pelaajineen uuteen topicciin siten)
- Kiekkoliigan pelikokemus menneeltä kaudelta selvästi esiin, jos pelejä on yli neljä (4) kappaletta.

* Kokoonpano tulee ilmoittaa nimitarkasti. Pelaajien mahdolliset kakkosnickit muissa karsintaporukoissa/Kiekkoliigan sarjoissa mainittava. Lisäksi tulee mainita jokaisen pelaajan kohdalla onko hän pelannut liigaa tai divaria kaudella 3/07 ja missä joukkueessa. Karsinnoissahan on voimassa sääntö, jonka mukaan edellisellä kaudella Kiekkoliigan sarjassa pelannut pelaaja (5 tai enemmän pelejä pelannut) on pelikiellossa seuraavalla kaudella Kiekkoliigan sarjoissa, jos oma karsintajoukkue ei selviä divariin (tämä ei koske divarista putoavia joukkueita). Mahdolliset muutokset kokoonpanoissa pitää editoida omaan hakemukseen. Kokoonpanot menevät jäihin sinä hetkenä, kun päätökset mukaan otettavista joukkueista on tehty. Sen jälkeen pelaajia ei saa siis enää lisätä. Valinta-ajankohta ilmoitetaan etukäteen. Poistaa pelaajia saa kaikissa vaiheissa. Sama pelaaja saa olla _vain_ yhden joukkueen kokoonpanossa, tuplaedustusta kahden tai useamman joukkueen riveissä ei saa olla. Kiekkoliigassa pelikiellossa olevia _ei_ saa merkitä kokoonpanoihin.

* Mitä aikaisemmin hakemus on jätettu sen paremmat mahdollisuudet on päästä mukaan karkeloihin, koska tarkkailijoille (joita on enemmän kuin minä) jää enemmän aikaa tutustua joukkueisiin ja kertoa havaintojaan.


Jokainen joukkue tekee VAIN yhden hakemuksen tänne. Tähän topiciin ei tule muuta kuin hakemukset, minun tekstini sekä niiden joukkueiden kokoonpanot, jotka ovat jo karsinnoissa automaattisesti.

* Hakemukseen tehdyt muutokset tulee pistää edit rivillä hakemuksen loppuun aina muutoksia tehdessä.
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divariin kaudelle 1/08
Schizo

20.11.2007 20:26
Old & Notorious hakee kiekkoliigan 2. divarikarsintoihin kaudelle 1/08!

Joukkueen nimi: Old & Notorious
Lyhenne: O&N
Perustettu: 23.3.2006
Perustaja: Finlander
Vastuuhenkilöt: Finlander, Heineken & Jutimatic
Pelatut harjoitusottelut: noin 2150 (29.11)
Keski-ikä: noin 21 vuotta
IRC-kanava: #O&N @ IRCnet

Peliasut:
Koti: valkoinen - musta- musta (8)
Vieras: tummanpunainen - valkoinen - tummanpunainen (8)

Historia
Maaliskuun loppupuolella Sisu ja Finlander saivat kipinän oman joukkueen perustamiseen, myös ennestään tuttu Crosby houkuteltiin mukaan. Muutaman päivän ajan tämä kolmikko suunnitteli joukkueen asioita pelaajien määrästä joukkueen nimeen, ja Maddog tuli projektiin mukaan päivää ennen joukkueen perustamista. Kun neljän pelaajan "ydinryhmä" oli saatu kasaan, perustettiin 23.3.2006 joukkue nimeltä Old & Notorious.

Alussa pelailimme edellä mainitulla neljän pelaajan ryhmityksellä, sillä sopivat lisäykset tuoreeseen joukkueeseen tuntuivat olevan kiven alla. Nykyisistä pelaajistamme perustajakaksikon jälkeen pisimpään mukana on ollut Jude, joka astui remmiin huhtikuun puolessa välissä. Ikävä kyllä aurinkoinen loppukesä näytti joukkueellemme virtuaalikiekkoilun nurjat puolet, sillä "ydinryhmämme" supistui puoleen, kun sekä Maddog että Crosby poistuivat miesvahvuudestamme. Pian tämän jälkeen joukkueemme tulevaisuus alkoi kuitenkin näyttää huomattavasti valoisammalta, kun syksyn aikana puolustajaduo Jutimatic ja myghal saapui takalinjoillemme. Puolikkaan Kajaanin Mafiasta muodostava, kiekkomaailman Antero Mertarantanakin tunnettu Sisun irl-kaveri Heineken oli kolmas pelaaja, joka puki Noppa-paidan päälleen ensikertaa syksyn aikana.

Loppusyksyn ja joulun välillä joukkueessa kävi muutama pelaaja, jotka kuitenkin kaikki haihtuivat liian nopeasti. Tuon ajanjakson aikana joukkueemme ilmapiiriä tunnustelemassa pyörähti myös jööran. Silloin kuitenkin katsottiin, että uuteen joukkueeseen siirtyminen juuri ennen asepalvelukseen astumista ei ole kummankaan osapuolen etu. Myöhemmin, kun velvollisuudet isänmaata kohtaan olivat suoritettu, astui jööran mukaan meidän laivaamme. Maalis-huhtikuussa joukkueemme vahvistui peräti kolmella pelaajalla, kun Jolly, Räpsy sekä Venom (on vaihtanut nimimerkkinsä uudelleenluonnin yhteydessä syksyllä) tulivat mukaan kokoonpanoomme. Keväällä hyökkäyksemme sai kovan luokan vahvistuksen, kun Velvet liittyi joukkueeseen. Syksy toi sateen ja kylmien ilmojen lisäksi joukkueellemme kaksi tervetullutta paluumuuttajaa, flegun (temuri) ja Lapaluun. Pian tämän kaksikon jälkeen saimme kaksi viimeistä vahvistustamme, Judelle ennestään tutun Jortsun sekä Heinekenin irl-kaverin Silvan (pelannut myös nimimerkillä Wesslin).

Yleistä tietoa Wanhoista & Pahamaineisista
Keski-ikämme huitelee parinkymmenen ikävuoden yläpuolella, joukkueen kuopus on Finlander ja vanhimman viskipasson roolissa myghal. Korkea keski-ikämme näkyy myös käytöksessä, jokaisen peli-ilon takaamiseksi joukkueessamme on aina ollut nollatoleranssi kaikenlaisen vastustajille kettuilun suhteen.

Olemme liikenteessä melko laajalla pelaajamateriaalilla (14 pelaajaa, 8 hyökkääjää, 6 puolustajaa), joten aktiivisuutta riittää eikä pelejä jää pelaamatta mikäli se on meistä kiinni. Ikäjakaumamme takia, tai pikemminkin sen ansiosta, suurin osa peleistämme sijoittuu iltaan. Kaikki joukkueemme pelaajat tavoittaa irc-kanavaltamme (#O&N @ IRCnet) ja valtaosan myös #kiekkoliigasta.

O&N on aina pelannut pelinsä pääasiassa 4vs4-formaatilla, toisinaan heikommin, toisinaan paremmin menestyen. Pelillisesti heikompina ajanjaksoina joukkueessa vallitseva rento ilmapiiri sekä hyvin sitoutuneet pelaajat vievät eteenpäin ja auttavat löytämään tasomme uudestaan. Joukkueemme perusrunko on ollut kasassa jo pitkään. Kun kokoonpano on hiljalleen vakiintunut myös muilta osin, ovat nämä heikommat hetket vähentyneet ja olemme menneet pelillisesti huomattavasti eteenpäin. Joukkueessamme on vakaa luottamus siihen, että tasomme riittää näihin karkeloihin.


Kokoonpano:
Joukkueemme kokoonpanoon kuuluu 14 pelaajaa eikä muutoksia ole luvassa.

Finlander (vastuuhenkilö)
IRC-nimimerkki: Finlander
Syntymävuosi: -91
Kokemus kiekkoliigan alaisista sarjoista: -

flegu
IRC-nimimerkki: temuri-
Syntymävuosi: -89
Kokemus kiekkoliigan alaisista sarjoista: 3/2007 2.divaria joukkueessa Takapihan Kollit
Pelannut kiekkoliigan alaisissa sarjoissa nimimerkillä temuri (joka on tällä hetkellä joukkueessa Takapihan Kollit)

Heineken (vastuuhenkilö)
IRC-nimimerkki: hejne
Syntymävuosi: -88
Kokemus kiekkoliigan alaisista sarjoista: -

Jolly
IRC-nimimerkki: Hanssu
Syntymävuosi: -89
Kokemus kiekkoliigan alaisista sarjoista: -

Jude
IRC-nimimerkki: JuDe-
Syntymävuosi: -85
Kokemus kiekkoliigan alaisista sarjoista: 2/2004 liigaa joukkueessa Habs, 3/2004 liigaa joukkueessa Habs, 4/2004 liigaa joukkueessa Habs, 1/2005 liigaa joukkueessa Habs

Jutimatic (vastuuhenkilö)
IRC-nimimerkki: dtw`
Syntymävuosi: -85
Kokemus kiekkoliigasta: -

jööran
IRC-nimimerkki: jooran
Syntymävuosi: -88
Kokemus kiekkoliigan alaisista sarjoista: 3/2005 2.divaria joukkueessa H.C.A.P, 1/2006 2.divaria joukkueessa H.C.A.P, 2/2006 divaria joukkueessa H.C.A.P, 3/2006 divaria joukkueessa H.C.A.P, 3/2007 liigaa joukkueessa Rowdyruff Boys
Pelannut kiekkoliigan alaisissa sarjoissa myös nimimerkillä Siempre (joka on tällä hetkellä joukkueessa Rowdyruff Boys)

Lapaluu
IRC-nimimerkki: lapaluu
Syntymävuosi: -88
Kokemus kiekkoliigan alaisista sarjoista: 2/2005 divaria joukkueessa Kalma HC, 3/2005 divaria joukkueessa Unforgiven, 1/2007 divaria joukkueessa HC PU, 2/2007 2.divaria joukkueessa FHR, 3/2007 liigaa joukkueessa Habs

myghal
IRC-nimimerkki: myghal
Syntymävuosi: -78
Kokemus kiekkoliigan alaisista sarjoista: -

Räpsy
IRC-nimimerkki: rapster
Syntymävuosi: -80
Kokemus kiekkoliigan alaisista sarjoista: 2/2005 divaria joukkueessa Narrilauma, 3/2005 liigaa joukkueessa Narrilauma, 1/2006 liigaa joukkueessa Narrilauma, 2/2006 2.divaria joukkueessa Unforgiven, 3/2006 liigaa joukkueessa HC Playboys, 1/2007 liigaa joukkueissa Ajax Amsterdam & New Delhi Bulls
Pelannut kiekkoliigan alaisissa sarjoissa myös nimimerkillä Aki_Heino

Silva
IRC-nimimerkki: wsl
Syntymävuosi: -89
Kokemus kiekkoliigan alaisista sarjoista: 2/2007 divaria joukkueessa New Delhi Bulls
Pelannut kiekkoliigan alaisissa sarjoissa nimimerkillä wsl

Sisu
IRC-nimimerkki: Sisus
Syntymävuosi: -88
Kokemus kiekkoliigan alaisista sarjoista: 2/2007 divaria joukkueessa New Delhi Bulls, 3/2007 divaria joukkueessa New Delhi Bulls
Pelannut kiekkoliigan alaisissa sarjoissa nimimerkillä sissi (joka on tällä hetkellä joukkueessa New Delhi Bulls)

Velvet
IRC-nimimerkki: Velvet/Velvet-
Syntymävuosi: -81
Kokemus kiekkoliigan alaisista sarjoista: 1/2005 divaria joukkueessa Pelijengi, 3/2005 2. divaria joukkueessa Hc Eituumitään, 1/2006 2. divaria joukkueessa Fortune Club, 3/2007 2. divaria joukkueessa Voodoo People
Pelannut kiekkoliigan alaisissa sarjoissa myös nimimerkillä Velours (joka on tällä hetkellä joukkueessa Voodoo People)

Venom
IRC-nimimerkki: Yngwie
Syntymävuosi: -86
Kokemus kiekkoliigan alaisista sarjoista: -


Nimilista:
Finlander
flegu
Heineken
Jolly
Jude
Jutimatic
jööran
Lapaluu
myghal
Räpsy
Silva  
Sisu
Velvet
Venom

Edit: Jortsu poistettu kokoonpanosta hänen jätettyä joukkueen. Lisäyksiä ei tästä huolimatta tarvita.
Edit2 (29.11): Muutettu viime kaudella yli neljä ottelua kiekkoliigan alaisissa sarjoissa pelanneiden tiedot kaudesta selvemmin erottuviksi sekä päivitetty pelimäärä.
Edit3 (29.11): Typoja korjattu.
HCL HCL
Musti

20.11.2007 23:18
HCL hakee jälleen 2.divarikarsintoihin! (ette te meist eroon pääse!)

Info:
Joukkueen nimi: HC Lightning
Perustettu: 29.5.2005
Perustaja: Myllaro
Tilastot: pelattu: 3937, voitot: 1956, tasapelit: 527, Häviöt: 1454 (1.joulukuuta)
Vastuuhenkilöt: Myllaro, Näätä
Keski-ikä: 20.58
IRC-kanava: #HCL @ IRCnet
Pelaajien yhteydet: (Hakemuksen lopussa)
Pelityyli: 4vs4
Linkki joukkueeseen: http://kiekko.tk/teams/team.cws?team=HC+Lightning

Alkuperä:

HC Lightning on perinteikäs kiekko.tk joukkue jo vuodelta 2004.
Silloinen joukkue oli Selänteen perustama ja pelaajien toisista nimimerkeistä
koottu nykyisten huippupelaajien kokoontumispaikka iltariennoille ja koville peleille. Myöhemmin joukkue kuoli ja eli hiljaiseloa siihen asti, jolloin Selänne toi (pelattuaan silloisessa Happometsässä) koko imagon meille. Paidat logot sekä nimet ovat siis peräisin jo vuodelta 2004. Varsinainen nyky-HCL on peräisin toukokuulta 2005.

HC Lightningin pikakertaus värikkäästä historiasta nykyaikaan:

Myllaro perusti joukkueen nimellä Happometsä jo vuoden 2005 alkukesästä. Happometsä pelasi vajaat 500 peliä kokoonpanolla Myllaro-Jeccu-Näätä-Epäilys-Pönssi. Kaikki muut olivat joukkueessa vuoden 2005 syksyyn saakka 2.nickeillään paitsi Myllaro itse. Syksyllä 2005 silloinen Happometsä koki uudistuksen, kun Selänne värvättiin jengiin. Aluksi joukkueen nimeksi muutettiin Polecats, joka ei kuitenkaan kauaa kestänyt. Pian tästä joukkueelle muodostui nykyinen ja perinteikäs nimemme; HC Lightning.

Vuosi 2006 oli HCL:lle tuskien taival. Kolmet epäonnistuneet Kiekkoliigan 2.divarikarsinnat (1/06, 2/06, 3/06), sekä kahdet epäonnistuneet Hoki-divarin karsinnat (1/06, 2/06) olivat kuin Saharan tulikuuma hiekka ihmisjaloille, mutta HCL taisteli silti kulkuaan. Muutamalla kerralla karsinnoissa kävi pelkästään huono tuuri, vaikka taso olisikin riittänyt jo silloin nousemaan. Ainoa valopilkku vuodelle 2006 oli EHL-divarin runkosarjan voitto kaudella 2/06 ja nouseminen EHL-liigaan. EHL-liigakin kuitenkin muodostui pettymykseksi, sillä se hajosi jo ennen seuraavan kauden puolta väliä.

Joulukuussa 2006 joukkue romahti epätoivoon. Ilman sarjatasoa ei mielenkiinto pysynyt joukkueen rungolla enää kasassa, sekä tarjouksia sateli osalle pelaajistosta Kiekkoliigasta asti. Muutama hoppaus sinne sun tänne runkopelaajista ja joukkue oli viittä vaille kaatunut. Myllaro ja raaka-ari yrittivät vielä viimeisiään joulukuuhun asti, kunnes hekin laskivat siivet alleen ja lähtivät lentoon HCL:stä.

Kiekkoliigan kauden 1/2007 verran HC Lightning eli hiljaiseloa pelaten satunnaisesti 2.nickeillään otteluita. Pelaajisto ei kuitenkaan ollut kokonaan lentänyt eri suuntiin; Myllaro, Näätä sekä Beyonce olivat Aaltoliike REDUX:in nostamassa liigaan, sekä raaka-ari, Hemuli ja abarth perustivat oman joukkueensa HC ENTL:n ja pelailivat puplicia keskenään.

Aaltoliike REDUXin nostaminen liigaan HCL-kaksikon hyökkäyksellä nosti Myllaron haaveet uusiin stratosfääreihin. Hän halusi vielä yrittää nostattaa omaa joukkuettaan kiekkokartalle hinnalla millä hyvänsä, vaikkei se välttämättä enään ollutkaan mahdollista. Siirtyminen 1.nickillä takaisin HCL:ään laukaisi kuitenkin positiivisen reaktion; Joukkueeseen palasi kuin palasikin kuin taivaalta tiputettuna lähes kaikki "oldschool-pelaajat" ja HCL oli lähes päivässä kasassa.

Joukkue reenasi kuukauden verran kunnes tuli eteen yksi lupaava mahdollisuus. Myllaro ilmoitti HCL:n PHL-liigaan toivoen sen antavan joukkueelle voimaa jaksaa ja nostattavan tasoa jälleen kohti sitä suurempaa - Kiekkoliigaa. PHL-liiga oli kuitenkin todella suuri pettymys. Joukkueista alle puolet saivat pelit pelatuksi joukkueiden epäaktiivisuuden sekä johtokunnan epäammattimaisuuden vuoksi. Liiga kaatui ensimmäisen kauden jälkeen, jolloin HCL jäi uudelleen ilman sarjatasoa.

Kauaa HCL ei ilman minkäänlaista liigailua ollut, sillä eteen aukeni jälleen uudelleen eloon synnytetty EHL-liiga. Malawin liigassa ennenkin olleena haimme sinne pelaamaan – ja pääsimmekin. Vahva menneisyys sarjasta nostatti odotuksia joukkueen sisällä. Runkosarja vietiin ja tällä hetkellä on playoffsit menossa. Epäaktiivisuus on kuitenkin vallannut monet jengit ja sarjan organisointi on hieman takkuillut. Liian vähät värväysmahdollisuudet tällä sarjatasolla ovat koituneet monen jengin kohtaloksi, eikä juuri kukaan ole saanut ennen deadlinea pelejä pelatuksi. Sen vuoksi tarvitsemme tukevampaa sarjaa allemme.

Mitä HCL antaa Kiekkoliigalle?

Joukkueessamme on sitä kaikkien vaatimaa ikää, sillä keski-ikämme on kiekon väkeä keskimääräistä korkeampana, eli n. 20,6. Joukkueessa onkin vain yksi alaikäinen jolle pidetään kovaa kuria ja annetaan esimerkillistä opetusta vanhemmilta tahoilta. Kokemusta meillä on jokaisella paljon eri liigoista ja lähes jokainen on pelannut Kiekkoliigan alaisissa sarjoissa ja tietävät siten, mitä siellä pelaaminen merkitsee (+ehl,phl,hoki-liiga,datsun jne.). Pelaajistomme osaa kantaa vastuuta teoistaan ja he ovat kaikinpuolin asiallisia jokaisia kohtaan. Olemme siis valmis joukkue taistelemaan Kiekkoliigan alaisissa sarjoissa, sekä antamaan Kiekkoliigalle sitä viihdyttävää kiekkoa mitä HCL pystyy tarjoamaan. Edellisten karsintojen jälkeen on kasvettu todella paljon, ja joukkueemme on nyt iskukykyisempi kuin koskaan. Kiekkoliiga tarvitsee täysi-ikäistä kulttuuria ja kiekottamista.

Kokoonpanot: (1.joulukuuta 2007) (Kokemuksiin lisätty vain Kiekkoliigan alaisuus)

Hyökkääjät:

Myllaro  (Damien) (vastuuhenkilö)
Muut nickit: Myll- Hopi Myl- Phoebe Damien whs Mylläri
Pelikokemus: 1/06 2.divaria joukkueessa Hc Eituumitään, 1/06 & 2/06 2.divarikarsinnat joukkueessa HCL, 1/07 1.divaria joukkueessa Aaltoliike REDUX, 3/07 Kiekkoliigaa joukkueessa Pelijengi
Ikä: 18
IRC: Myll- / Myllaro
MSN: sami.myllymaki@hotmail.com

raaka-ari (kapteeni)
Muut nickit: -
Pelikokemus: 1/06 & 2/06 2.divarikarsinnat joukkueessa HCL
Ikä: 23
IRC: karju-ari

Näätä (vastuuhenkilö)
Muut nickit: hemuli3 fedo Fertsi
Pelikokemus: 1/06 & 2/06 2.divarikarsinnat joukkueessa HCL, 3/06 2.divarikarsinnat joukkueessa Fortune Club, 1/07 1.divaria joukkueessa Aaltoliike REDUX
Ikä: 20
IRC: Naata
Muuta: Vapautuu armeijan harmaista tammikuun alussa.

Jeccu
Muut nickit: JeccuZ JeccuIII Jeccuh jece
Pelikokemus: 1/06 2.divarikarsinnat joukkueessa HCL, 2/06 2.divaria MOTU, 3/06 2.divaria MOTU, 1/07 2.divaria Restartissa
Ikä: 21
IRC: Jeccu

abarth
Muut nickit: -
Pelikokemus: 2/06 2.divarikarsinnat joukkueessa HCL
Ikä: 23
IRC: abarth

Sepsi
Muut nickit: DraftNro1   O_O   Sepsi.   Sepsi'   Sepsi-   A.Kopitar   lkaroz   P456  
Pelikokemus: 1/06, 2/06 divaria joukkueessa Kuolema sekä 3/06 2.divaa, 1/07 divaria joukkueessa Into
Ikä: 25
IRC: -

Wrss
Muut nickit: -
Pelikokemus: 4/04, 5/04, 1/05 liigaa joukkueessa HC PU, 2/05 liigaa joukkueessa Veljekset Mysiini, 3/05 liigaa joukkueessa HC Playboys, 1/06 sekä 2/06 divaria joukkueessa Kuolema
Ikä: 20
IRC: Wersus

'Lust'
Muut nickit: -
Pelikokemus: -
Ikä: 17
IRC: Henkka^^

Puolustajat:

.jorma.
Muut nickit: MunQ Xoseo Thimotar
Pelikokemus: 3/05, 1/06 2.divaria joukkueessa FC Kiviniemi, 3/06 2.divaria joukkueissa Aaltoliike REDUX & HC Kauhava, 1/07 1.divaria joukkueessa Aaltoliike REDUX
Ikä: 18
IRC: Jormeli

Blackie
Muut nickit: Odin Jani666
Pelikokemus: -
Ikä: 18
IRC: Jani666

Hemuli
Muut nickit: Heikki
Pelikokemus: 2/06 2.divarikarsinnat joukkueessa HCL
Ikä: 23
IRC: -

SirMazku
Muut nickit: SirMazQ SirMasku SirMazgu  
Pelikokemus: 2/05, 3/05 divaria joukkueessa Ajax Amsterdam sekä 2/06, 1/07 liigaa joukkueessa New Delhi Bulls
Ikä: 22
IRC: SirMazku

Muilu
Muut nickit:
Pelikokemus:
Ikä: 16
IRC: Muilu

(Joukkueessa on tällä hetkellä kahdeksan hyökkääjää ja viisi puolustajaa. Kokoonpano on lukittu eikä muutoksille ole tarvetta. Joukkueesta Näätä on armeijassa tammikuuhun saakka, eikä näin ollen tule luultavasti pelaamaan mahdollisissa karsinnoissa peliäkään. Myös Myllarolla on ollut hieman ongelmia nettiyhteyden kanssa marraskuun aikana, mutta yrittää pikaista muutosta asiaan.)

raaka-ari
abarth
Näätä
Jeccu
Myllaro
.jorma.
Hemuli
SirMazku
Blackie
Sepsi
Muilu
Wrss
'Lust'
_____________________________
.:: HC Lightning kiittää ja kumartaa jälleen kerran! ::.

EDIT1: Myllaron viimekauden Pelijengi-seikkailu korostettu, pelit päivitetty (26.11)
EDIT2: HCL:n entinen taituri 'Lust' kokoonpanoon, pelit päivitetty (1.12)
Sinappikone karsintaan!
Koodari

22.11.2007 07:19
SINAPPIKONE hakee (taas kerran) kiekkodivariin

Perustettu: 25.8.2005
Keski-ikä: 23,33 vuotta (!?!)
WWW: http://uri.fi/sinap
IRC: #sinappikone
Peliasut: koti: Keltainen-Ruskea-Musta ('8')
vieras: Vihreä-Keltainen-Sininen (2)

Pelaajia mahdollisessa karsinnassa pelaavassa kokoonpanossa on tällä hetkellä tasan 9 kappaletta. Lukumäärään saattaa vielä tulla pieniä muutoksia (+ 1?), mutta mitään suurempaa vaihtuvuutta ei todellakaan ole luvassa, ja toivomme, että kukaan ei keksi mitään eroamiskonkretisointeja.

Sinappikone tulisi valita karsimaan paikasta kiekkoliigan 2.divisioonassa, koska

1) Perinteet; Sinappikoneella on kunnioitettava sarjapelihistoria takanaan, ja harjoitusotteluitakin on jo takana reilut 5000 kappaletta.
2) Pelaajien luonne; Sinappikoneen pelaajisto on asiallista, mutta tarvittaessa myös hauskaa seuraa, ainakin toisillensa.
3) Pelillinen taso; Sinappikone pystyy kaatamaan joukkueen kuin joukkueen, kun vain asenne ja lämpö on kohdillaan.

Juluma kantaa vastuun perustamastaan joukkueesta. Lisäksi oikeana kätenä toimii KURRI ja vasempana jalkana Femma, joka ei kuitenkaan ota osaa itse karsintaan, koska ei jostain syystä uskalla.  :wink: Joukkueen johtoon ja muihin edustajiin saa kepeästi yhteyden #sinappikone -kanavalla. Shar on myös kätelty sisään joukkueen johtoryhmään PR-yhteyksiensä ja kokemuksensa johdosta.

Sinappikone on osallistunut kahteen eri sarjaan olemassa olonsa aikana, SHL:ään ja edesmenneeseen EHL:ään. Kaudella 1/06 EHL:ssä sinappikone pääsi loppuotteluun asti, mutta sitä ei päästy pelaamaan hylkäyksen johdosta, kun erään jo edesmenneen sinapin nimimerkinvaihdoksesta oli unohdettu virallista kautta informoida sarjan johtoa (epävirallisesti kuitenkin tieto ilmoitettiin). Toisella kaudella EHL:ssä menestys oli heikompaa, ja lopullinen sijoitus oli viides.

SHL:ssä sinappikone on pelannut sen perustamisesta alkaen kahden muun joukkueen ohella (Roots ja Kauniit ja rohkeat). Menestys on ollut vaihtelevaa. Kaudella 1/07 sinappikone voitti runkosarjan, mutta playoffeissa iskenyt maalinteon vaikeus siivitti meidät lopullisesti neljännelle sijalle. Kaudella 2/07 taas pääsimme viimeisenä joukkueena pleijareihin, mutta taistelimme itsemme loppuotteluun asti cobbapop - Femma -tutkaparin johdolla. Paitsio osoittautui kuitenkin liian kovaksi vastukseksi vieden mestaruuden voitoin 3-1. Viimeisin kausi päättyi Sinappikoneelta surulliseen 11. sijaan sarjassa. Syynä tähän oli suuri joukkueen vaihtuvuus edelliseltä kaudelta, kun ensimmäiset pelit menivät aivan poskelleen. Toisella sarjapuolikkaalla parantunut peli ei aivan riittänyt pleijaripaikkaan.

Olemme saaneet pelattua pääsääntöisesti pelit loppuun hyvän aktiivisuutemme johdosta (jollain kaudella taisi ottelu tai pari jäädä pelaamatta). Viime aikoina ei aktiivisuuden suhteen ole ollut ongelmia (päin vastoin), kun Pölöhö on saatu rekrytoitua sinappiseen porukkaan.

Kokoonpano
Puolustajat
* diddy, 16v, Rauma

* Juluma, 30v, Oulu (sama nick IRCissä)

* craps, 25v, Pori
- Liigaa Unforgivenissä ja 2. divisioonaa HIFKissä.

* rasha, 25v, Somero

* Shar, 27v, Suomi (Shar_ -nick IRCissä)
-Liigaa New Delhi Bullsissa ja Pelijengissä, divaria Pelijengissä ja Ajaxissa sekä 2. divaria H.C.P:ssä.

Hyökkääjät
* KURRI, 28v, Vantaa, Tikkurila (clh -nick IRCissä)
- Divaria New Delhi Bulssien riveissä männävuosina.

* Insomnium, 19v, Turku
- Liigaa Kuolemassa ja New Delhi Bullssissa, Divaria Kuolemassa ja Viru Valgessa sekä 2. divisioonaa H.C.A.P:ssä, Elite Razorissa, HIFK:ssä ja Laitataklauksessa. Hopper? E.

* Lehtis, 16v, Rauma

* pölöhö, 24v, Kuopio



- Yo. pelaajatietoja tullaan päivittämään, kun kaikki ei näin aamutuimaan muistu mieleen..  :)

Copypastekokoonpano
diddy    
Insomnium  
Juluma  
KURRI
Lehtis  
craps
pölöhö  
rasha  
Shar

EDIT: Pawe katsoi parhaimmaksi poistua, Goljat vaihtui Insomniumiin ja Outsi vaihdettiin crapsiin. Shar profiloitui taktisteknisistä syistä vastuuhenkilöksi.
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divariin kaudelle 1/08
Samila

22.11.2007 11:40
Mensa Club Finland katsoo tulevaisuuteen ja hakeutuu Kiekkoliigan 2. divariin!

Yleiset tiedot:

Joukkueen nimi: Mensa Club Finland
Perustettu: 2006-01-29 15:56:17 (Alkujaan 2005 perustettu)
Perustaja: Samila
Vastuuhenkilöt: Samila & PetriMunq
Pelit: 1617 (kirjoitushetkellä)
IRC: #Mensaclub @ IrcNet
Lyhenne: MCF
Linkki: Mensa Club Finland

Pelipaidat:

Kotipaita: valkoinen – vaaleansininen - musta (6)
Vieraspaita: vaaleansininen - musta - musta (6)

Joukkueesta...

Mensa Club Finland on alun perin perustettu vuonna 2005. Tuolloin pelejä tuli pelattua noin 300. Kokoonpanossa tuolloin oli mm. Niso5, -Naksu-, Hymy, Putkari, PetriMunq, Eepi77 (nyk. Samila) ja muita kovia pelaajia. Kuten kokoonpanoista huomaa, pari näistä pelaajista on vieläkin joukkueessamme. Mensa Club Finland-joukkue poistettiin aktiivisuuden puutteen takia 2006 vuoden alussa. 2006 tammikuun loppupuoliskolla joukkue päätettiin kasata uudelleen. Pelejä tuli lähinnä satunnaisesti pelattua, ja joukkueen aktiivisuus oli tuolloin heikkoa, johtuen pienistä pelaajamääristä. Joukkueen kokoonpano on elänyt tähän hetkeen saakka paljon. Olemme kokeilleet jos minkä näköisiä pelaajia, ja muutaman olemme kaapanneetkin. Tällä hetkellä kuitenkin pakkamme on vahva ja luja. Erittäin vanhoihin Mensalaisiin kuuluu: Samila, PetriMunq, Danny, Hai ja Jeppe84. Keskikastissa on pelaajat Silu & immOt. Hieman uudempaa "sukupolvea" edustaa Jarppi, salazarr ja Lennart. Joukkueemme on sulautunut hyvin yhteen, tappeluita ei keskenämme näe ja pelillinen kulku on hyvää, mistä kertoo se, että olemme kaataneet huikeat määrät huippujoukkueita mm. Kiekkoliigan alaisuudesta. Liigoista sen verran, että Datsunin karsinnoissa kävimme kaudella 02/07, mutta siitä visiitistä ei jäänyt muuta kuin luu käteen. 03/07 kaudella päätimme hakea Sunrise Hockey Leaguehen, karsinnoista pääsimme jatkoon ja runkosarja päättyi viidenteen sijaan. Playoffit ovat vielä kesken. Tällä hetkellä voitot ovat 1-0 Club of Härmää vastaan.

Joukkueen aktiivisuus, kokoonpanot & asiallisuus...

Ykköskriteerinä pelaajavalinnoille on asiallisuus. Tästä johtuen joukkueemme on ollut kautta aikain erittäin asiallinen ja pysyykin sellaisena. Joukkueen sisäinen huumorintaju voi herättää joissakin hieman ennakkoluuloja, jos sattuu kuulemaan meidän keskustelujamme ;). Joukkueessa on myös nuoria pelaajia, mutta kuten aikaisemminkin totesin, asiallisuutta riittää. Joukkueen keski-ikä lähenee 19-vuotta.
Kokoonpanot on nyt naulattu kiinni. Enempää emme tarvitse pelaajia. Puolustajia on tällä hetkellä 3 ja hyökkääjiä 7. Harjoituspelejä kertyy tälläkin kokoonpanolla 5 - 10 päivässä.

Tavoitettavuus:

Joukkueemme IRC-kanava on #Mensaclub IrcNetissä, sieltä löytyy AINA Jarppi (nimimerkillä Kolg) & Samila. Myös muitakin pelaajia siellä voi nähdä. Joukkueen vastuuhenkilöt käyttävät kuitenkin pääasiassa Messengeriä tavoittaakseen pelaajat. Yhteydenottamisessa ei ilmene siis ongelmia.

Miksi juuri MEIDÄT pitäisi valita karsintoihin?

Mensa Club Finland on aktiivinen ja asiallinen joukkue, joka esittää useimiten myös kaunista kiekkoa. Kuten kuluneet kaksi vuotta on osoittanut, olemme myös tiivis sakki joka ei pienistä hätkähdä, joten hajoamisia ei ole luvassa. Joukkueemme on erittäin kunnianhaluinen, joten tulemme varmasti häkellyttämään Teidät! Voittomme muista Kliiga-organisaation joukkueista on varmaan takuuna siitä, että taitoa riittää.

JOUKKUEEN KOKOONPANO:


Nick: Danny
Ikä: 14
Pelipaikka: Puolustaja
Liigakokemus:
Ei aikaisempaa kokemusta Kiekkoliigasta


Nick: Samila
Ikä: 20
Pelipaikka: Puolustaja
Liigakokemus:
Kiekkoliigan 1. divari 02/07 New Delhi Bulls, nick Eepi77


Nick: Jeppe84
Ikä: 23
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemus:
Ei aikaisempaa kokemusta Kiekkoliigasta


Nick: immOt
Ikä: 18
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemus: Ei aikaisempaa kokemusta Kiekkoliigasta


Nick: Lennart
Ikä: 15
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemus:
Ei aikaisempaa kokemusta Kiekkoliigasta


Nick: Hai
Ikä: 15
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemus:
Ei aikaisempaa kokemusta Kiekkoliigasta


Nick: Jarppi
Ikä: 17
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemus:
Ei aikaisempaa kokemusta Kiekkoliigasta


Nick: Silu
Ikä: 29
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemus:
Ei aikaisempaa kokemusta Kiekkoliigasta


Nick: salazarr
Ikä: 15
Pelipaikka: puolustaja
Liigakokemus:
Ei aikaisempaa kokemusta Kiekkoliigasta


Nick: PetriMunq
Ikä: 21
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemus:
Ei aikaisempaa kokemusta Kiekkoliigasta


Nimilista:
Danny
Hai
immOt
Jarppi
Jeppe84
Lennart
PetriMunq
salazarr
Samila
Silu



EDIT: Pari pelaajakorttia unohtui, nyt lisätty
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divariin kaudelle 1/08
Majic2

22.11.2007 14:27
H.C.A.P:n uusi yritys

Tiedot:
Joukkueen nimi: HC Armottomat Pelurit
Perustettu: 18.2.2005
Perustaja: Hudler & Majic
Vastuuhenkilöt: olzi
Pelatut harjoitusottelut: 2852
Yhteydet: #H.C.A.P @IRCnet

Pelipaidat:
Kotipaita: musta – vaaleansininen - vaaleansininen (1)
Vieraspaita: vaaleansininen - musta - musta (1)

Historia vaiheittain:


H.C.A.P:n juuret johtavat vuoden 2005 alkupuolelle, jolloin Hudler perusti seuran. Joukkueen alkutaival harjoituspelien muodossa oli yhtä tuskaa ja tappioita sateli, mutta mitä muutakaan silloisilta noviiseilta olisi voinut odottaa?

Joukkueeseen värvättiin pelaajia tappioden keskellä, joista suuri osa oli silloisia kakkosnikkejä. Kakkosnikkien avulla H.C.A.P sai tappiot käänettyä voitoksi, jolloin H.C.A.P tuli lopulta siihen tulokseen, että oli aika päästä kakkosnikeistä eroon, ja rakentaa joukkueesta lopullisesti pysyvä ykkösnick joukkue.

H.C.A.P luonnollisesti kehittyi, mitä enemmän pelejä tuli alle. Kehittynyt peli myös palkittiin paikalla kiekkoliigan kakkosdivarista. Näinä aikoina joukkueeseen värvättiin loistavasti scoutattuja pelaajia (esim. pontti & omena), joista suuri osa pelaa tänä päivänä jossai kiekkoliigan huippu-joukkueessa. Osa scoutatuista pelaajista pelaa vielä H.C.A.P:ssa (esim. olzi & aaltonen).

Divarikaudet sujuivat pelillisesti hienosti. Ensimmäisellä kakkosdivari-kaudella H.C.A.P säilytti sarjapaikan, joka vastasi joukkueelle asetettuja tavoitteita. Toisella kaudella joukkue lähti luonnollisesti hakemaan nousua divariin, siinä onnistuen. Ensimmäinen divarikausi sujui myös suhteelisen mallikaasti. Runkosarjassa joukkue sijoittui kolmanneksi. Sijoitus puhuu puolestaan. Liigaan H.C.A.P ei kuitenkaan noussut.

Toinen divarikausi oli H.C.A.P:n historian katastrofaalisin. Pelillisesti kausi ei ollut läheskään sitä mitä joukkue haki. Runkosarjassa H.C.A.P sijoittui kuudenneksi, ja pääsi liigakarsintoihin. Kiekkoliigan laajenemisen johdosta H.C.A.P pääsi suoraan kolmannelle, eli ratkaisevalle kierrokselle. Vastaan asettui New Delhi Bulls, joka silloisten ennakoiden mukaan olisi pitänyt voittaa ja nousta liigaan. Toisin kävi. H.C.A.P oli pelillisesti sekaisin ja pukukopin ulkopuolellakin kiehui erilaiset asiat. Kiekkoliigan johdolle paljastui vanhoja väärinkäytöksiä, jonka johdosta joukkue tiputettiin ulos kiekkoliigasta. Lisäksi Majic sai kolmen, sekä hudler neljän kauden pelikiellon.

Tämän episodin jälkeen pelikielloitta jääneet pelaajat menivät muihin kiekkoliigan alaisii seuroihin. Majic ja Hudler pitivät n. kuukauden tauon kiekosta, kunnes molemmat päättivät palata takaisin kiekon pariin nostamaan perinteikästä H.C.A.P:ta suosta. Alkuajan vanhoja kettuja koottiin kasaan, lisäksi muutama scouttaus mahtui
joukkoon. Harjoituspelejä on pelattu paljon, sekä joukkueen mainetta pyritty puhdistamaan.

Nykyään H.C.A.P kiekkoilee lähes päivittäin, ja joukkueessa on paljon potentiaalia. Sekoitus uusia ja tulevia tähtiä, sekä kokeneita kiekkodivari jyriä.

Miksi H.C.A.P pitäisi valita takaisin?


Olemme pelillisesti hyvätasoinen joukkue, ja haluamme puhdistaa maineemme.H.C.A.P pyrkii mahdollisuuden tullen osoittamaan olevansa Kiekkoliigantason arvoinen joukkue, niin kentällä, kuin sen ulkopuolellakin.

Pelaajat

Puolustajat:

Majic
Ikä: 17
Kokemusta kiekkoliigasta: 3/2005 2. divari H.C.A.P, 1/2006 2. divari H.C.A.P, 2/2006 divari H.C.A.P, 3/2006 divari H.C.A.P

Jäätävä
Ikä: 16
Kokemusta kiekkoliigasta: Ei ole

Hyökkääjät:

olzi
Ikä: 18
Kokemusta kiekkoliigasta: 3/2005 2. divari H.C.A.P, 2/2006 2. divari Last Period, 2/2006 2. divari Elite Razor, 3/2006 2. divari Aaltoliike REDUX,
1/2007 divari HC RoikkuLämy, 2/2007 divari HC RoikkuLämy

RÖNSY
Ikä: 16
Kokemusta kiekkoliigasta: Ei ole

roby
Ikä: 18
Kokemusta kiekkoliigasta: 3/2005 divari Kalma HC, 3/2005 2. divari Kangasalan Voitto, 1/2006 2. divari Kalma HC, 2/2006 2. divari Marshallsaarten Mainiot, 3/2006 2. divari Marshallsaarten Mainiot

Ovetski
Ikä: 16
Kokemusta kiekkoliigasta: Ei ole

Aaltonen
Ikä: 17
Kokemusta kiekkoliigasta: 3/2005 2. divari H.C.A.P, 2/2006 divari H.C.A.P

abido
Ikä: 17
Kokemusta kiekkoliigasta: ei

Pelaajalista:
Majic
Jäätävä
olzi
RÖNSY
roby
Aaltonen
Ovetski
abido

H.C.A.P - En gång blå, alltid blå
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divariin kaudelle 1/08
Hokkanen

25.11.2007 15:25
Kunnianhimoisen Team Emerican hakemus kiekkodivariin!

Info:
Joukkueen nimi: Team Emerica
Lyhenne: EME
Perustettu: 7.1.2007
Perustaja: M.Sundin
Tilastot: Pelattu: 1697, Voitot: 855, Tasapelit: 220, Häviöt: 622 (25.11.)
Vastuuhenkilöt: jonttu, Singha & Hokkanen
Keski-ikä: 16
IRC-kanava: #Team_emerica @ IRCnet
Linkki joukkueeseen: http://kiekko.tk/teams/team.cws?team=Team+Emerica

Peliasut:
Kotipaita: Vaaleansininen - Musta - Harmaa (4)
Vieraspaita: Vaaleansininen - Valkoinen - Musta (6)

Historia:
Team Emerica perustettiin tammikuun alussa -07. M.Sundin, Sitted ja Karamelli pelasivat samassa joukkueessa ennen Team Emericaa, he ajattelit rakentaa kolmisteen joukkueen. He miettivät joukkueen nimeä, sitten se tuli: "Team Emerica". He pelasit kolmisteen noin. 10 ottelua. Sitten mukaan tulivat -piku- ja marre. Alku oli takertelemista muutaman kakkosnickin takia, mutta peli alkoi pikkuhiljaa menemään paremmin ja paremmin. Ja mukaan tuli Singha, jonttu ja pian jälkeen Eazy ja Pubbe. Joukkuehenki on korkealla ja harjoituspelit ovat sujuneet hyvin. Moni uskoi, että joukkueesta syntyy top-100 henkinen joukkue. Tästä sitten se taival alkoi.

Aluksi pelit olivat pääsääntöisesti vain 3vs3 muodossa, 4vs4 pelejen pariin siirryttiin onnistuneesti muutaman viikon jälkeen. 4vs4 muodon pariin siirtyminen nostatti pelillistä tasoa paljon. Uusia hankintoja tehtiin jonkin verran. He saivat haaviin erittäin lahjakkaita pelureita.
Oli selvää, että he olivat kehittyneet hurjasti 4vs4 pelimuodossa ja pystyivät voittamaan kenet tahansa. Tästä osoituksena monet voitot Kliiga, sekä muista kovista joukkueista. Joukkueen aktiivisuus kasvoi tällöin yli 15 peliin päivässä, nykyään moisiin lukemiin harvoin ylletään, mutta silti aktiivisuus on pysynyt tähänkin päivään saakka hyvänä ja joka arkipäivä pelejä varmasti pelaillaan. 29. elokuuta 2007 saimme tietää että pääsimme pelaamaan Elitecupia (http://elitecup.amob.net/), jossa pärjäsimme odotettua paremmin mitä oltiin veikattu. Taidolla ja tahdolla tahkosimme 3 peliä voitoin jolla vietiin tiemme finaaliin josta tuli hopeaa. Osallistuimme myös Elitecup II, josta ei mennyt niin hyvin. Tällä hetkellä joukkue pelaa Internet-kiekkosarjaa (http://iks.arkku.net/) jossa runkosarja menee hyvin. Valintaa ei pitäisi haitata, että pelaamme toista liigaa, koska IKS loppuu samoihin aikoihin kun Kiekkoliigakausi alkaa.

Miksi juuri Team Emerica mukaan karsintoihin?
Joukkue yritti hakea karsintoihin viime kaudella mukaan, asiallisuus oli silloin esteenä, mutta nyt sekin on korjattu. Team Emerica toisi mukanaan osaavan, asiallisen ja hyökkäysvoittoisen ryhmän, jonka voittaminen tulisi olemaan jokaiselle joukkueelle jonkinlainen haaste. Olemme pelanneet kovatasoisia pelejä Kiekkoliiga- ja muitakin joukkueita vastaan, ja niistä valtaosat olemme kääntäneet voitoiksi. Kausi pystyttäisiin pelaamaan loppuun aivan varmasti ja hoitamaan kunnialla loppuun, sillä aktiivisuus on todella kovaa, kuten harjoituspelien määrästä voi päätellä. Myöskin pelaajien suuri kokemus eri liigoista tuo plussaa, sillä tietynlainen rutiini liigatouhuun on jo hyppysissä.

Ircin käyttö:
Joukkueella on oma irc-kanava joka on #Team_emerica ja on IRCnet:issä
Joukkueen jokainen pelaaja käyttää irciä aktiivisesti, ainakin vastuuhenkilöt jotka ovat sielä aina kun ovat koneella. Sinne vaan porisemaan jos jotain on jäänyt epäselväksi.

Kokoonpano:

Hyökkääjät:

paparassi
Ikä: 16
IRC: paparassi
Muut nimimerkit: bern & PONKKE
Kokemus kiekkoliigan alaisista sarjoista: divarikarsintoja ja 2.divaria kaudella 3/2007 Kanoissa

Singha (vastuuhenkilö)
Ikä: 17
IRC: Singha
Muut nimimerkit: TimbuFan Slevin & Kasi
Kokemus kiekkoliigan alaisista sarjoista: -

pitsu
Ikä: 15
IRC: pitsu
Muut nimimerkit: Toad Tood  trz terez & Terex
Kokemus kiekkoliigan alaisista sarjoista: 2/2007 1.divaria Hc Kauhavassa nickillä  terez

-piku-
Ikä: 16
IRC: pikkuukko
Muut nimimerkit: pikuzar & piko
Kokemus kiekkoliigan alaisista sarjoista: -

Puolustajat:

jonttu (Kapteeni)
Ikä: 16
IRC: jonttuu
Muut nimimerkit: jon1 Beccurt & jointtu
Kokemus kiekkoliigan alaisista sarjoista: -

Hokkanen (Vastuuhenkilö)
Ikä: 18
IRC: Hokkanen
Muut nimimerkit: violent & Virkkunen
Kokemus kiekkoliigan alaisista sarjoista: -

Eazy
Ikä: 15
IRC: Kiivipillu
Muut nimimerkit: suad holla & weezyz
Kokemus kiekkoliigan alaisista sarjoista: -

Pubbe
Ikä: 15
IRC: pubobi
Muut nimimerkit: Buppe & obi
Kokemus kiekkoliigan alaisista sarjoista: -

Nas
Ikä: 17
IRC: Nas
Muut nimimerkit: Nassi Näs Hepster & illbill
Kokemus kiekkoliigan alaisista sarjoista: -

Nimilista:
Singha
pitsu
-piku-
jonttu
Hokkanen
Eazy
Pubbe
Nas
paparassi

EDIT: Lisäsin pelaajien muut nimimerkit
EDIT2: Paparassi lisätty kokoonpanoon
EDIT3: oFc poistettu kokoonpanosta
PSV Eindhovenin hakemus 2divariin!
nada

26.11.2007 19:53
PSV Eindhoven vetää hakemuksensa pois.
Tuomitut & 2. divarikarsinnat 1/08
playerlo

27.11.2007 20:48
Tuomitut hakevat paikkaa kiekkoliigan alaisuudesta


Tumikset pääpiirteittäin

Tuomitut, joukkue joka sai alkunsa melko simppelillä tavoitteella: pelata pienellä porukalla rentoa kiekkoa. Joukkueen matka on kuitenkin ollut mutkainen ja hämmästyttävä, siihen mahtuu 2 nick höntsäilyä ja pari 1 nickeillä pelaamisen yritystäkin. Viimeisin ja tähän asti kestänyt kasaaminen alkoi kuitenkin -05 loka-marraskuun vaihteessa, jonka jälkeen pelaaminen on kestänyt aktiivisesti, tasokkaasti ja asiallisesti ennen kaikkea. Joukkueen pelaajistossa on tapahtunut muutoksia aina aika ajoin, mutta jokainen menetys on saatu korvattua. Tällä hetkellä joukkueemme tuntuu vuoren vakaalta ja valmiilta jälleen menemään askeleen pidemmälle. Tuomittujen liiganalaisuudessa pelaamisesta vastaa lähinnä Hoki-liigassa pelatut 2 kautta, joista ensimmäinen kokeilukausi päättyi jumbosijaan. Tumikset näyttivät kuitenkin tasonnousunsa olemalla tällä kaudella 10 pykälää korkeammalla edelliskauteen verrattuna. Jokainen liigajoukkue varmasti voi kertoa suosituksensa Tuomittujen asiallisuuden, aktiivisuuden ja tason saralta, molemmat kaudet on tullut suoritettua kunniallisesti läpi. Liigakokemusta tumiksille karttui myös FHL:ssä ennen hoki-liigaan menoa. Kausi FHL:ssä päättyi ikävä kyllä keskeytykseen liian pienen pelaamisaktiivisuuden takia, iloksemme voimme todeta, että Tuomitut olivat aktiivisimpia otteluiden pelaajia eivätkä pelitkään menneet heikosti, vaikka vastassa oli tasokkaita joukkueita ja tasomme oli silloin monin verroin epävakaampi ja kehitys oli vielä alkuvaiheessaan. Nykyään tumisten taso on 4v4 peleissä eritoten hienoa, syöttelypeli on alkanut toimia lähes pelissä kuin pelissä ja pelaamme peliä, jota on ilo katsoa. Tuomitut ovat siis omasta mielestään osoittaneet pätevyytensä nousta pykälän korkeammalle, mutta mahdolliset puutteet joita joidenkin mielestä saattaa olla tullaan varmasti korjaamaan jotta kehityksemme pysyisi tasaisena.


Pieni kokoonpano? (jälkeen päin lisätty kappale)

Tämän hetkinen kokoonpanomme, joka olisi osallistumassa karsintoihin on 7 pelaajaa. Se on siis aikalailla minimi määrä. Pelien saattamisesta pelatuiksi voimme antaa osviittaa kuitenkin esimerkiksi menneeltä kaudelta, jolloin pelasimme hoki-liigassa kauden läpi lähes tulkoon 5 miehen (kaikki kyseiset mukana kp:ssa) turvin. Olemme myös sopineet try-outeista, jotka eivät kerkeä karsintoihin mukaan, mutta läpäistessään try-outin pääsevät pelaamaan liigaa, missä sitten pelaammekin ensi kaudella. Karsintakokoonpanoon kuuluu 3 hyökkääjää ja 4 puolustajaa, puolustajista jokainen kokoonpanossa oleva on osoittanut itsensä tarpeeksi aktiiviseksi, jotta pelien pelaamisessa ei ole pulaa. Hyökkäysosastolla lähinnä kaksikko Darius-Sheldon on hoitanut pelaamis puolen liigapeleissä, mutta myös Hatti on tullut siihen väliin aina pyörittämään muutama peliä. Tämä kolmikko on kokonaisuudessaan kuitenkin niin aktiivinen, ettei pelien pelaamisessa ole hyökkäyksen osaltakaan mitään vaikeutta.

Aktiivisuus, asiallisuus & kokemus

Joukkueen aktiivisuus on ollut pitkän aikaa joko todella huippuluokkaa, tai sitten neutraalia. Tavoitteenamme on alusta asti ollut pelata vähintään 2 ottelua päivässä, joista mieluiten edes yksi olisi 4v4 pelimuodolla pelattu. Tässä tavoitteessa on melko hyvin pysytty. Pelaajamme ovat myös omistautuneita joukkueelleen ja janoavat liigakoitoksia, joka taas synnyttää aktiivisuudenkin saralla uudenlaista poltetta.
Joukkueemme pelaajien keski-ikä raahaa itsensä 18 vuoden pintaan, eikä joukkueessamme ole ns. myöhäisen murrosiän omaavia pelaajia. Asiallisuudestamme takuita varmasti saa monelta joukkueelta, koska olemme aina pyrkineet pelaamaan reilua peliä. Todella harvoin allekirjoittanut on edes nähnyt omiensa lähtevän mukaan publatappeluihin, vaikka heillä olisi joskus ollut jonkin verran aihettakin siihen. Joukkueemme kunnioittaa sääntöjä ja niiden laatijoita ja erehdyksessäkin sattuneet tapaukset kyetään hoitamaan hyvässä yhteisymmärryksessä.
Tumisten kokemus joukkueena painottuu lähinnä aiemmin mainittuihin Hoki-liiga/FHL-kausiin sekä harjoitusotteluihin. Olemme kuitenkin nyt jo jokainen pelaaja henkilökohtaisesti pelanneet jotain liigaa ja tiedämme lähes tulkoon kaikki käytännön asiat valmiiksi, tietenkin perehdymme erikseen vielä kiekkoliigan käytäntöihin, niiltä osin kuin se on tarpeellista.


Miksi Kiekkoliigaan?

Päätös hakea 2. divarin karsintoihin tuli melko pian hoki-liigan play-offeista pudottuamme kuluvalla kaudella. Olimme kuitenkin miettineet kyseistä vaihtoehtoa jo aivan alkuaikoina ja tiesimme tämän askeleen tulevan joskus eteemme. Onhan se kuitenkin jokaisen liigoihin tähtäävän joukkueen tavoite nousta tasossaan koko ajan enemmän kohti kiekkoliigan sarjoja. Olemme siis pitkän harjoittelun ja mietinnän jälkeen valmiita hakemaan 2. divariin ja tätä kautta taistelemaan jatkopelipaikoista kohti sitä suurta ja tasokkainta sarjatasoa!

Miksi tumikset karsimaan?

Mainitsin aikoinaan Hoki-liigaan hakiessamme saman asian, joka oli, että tämä joukkue on kokenut monia vastoinkäymisiä. Ehkäpä enemmän kuin mikään muu…(believe it or not) Varmaa on kuitenkin se, että tämä joukkue on tullut jäädäkseen niin pitkäksi aikaa kuin peli-into koko lätkäpeliä kohtaan sammuu ja päinvastoin kuten moni joukkue on noissa ongelmissa tehnyt tumikset ei ole kaatunut vaan sama pelaajisto pyörii edelleen. Joukkueemme on taistellut monissa eri kuopissa joita on matkan varrella tullut ja odottanut saavansa edes hieman huomiota, mutta onko kovin moni edes kuullut kyseisestä joukkueesta? No ehkä menneen hoki-liiga kauden ja tasomme muutenkin noustua olemme hieman jo päässyt ansaittuun tietämykseen. Ehkäpä nyt olisi sen suuren palkinnon aika? Joukkue on myös aiemmin mainituilla aktiivisuus/asiallisuus/taso –vaiheiltaan kypsä varmasti liittymään 2. divarin karsinnoissa käyneiden joukkueiden lukuisaan joukkoon.


Tavoitettavuus

Tumiksista pääsääntöisesti jokainen käyttää jo jossain määrin irciä, joukkueelta löytyy oma ”kannu” IRC-netin puolelta ja surffaamme siellä aktiivisesti. Irccailussa toki on parantamisen varaa, mutta se on ollut kehittymään päin koko ajan joukkueella ja varmasti paranee vastaisuudessakin. Vastuuhenkilöiden puolelta sekä Sheldon että Darius molemmat ovat tavoitettavissa ircistä. Joukkueemme tavoittaa näin ollen melko helposti ja pelien sopiminen on vaivatonta. Pelaajamme ovat myös kirjautuneet kiekkoon sisään lähes aina kun koneella istuvat, joten pelkästään irc-chattailun kontolle ei tavoitettavuus jää. Kovia suurisuita ei joukkueessamme ole, tästä syystä meidän läsnäoloomme irc:ssä ei usein kiinnitetä varsinaisesti huomiota. Myöhemmin tulevassa kokoonpanossa on näkyvillä pelaajien irc-tunnukset.


Pelaajat
(muissa nimimerkeissä on mainittu nimimerkit, jotka voidaan luokitella jossain määrin aktiivisiksi)

Hyökkääjät:

Pelaaja: Sheldon (vastuuhenkilö)
Pelipaikka: Hyökkääjä
Muut (aktiiviset) nimimerkit: DeadHeart, Arthur, Sheldonna.
Irc-tunnus: Sheldon^

Liigakokemus:
¤ KiekkoCup @Lugu nimimerkillä Arthur.
Hoki-liiga (@Lugu, HautausmaaTarkastajat, Tuomitut)
Datsun-liiga (@HmmH, Juventus)
EHL (@Team JälkiHiki-Hockey)

----------------

Pelaaja: Darius (vastuuhenkilö)
Pelipaikka: Hyökkääjä
Muut (aktiiviset) nimimerkit: Hanukka.
Irc-tunnus: Darius^

Liigakokemus:
Hoki-liiga (@Tuomitut)
Datsun-liiga (@HmmH)

----------------

Pelaaja: Hatti
Pelipaikka: Hyökkääjä
Muut (aktiiviset) nimimerkit: Jehuz.
Irc-tunnus: ^Hatti_

Liigakokemus:
Hoki-liiga (@Tuomitut)
Datsun-liiga (@HmmH)


----------------
Puolustajat:
----------------

Pelaaja: Nate
Pelipaikka: Puolustaja
Muut (aktiiviset) nimimerkit: N4te, Etan.
Irc-tunnus: Nate^

Liigakokemus:
Hoki-liiga (@Tuomitut)

----------------

Pelaaja: Uniikki
Pelipaikka: Puolustaja
Muut (aktiiviset) nimimerkit: nukanho.
Irc-tunnus: Uniikki-

Liigakokemus:
Hoki-liiga (@Tuomitut)

----------------

Pelaaja: Kingston
Pelipaikka: Puolustaja
Muut (aktiiviset) nimimerkit: abatsu, skibe.
Irc-tunnus: Kingston-

Liigakokemus:
Hoki-liiga (@Tuomitut)

----------------

Pelaaja: K.Cobain
Pelipaikka: Puolustaja
Muut (aktiiviset) nimimerkit: Pukama.
Irc-tunnus: -

Liigakokemus:
Hoki-liiga (@Tuomitut, Team Viper)
----------------

Pelaajiston nimilista:

Sheldon
Darius
Hatti
Nate
Uniikki
Kingston
K.Cobain


----------------


Joukkueen tietoja:

Team name: Tuomitut
Created: 2005-11-02 15:25:26
Founder: Sheldon
Statistics: Played: 1891, Wins: 879, Draws: 266, Losses: 746
Homepage: www.hoki-liiga.net/joukkue.php?team=TUM

Vastuuhenkilöt: Sheldon & Darius
Lyhenne: TUM

Pelipaidat:
Koti – vaaleanharmaa – valkoinen – vaaleanharmaa (13)
Vieras – tummanharmaa – musta – tummanharmaa (13)


Tuomitut jää odottamaan päätöstänne, kiitokset hakemuksemme lukemisesta. :twisted:

Edit1: Pientä korjailua pelaajien tiedoissa.
Edit2: Pientä päivitystä tiedoissa, sekä lauseen merkitys -korjailua.
Edit3: Huomasin unohtaneeni pyydetyn nimilistan, se on nyt lisätty.
Edit4: Pieni lisäys pelaajiston suuruudesta (7kpl), lisäys löytyy heti toisena kappaleena, eli alkuinfon jälkeen!
Edit5: Viimeinen editointi! Hakemuksen kirjoittaja/muokkaaja sähläsi hieman kursivointikomennon kanssa.

Pahoittelut suuresta editointimäärästä!
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divariin kaudelle 1/08
Sharky

27.11.2007 20:51
Joukkueen nimi: George W. Bush Hockey Club

Perustamisajankohta: 29.4.2004

Vastuuhenkilöt: Jojo, Moilanen, Sharky

IRC-kanava: #gwbhc (kaikki pelaajat löytyvät sieltä, jotkut hieman satunnaisemmin kuin toiset)

Pelaajien lukumäärä: 9

- - -

Reilun vuoden tauon jälkeen GWBHC on valmis hakemaan takaisin Kiekkoliigan sarjoihin. Viimeksi kokonaisuutena varsin kunniakas liigapyrähdys lopulta katkesi hieman sotkuisissa merkeissä. Sittemmin pattereita on latailtu ja virheistä opittu. Liikkeille lähdetään joukkueella, josta kuusi pelaajaa ovat olleet GWBHC:n kuvioissa mukana vähintään parin vuoden ajan. Tämä porukka pyritään myös pitämään kasassa menestyksestä riippumatta niin hyvin kuin vain kiekkoilun ulkopuolinen elämä antaa myöten, eikä tarvetta muutoksille enää nähdä.

Viimeiset kuukaudet on pelattu taas kohtalaisen tiiviiseen tahtiin epäaktiivisemman höntsäilytauon jälkeen ja joukkueen aktiivipelaajat olivat yksimielisesti ja hyvällä motivaatiolla lähdössä mukaan karsintoihin. Suoritusvarmuus noussee karsintojen lähestyessä kohti parasta tasoa ja hyvänä päivänä pystymme jälleen haastaamaan kiekon parhaatkin joukkueet.

Tähän kun lisää sen verran asiallisuutta, että peeloilut pidetään joukkueen irc-kannulla, niin kasassa alkaa olemaan paketti perinteitä ja tuoretta tekemisen meininkiä, jollaista uskomme divarikarsintojenkin kaipaavan.

- - -

Kokoonpano:

ajkdiablo
debyytti Kiekkoliigan sarjoissa tekemättä

Flashey
6 kautta liigaa: Team Jupiter

Humppis
2 kautta liigaa: GWBHC

Jojo
5 kautta liigaa/divaria: GWBHC, Zambolaatio

Moilanen
4 kautta liigaa/divaria: GWBHC

Räpelö
4 kautta liigaa/divaria: GWBHC

Sandro
6 kautta liigaa/divaria: GWBHC, New Delhi Bulls

Sharky
7 kautta liigaa/divaria: GWBHC, HCH - HardCoreHokia, Takapenkin Tytöt

zemig
debyytti Kiekkoliigan sarjoissa tekemättä

- - -

ajkdiablo
Flashey
Humppis
Jojo
Moilanen
Räpelö
Sandro
Sharky
zemig

- - -

EDIT: Lisätty kaksi pelaajaa (ajkdiablo ja Flashey) ja päivitetty siihen liittyvät osat. Myös yksi kirjoitusvihre koki karun lopun, mutta elämä jatkuu. Todennäköisesti lopullinen versio.
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divariin kaudelle 1/08
Sul0

28.11.2007 15:18
HT on siististi cool!

HautausmaaTarkastajat (HT)
Perustettu: 3. 4. 2005
Perustaja: arche
Vastuuhenkilöt: arche, Juhi, Sul0

Pikainen vilaus hautausmaalle..

HautausmaaTarkastajat on kolmen tamperelaiskaveruksen, archen, Juhin ja öhmanin, perustama joukkue. Menneisyytensä perusteella joukkuetta voisi väittää jopa perinteikkääksi joukkueeksi, ennen kaikkea perinteiseksi Hoki-liiga -joukkueeksi. Kaudesta II/05 asti Hoki-liigassa porskuttaneen joukkueen on nyt kuitenkin aika etsiä uusia tuulia, Kiekkoliigasta. Näiden kahdeksan kauden aikana on varmasti koettu paljon, ja pelaajia on tullut ja mennyt. Jotain kuitenkin kertoo se, että viime kaudella joukkueessa sarjaotteluita pelanneista pelaajista puolet (4/8) oli kokoonpanossa jo ensimmäisellä Tarkastajien kaudella Hoki-liigan alaisuudessa. Toki väliin mahtuu kausia, jolloin kaikki kyseisistä henkilöistä eivät ole pelanneet HT:ssa, mutta jokin on saanut tarkastajasydämen aina palaamaan paikalleen.

Kautta aikain eniten otteluita Hoki-liigassa pelanneen joukkueen matkaan mahtuu ylä- ja alamäkiä, joista absoluuttisena maksimipisteenä voidaan toki mainita kauden II/06 täysosuma. Meno on kuitenkin ollut suhteellisen tasaista, sillä jos tarkastelemme ainoastaan liigassa vietettyjä kausia, ja jätämme pari ensimmäistä divarikautta toissijaisiksi, huomaamme, että Tarkastajat ovat jääneet ainoastaan kerran ulos pudotuspeleistä. Sen sijaan Kiekkoliigatie on ollut kivisempi. HautausmaaTarkastajat ovat osallistuneet Kiekkoliigan karsintoihin aiemmin peräti 5 kertaa. 5 kertaa peräkkäin kaudesta III/05 kauteen I/07. 5 peräkkäistä epäonnistunutta karsintakertaa on jo saavutus sinänsä. Tarkkaa tilastotietoa aiheesta ei ole, mutta oletettavasti samaan ei ole kovin moni joukkue yltänyt. Nyt, yhden välikauden jälkeen, Tarkastajat ovat taas nälkäisenä kolkuttelemassa Kiekkoliigan ovia.

Historiaan katsottaessa joukkueen pelaajistossa näkyy pelimiehiä, joista joukkue, kuin joukkue olisi tänäkin päivänä kateellinen. Menneet eivät kuitenkaan auta näissä karsinnoissa, joten jätetään ne sivummalle ja keskitytään tähän hetkeen. Kuten jo edellä mainitsin on ydinkokoonpano pysynyt pitkään samankaltaisena. Tulevalla kaudella koemme kuitenkin jonkin asteisen menetyksen, kun legendaariset partatarkastajat Juhi ja öhman siirtyvät osa-aikaeläkkeelle kiekon peluusta ja keskittyvät enemmänkin sotimiseen. Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen, sillä pari kautta eksyksissä haahuillut arche on palannut liidaamaan tiimiämme. Muutenkin joukkoomme on tulossa vielä lisää vahvistusta, uusista tai vanhoista tutuista. Tarkemmin kokoonpanomuutoksia katsellaan offseasonilla.

Mikä niissä Tarkastajissa viehättää?


Ikävä kyllä, kultaisen (multaisen*) menneisyyden omaavat joukkueet alkavat olla häviävä luonnonvara. Näissäkin karkeloissa HT erottunee hakijoiden massasta ennen kaikkea historiansa perusteella. Yhtä perinteikästä joukkuetta saa etsiä kivien alta. Jossain määrin uudistunut ja edelleen nälkäinen kokoonpano on vieläkin halukas näyttämään osaamisensa myös Kiekkoliigan alaisuudessa.

Tämä joukkue on valitsijoille valinta ilman minkäänlaisia riskejä. Sellaiset asiat, kuten asiallisuus ja henkinen kypsyys, jotka eivät enää nykypäivän kiekkomaailmassa ole kunnossa edes kaikilla terävimmän huipun joukkueilla, ovat joukkueessamme tasolla, joka omasta mielestäni _jokaisen_ Kiekkoliigan, tai muiden itseäänkunnioittavien liigojen joukkueiden pitäisi saavuttaa.
Riskitön myös siinä suhteessa, että pelaamattomista peleistä tuskin tulee olemaan vaivaa. Hoki-liigan alaisuudessa pelit on hoidettu ajallaan kahdeksan kautta putkeen, joten asiaa lienee turha puida sen suuremmin.

Kokoonpano:

arche
IRC: arche^
3/07 Masters of The Universe

Juhi
IRC: Juhi

öhman
IRC: MaffeSeta

HOUSTON
IRC: tomazx

Mok
IRC: Borf-

Sul0
IRC: Sul0

Afura
IRC: afura

Vidual
IRC: Lodualz/Marissa

taneli
IRC: taneltra

rku
IRC: Fairy
3/07 Leningrad Cowboys

Pelaajalista:
arche
Juhi
öhman
HOUSTON
Mok
Sul0
Afura
Vidual
taneli
rku

Edit: Hymiöt poistettu
Devilsien hakemus!
P.Elias

29.11.2007 14:42
NewJersey Devils 2.divarin karsintoihin!


Joukkueen nimi: NewJersey Devils
Perustettu: 15.6.2006
Perustaja: P.Elias
Pelattujen otteluiden määrä: 1494 (29.11.2007)
Vastuuhenkilöt: P.Elias, Pandolfo
Pelimuoto: 4 vs 4
Kotipaita: Musta-Punainen-Valkoinen (13)
Vieraspaita: Punainen-Valkoinen-Punainen (13)
Keski-ikä: ~16
Lyhenne: NJD
IRCnet: #NJD


Historiamme:

Niin kuin moni muukin joukkue on saanut alkunsa,  myös NewJersey Devils perustettiin kaveriporukassa, tai oikeammin kahden kaverin yhteistuumin. Päivänä toimi 15.6.2006. Tarkoituksena oli rakentaa joukkue, joka tulee nousemaan jonain päivänä kiekon eliittiin ja siinä on vähintään puoliksi jo onnistuttu.

Joukkuetta alettiin rakentamaan pitkälle entisten tiimikavereiden pohjalta. Ensimmäisenä kutsuttuna oli P.Martin, joka pelaa edelleen joukkueessa. Myöhemmin mukaan tempautui muutamia pelaajia, heidän joukossaan Pandolfo, jotka kokeilivat ja harjoittelivat joukkueen mukana. Pienellä kokoonpanolla pelattiin 3v3-pelejä, joissa oppi perusasiat. Tämä noin vuoden kestänyt 3v3-harjoittelu synnytti Devilseistä tiiviin, hyvää kiekkoa pelaavan joukkueen.

Joukkueen lähes täydellinen uudistuminen koettiin vasta vuoden jälkeen joukkueen synnystä. Halusimme lähteä mukaan liigatoimintaan, joten oli pakko hakea uusia nimiä joukkueeseen. Tässä haussa saimmekin kaksi todella tärkeää puolustuspään pelaajaa joukkueeseemme. Oli aika aloittaa 4v4-pelimuodon harjoittaminen ja siinä onnistuttiinkin todella hyvin. Oduya ja Madden toivat kokemusta takalistoon ja samalla Sean hyökkäyspäähän. Ei voida puhua kuukausista, kun pystyimme jo haastamaan kärkipään joukkueita.

Haimme tulokkaana Hoki-liigaan kaudelle III/07. Karsintojen kautta NJD pääsikin helposti mukaan ja pystyimme yllättämään kaikki voittamalla tulokaskaudellamme Hoki-liigan runkosarjan.  Myös puolivälierät sujuivat odotusten mukaan ja vastustajamme kaatui selvästi 3-0 otteluvoitoin.


Asiallisuus ja aktiivisuus

Devilsin asiallisuus ei ole ongelma. Olen pitäny itse vastuuhenkilönä huolen, että joukkuetta pystytään arvostamaan asiallisena. On selvää tietenkin, että jokaiselle joukkueelle sattuu päiviä, jolloin mikään ei onnistu ja turhautuminen näkyy purkauksena publicille.

Pyrimme pelaamaan noin 5 peliä päivässä. On selvää, että Hokin kauden alle harjoituspeliemme määrä laski. Vaikka kokoonpanomme tuntuu pieneltä, niin jokainen pelaaja saadaan tarpeen mukaan liigapeleihin tai harjoituspeleihin. Tosin olemme jo oppineet toistemme aikoja, joten yleensä näihin ei ole edes tarvetta.


IRC

Omistamme kanavan #NJD IRCnetissä, joten ei kun vaan juttelemaan niitä näitä. Meidät tavoittaa kanavalta yleensä iltaisin. Jos emme ole paikalla, niin voit toki jutella hauskan bottimme kanssa.


Miksi Devilseille paikka karsinnoista?

Lähdimme rakentamaan joukkuetta siinä toivossa, että joskus paikka Kiekkodivarissa, tai joskus jopa Kiekkoliigassa, aukeaisi. Hoki-liiga on nyt antanut vauhtia yritykseemme. Voitto tulokaskaudella runkosarjassa ja yritys nousta myös playoffien voittajaksi. Olemme mahdollisesti Hoki-liigan voittajia, mutta karsinnat ovat jo tässä vaiheessa alkaneet, joten siihen ei ilmeisesti ole voittajien mahdollista tällä kaudella osallistua. Tästä syystä haemme paikkaa karsintoihin hakemuksella.

Joukkueemme pelaa erinomaista ja kaunista taitokiekkoa. Olemme hyökkäävä joukkue, josta kertoo maalimäärämme Hokissa, 4,2 ottelua kohti. Pelaajamme tuntevat lähes täydellisesti jokaisen liikkeet ja luomme vaarallisia sekä hienosti sommiteltuja paikkoja aina kun pääsemme hyökkäyspäähän. Devilsit ei petä!


Kokoonpano

NJD hyökkää!

Nimi: P.Elias (vastuuhenkilö)
Ikä: 17 vuotta
mIRC: PElias
Kiekkoliigakokemus: ei ole

Nimi: Sean
Ikä: 14 vuotta
mIRC: sean, seann
Kiekkoliigakokemus:
1/2006 2. divari (Last Period)
3/2006 2. divari (Last Period)
2/2007 liiga (Völlig Zugefroren EM)


NJD puolustaa!

Nimi: Pandolfo (vastuuhenkilö)
Ikä: 15 vuotta
mIRC: Pandolfo
Kiekkoliigakokemus: ei ole

Nimi: P.Martin
Ikä: 20 vuotta
mIRC: -
Kiekkoliigakokemus: ei ole

Nimi: Oduya
Ikä: 15 vuotta
mIRC: Oduya
Kiekkoliigakokemus: ei ole

Nimi: Madden
Ikä: 15 vuotta
mIRC: madden
Kiekkoliigakokemus: ei ole


Nimilista

P.Elias
Sean
Pandolfo
P.Martin
Oduya
Madden

Lisäksi luultavasti haemme yhtä tai kahta hyökkääjää Hokin kauden päätyttyä.
Paanit hakee Kiekkoliigan 2.divarikarsintoihin kaudelle 1/08
Jupsa

29.11.2007 16:23
Paanit hakee Kiekkoliigan 2.divarikarsintoihin kaudelle 1/08!

Joukkueen nimi: paanit
Lyhenne: pnt
Perustettu: joulukuun 3. päivä vuonna 2006, klo. 15.18, Clyn toimesta
Pelatut ottelut: 1167
IRC-kanava: #paanit
Keski-ikä: 18.2
Vastuuhenkilöt: Cly ja Jupsa
Paidat: musta-harmaa-musta (4), musta-vaaleansininen-musta (6)


Joukkueen historiaa:
Habsista eronnut Clymer päätti perustaa uuden joukkueen. Joukkue sai nimekseen hassun hauskan paanit. Alun kangerteluista (joukkueessa majailleet ”kakkosnimimerkit”) huolimatta joukkue alkoi jo pärjämään hiukan keskitasoa paremmin. Joukkuehenki parani ja samalla harjoitusottelut kulkivat mallikkaammin.

Pelaajarunko ja aktiivisuus:
Pelaajarunkomme on aktiivinen ja koostuu pelaajista joilla on aikaisempaa kokemusta liigoissa pelaamisesta. Joukkueessamme majailee kolme hyökkääjää, kaksi ylempää puolustajaa sekä kaksi alempaa puolustajaa. Pelien pelaaminen ajallaan ei tule olemaan ongelma paaneille.

Miksi juuri paanit?:
Olisimme oiva piristysruiske Kiekkoliigalle. Toisimme mukanamme aktiivista, hyökkäysvoittoista mutta samalla myös suoraviivaista peliä. Asiallisuus on myös ensiluokkaista tässä ryhmässä. Aktiivisuus on kovaa luokkaa ja pelit eivät varmasti jää tältä ryhmältä pelaamatta. Mainittakoon vielä että joukkueen kokoonpano on yhtenäinen ja suurempia muutoksia ei ole tulossa. Kokemusta joukkueella on myös muista liigoista. Joukkue tahkosi kaudella 3/07 SHL-liigassa, josta irtosi runkosarjan voitto, kuten myös PHL:stä kaudella 1/07


Kokoonpano:

Nimimerkki: Cly (Clymer) (vastuuhenkilö)
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC-nick: Clymer
Aikaisempi liigakokemus:
2/06 divari: Rowdyruff Boys
2/06 liigakarsinta: Rowdyruff Boys
3/06 divari: Rowdyruff Boys
1/07 liiga: Habs
1/07 2.divari: Beetlehemin Seimiveikot

Nimimerkki: J.Liskis
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC-nick: J.Liskis
Aikaisempi liigakokemus: -

Nimimerkki: Jupsa (vastuuhenkilö)
Pelipaikka: Puolustaja
IRC-nick: Jupsa
Aikaisempi liigakokemus:
2/06 divari: Rowdyruff Boys
2/06 liigakarsinta: Rowdyruff Boys
3/06 divari: Rowdyruff Boys

Nimimerkki: norther
Pelipaikka: Puolustaja
IRC-nick: norther
Aikaisempi liigakokemus:
1/07 2.divari: Pohjolan leijonat ja Beetlehemin Seimiveikot
1/07 divarikarsinta: Beetlehemin Seimiveikot
2/07 divari: Beetlehemin Seimiveikot

Nimimerkki: Spolle
Pelipaikka: Puolustaja
IRC-nick: Spolle^
Aikaisempi liigakokemus:
3/2005 divari: Kuolema
3/2005 liigakarsinta: Kuolema
1/2006 divari: Kuolema
1/2006 liigakarsinta: Kuolema
2/2006 liiga: New Delhi Bulls
2/2006 liigakarsinta: New Delhi Bulls
3/2006 divari: Kuolema
3/2006 liigakarsinta: Kuolema
1/2007 liiga: Kuolema
1/2007 playoffs: Kuolema
2/2007 liiga: Kuolema

Nimimerkki: sydiski (knute)
Pelipaikka: Puolustaja
IRC-nick: sydis
Aikaisempi liigakokemus:
3/2006 2. divari: Kouvola Sabres
3/2006 2. divari: Aaltoliike REDUX
1/2007 2. divari: Nature Club
1/2007 divarikarsinta: Nature Club
2/2007 divari: Nature Club

Nimimerkki: yllepa
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC-nick: yllepa
Aikaisempi liigakokemus: -

Pelaajalista ilman kokemuksia:
Clymer
J.Liskis
Jupsa
norther
Spolle
sydiski
yllepa
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divariin kaudelle 1/08
random

29.11.2007 18:03
Kiekon ehdottomasti maskuliinisin tyttölauma PowerPlay hakee paikkaa karsinnoissa!

PowerPlayn perustivat kaverukset juuso ja arttu noin kolme vuotta sitten. Aluksi joukkue koostui kokonaan irl-kavereista. Pelit eivät kuitenkaan sujuneet odotetulla tavalla ja joukkueeseen alettiinkin hyväksyä myös ulkopuolisia pelaajia.

Joukkuetta kasattiin hyvässä hengessä ja pelitkin alkoivat sujua. Saimme kasaan taitavan ja mukavan ryhmän. Pian katseet suunnattiinkin kohti Kiekkoliigaa. Haimme Kiekkoliigan 2. divarikarsintoihin kaudelle 1/2006, jonne pääsimmekin mukaan. Karsinnoissa pelit sujuivat ailahtelevasti. Ratkaisevan ottelun hävisimme kuitenkin jatkoajalla, eikä Kiekkoliigaan ollut vielä tällä kertaa asiaa.

Niukan karsiutumisen myötä joukkue alkoi pian hajota käsiin. Monet pelaajamme saivat tarjouksia Kiekkoliigan alaisilta joukkueilta, joihin sitten siirtyivätkin. Joukkueen runko murtui, jonka seurauksena muut pelaajat lopettivat tai siirtyivät muualle. PowerPlayn tarinan luultiin päättyneen.

Noin vuoden kuluttua joukkueen hajoamisesta, se alkoi jälleen herätä henkiin. Pyrimme siihen, että saamme mahdollisimman monta vanhaa pelaajaamme takaisin. Se oli kuitenkin virhe. Jo kerran lopettaneet pelaajat eivät pystyneet pelaamaan enää yhtä aktiivisesti kuin ennen. Pelejä pystyttiin pelaamaan vain harvoin huonon aktiivisuuden takia.

Pienen hiljaiselon jälkeen PowerPlay on jälleen pystyssä. Tällä kertaa emme sortuneet samaan virheeseen kuin aikaisemmin, ja joukkueen pelaajalista näyttääkin erilaiselta kuin on totuttu. Pelit ovat sujuneet kelvollisesti ja joukkueessa on mukava ilmapiiri.



Miksi juuri PowerPlay?

Pelillisesti pystymme haastamaan minkä tahansa joukkueen. Pelaamme syöttelevää, yleisöystävällistä peliä. Ottelumuoto on lähes aina 4vs4. Vaikka emme valikoi vastustajiamme, pyrimme pelaamaan mahdollisimman paljon Kiekkoliigan alaisia joukkueita vastaan. Reilunpelinsäännöt ovat tietysti itsestäänselvyys.

Joukkueemme koostuu seitsemästä pelaajasta. Yksi hyökkääjä on mahdollisesti vielä hakusessa. Alkuaikojen pelaajista mukana ovat vielä juuso, arttu sekä Kekkonen, mutta myös random on tavattu pelaamassa hame päällä. Pienestä pelaajamäärästä huolimatta, aktiivisuus on tällä kertaa kunnossa. Meidät saa kiinni myös ircistä.





Perustiedot:

Nimi: PowerPlay
Perustettu: 1.4.2005
Otteluita: 1596, joista voittoja 818, tasapelejä 222 ja tappioita 556
Kokemustaso: elite
Vastuuhenkilöt: arttu & juuso
IRC: #powerplay @ircnet
Värit: pinkki - keltainen - vihreä (malli nro: 5) ja keltainen - pinkki - vihreä (malli nro:10)
Keski-ikä: 21


Kokoonpano:

arttu:

Ikä: 17v
Kokemus: 1/2006 Last Period, 1/2007 Firenze, 2-3/07 New Delhi Bulls
IRCnick: ARTTY (Qnet ja IRCnet)
Pelipaikka: hyökkääjä
Muut nickit: Asator, uttrA, Mortem


juuso:

Ikä: 17v
Kokemus: -
IRCnick: juuso_ (Qnet ja IRCnet)
Pelipaikka: puolustaja
Muut nickit: Pirate


random:

Ikä: 21 v
Kokemus: 3/2007 Avellino Capellier nickillä Deicide
IRCnick: randomg
Pelipaikka: hyökkääjä
Muut nickit: Deicide, Tankard, tulehdus, Rändi, Analheart


alin: :lol:

Ikä: 29v mutta nousussa
Kokemus: 2.div 1/07 Excelsior
IRCnick: Ozzy^ @ IRCnet
Pelipaikka: puolustaja
Muut nickit: frozen, Naapuri, -miika-


Kekkonen:

Ikä: 23 v
Kokemus: monen ikäisistä naisista...
IRCnick: (boikot)
Pelipaikka: pakki
Muut nickit: Keggonen, Rampe


Sape:

ikä: 22
Kokemus:
1/2007 2. divari FHR
2/2007 2. divari FHR
3/2007 liiga Beetlehemin Seimiveikot
3/2007 2. divari FHR
irc-nick: Zapkooma
Pelipaikka: hyökkääjä
muu nikit: Zap3 Zapkooma Örrimörri Pub-Jaska


Eyemou:

Ikä: 21
Kokemus: 3/05 Habs, 1-2/06 HC Ylikunto, 1/07 Kangasalan Voitto, 2/07 FHR, 3/07 Team Jupiter
IRCnick: Eyemou @ IRCnet
Pelipaikka: puolustaja
Muut nickit: Mou, Phantom


alin
arttu
Eyemou
juuso
Kekkonen
random
Sape
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divariin kaudelle 1/08
Fanttiele

29.11.2007 20:39
Phenomenonin hakemus Kiekkoliigan 2.divarikarsintoihin.


Yleistietoa


Joukkueen nimi: Phenomenon (PHN)
Perustettu: 2006-12-19 kello: 17:05:31
Perustaja: Elefantti
Pelattuja pelejä: n. 1200
Pelaajien lukumäärä: 9
IRC: #Phenomenon @IRCNet
Vastuuhenkilö(Diktaattori): Elefantti
Pelipaidat: 1. musta-punainen-musta (5)
            2. harmaa-punainen-harmaa (5)



Ilmiömäisen joukkueen, pheniksen, luominen.


Phenomenonin historian juuret ulottuvat viime vuoden puolelle, kun Gaucho(ex-Wings) ja Elefantti saivat pienen tauon jälkeen ajatuksen kasata oman joukkueen. He pelasivat tätä ennen punakaarteissa. Tiimi perustettiin ja nimeksi tehtiin ilmiö. Alussa mietittiin oman kylän vaihtoehtoja pelaajiksi ja nimiä alkoi sataa kuin vettä vesisateella. Ensimmäisenä pinnalle pomppi Overdozin nimi, joka oli tahkonnut kiekkoa vasta puoli vuotta, mutta oli sitäkin kehittyneempi. Jonkun ajan päästä houkuteltiin mukaan niin ikään irl-kaveri Paltamosta eli Kristian. Tässä oli nyt koossa joukkueemme kivenkova perustus. Myöhemmin tiimimme liittyi Sande, joka on Elefantin tuttuja kiekosta monen vuoden takaa. Tiimin kasaus oli kovassa vauhdissa ja pikkuhiljaa pelejä alkoi kertya ja pelaajia tuli mukaan rinkiin, mm. Ayumi. Jo aiemmin joukkueessa pelannut Claudio saatiin mukaan viime kaudella rinkiin, josta joukkue sai todellisen työmyyrän. Pakkaa uusittiin jonkin verran, ja Elefantti jäi yksin hoitamaan alakerran pohjatontteja. Uusimmat hankinnat Alora alakertaan, niinkuin myöskin RagnaR, Ayumin bändikaveri Sotkamosta.

Nykyisin pakka on muotoutunut toimivaksi, uusia pelaajia ei tarvita ja kiekkoliigan alaisuus kiinnostaa. Viime kaudella pelasimme Hoki-divaria, joka suoritettiin kunniallisesti loppuun, vaikka lopputulos ei täyttänyt odotuksia. Sijoituimme kaudella 3/07 kuudenneksi(#6) hoki-divarissa. Runkopelaajia on tarpeeksi takaamaan aktiivisuuden ja pelillisen tason.

Muistutettakoon vielä, että pelaajistamme Kristian, Overdoz, Elefantti, Ayumi, Gaucho Ja RagnaR ovat kavereita oikeassa elämässä, joten se sitoo tiimiämme todella paljon yhteiseen, loppumattomaan matkaan kiekossa.

Ilmiömäistä maalintekoa ja ilmiömäisen jäisiä pakkeja

Joukkue pyrkii pelaamaan kovia pelejä, kovia joukkueita vastaan. Joukkueen pelityyli on muuttunut kolmen hyökkääjän -taktiikaksi, joka on osoittautunut erittäin tehokkaaksi. Viime kauden maalinteko-ongelma on tiessään. Hyökkäysintoinen joukkue, joka ei parin maalin takaa-ajossa luovuta! Pelaamme pelit täysillä aina loppuun asti ja asenne on kohdillaan joka ukolla.


Miksi Phenomenon mukaan karsintoihin?


Yksinkertaisuudessaan voisi sanoa, että olemme kokenut, kunnianhimoinen ja asiallinen joukkue taistelemaan paikasta kiekkoliigan 2.divarista. Kykenemme haastamaan itse kiekon parhaimmistoa ja uskomme oman pelimme vahvuuteen. Suurin tavoite olisi päästä pelaamaan kiekkoliigan alaisuuteen ja näyttämään todelliset taitomme. Olisi oikeutettua päästää Phenomenon mukaan karsintoihin!

IRC ja aktiivisuus

Aktiivinen, toimiva kokonaisuus, joka pelaa päivittäin otteluita. Suuriosa pelaajistamme irkkaa kanavallamme #Phenomenon, kanava löytyy IRCnetistä. Kanavalla saa nähdä värikkäitä ja tuttuja kasvoja, ja siellä me porukalla usein turistaan. Kanavaltamme tavoittaa joukkueen pelaajia ja vastuuhenkilön tarvittaessa. Pelaajamme irkkaavat myös kuumimpien liigojen kannuilla ja nyt karsintojen lähestyessä myös #divarikarsinnat.

Joukkueen pelaajat ja kokoonpano.


Elefantti (Vastuuhenkilö)
Ikä: 17
IRCnick: Eleosakki
Kokemus kiekkoliigan alaisuudesta: -

Overdoz
Ikä: 18
IRCnick: Overdoz/Overdoz3
Kokemus kiekkoliigan alaisuudesta: -

Ayumi
Ikä: 17
IRCnick: Ayumi / Ayumn
Kokemus kiekkoliigan alaisuudesta: -

Kristian
Ikä: 17
IRCnick: Kristian-
Kokemus kiekkoliigan alaisuudesta:
3/05, 1/06, 2/06 2.divaria @ Elite Razor

Sande
Ikä: 14
IRCnick: -
Kokemus kiekkoliigan alaisuudesta: -

Gaucho
Ikä: 17
IRCnick: Gauchoo
Kokemus kiekkoliigan alaisuudesta: -

Claudio

Ikä: 16
IRCnick: Claudio^
Kokemus kiekkoliigan alaisuudesta: -

RagnaR
Ikä: 17
IRCnick: ArtoDaGuitarist
Kokemus kiekkoliigan alaisuudesta: -

Alora

Ikä: 15
IRCnick: Aloevera/aloe^
Kokemus kiekkoliigan alaisuudesta: -


Phenomenon:

Ayumi
Elefantti
Gaucho
Kristian
Overdoz
Sande
Claudio
Alora
RagnaR
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divariin kaudelle 1/08
Snob

30.11.2007 09:19
Hc Mose ilmottautuu mukaan taisteluun kiekkoliigan herruudesta!

Joukkueen nimi: Hc Mose
Perustettu: 2005-06-15 (Hok)
Vastuuhenkilöt: A-non, Hok
IRC-Kanava: #hcmose @ IRCNet
Pelatut ottelut: n. 3770 (25.11.)
Pelipaidat:
koti: vaal.harmaa - sininen - punainen (6)
vieras: sininen - musta - punainen (6)

Historian lehtien havinaa...

Mose perustettiin vuoden 2005 kesällä kun Hok sai idean neppailla harkkapelejä rennosti kavereiden kanssa. Jonkin aikaa pelattuaan irl-kaveriporukalla aktiivisuus alkoi laskea ja Hok otti oikeudekseen värvätä lisää porukkaa. Esimerkiksi Mosen pitkäaikaiset hyökkääjät A-non ja sba tarttuivat tässä vaiheessa mukaan.

Puolivuotta Mosen perustamisen jälkeen vähän suuremmat kentät alkoivat himottaa Hokkia ja oikeastaan tuosta asti on pelattu kaikenlaisia liigoja, joista nyt mainittakoon Datsun-liiga ja Hoki-divari. Datsun-liigassa Mose sai pelin kuntoon heti ensimmäisellä kaudella ja tuloksena olikin hieno runkosarjan voitto. Playoffseissa tulikin sitten jäätyminen ja pettymys oli katkera. Tällä kaudella hoki-divarissa pelasimme tasaisesti ja nyt olemme liigakarsinnoissa jotka ovat kesken.

Nykyisen Mosen rungossa on edelleen vanhoja nimiä, jotka ovat kokoajan olleet Mosessa tai sitten kokeilleet pelaamista muualla. Veri on kuitenkin vetänyt takaisin Moseen monella ja me olemmekin valmiita kohtaamaan 2. divarikarsintojen haasteet.

Miksi Mose?

Pelillinen taso Mosella on yleisesti ottaen kova. Hyvänä päivänä pystymme pelaamaan tasaisesti minkä tahansa joukkueen kanssa ja huonona päivänä ei sitten taas onnistu mikään. Kuitenkin yhteispelimme on hioutunut hyvin yhteen aikojen saatossa ja sekä taito että varmuus ovat kasvaneet.

Olemme hioutuneet yhteen myös pelikenttien ulkopuolella. Olemme kaikki lähes samanikäisiä ja meillä on yhteiset jutut joukkueen kesken. Irc-kanavallamme viihtyy suuri osa joukkueesta ja loputkin tavoittaa helposti, kun monet joukkueesta tuntevat toisensa myös netin ulkopuolella.

Asiallisuus meillä on kunnossa vaikka välillä jutut vähän karkaavatkin lapasesta. Kenelläpä ei karkaisi.

Tiivistettynä vielä: olemme tiivis ja yhteensulautunut joukkue, jolla on näyttöhaluja myös suuremmilla liigakentillä. Meiltä löytyy historiaa, perinteitä, taitoa ja kaikkea mitä joukkueelta kiekkoliigan alaisuudessa vaaditaan.

Kokoonpano

A-non (vastuuhenkilö)
Ikä: 17v
IRC-Nick: SpermA-non
Kokemus kiekkoliigasta:
1/2007 liiga Darra Oy

snobsuli
Kakkosnick: snob94 (Les Boys)
Ikä: 17v
IRC-Nick: cocksuli
Kokemus kiekkoliigasta:
3/2005 divari Takapenkin Tytöt
3/2005 divarikarsinta Takapenkin Tytöt
3/2006 liiga New Delhi Bulls

Hok (vastuuhenkilö)
Ikä: 18v
IRC-Nick: juhij
Kokemus kiekkoliigasta:
1/2007 liiga Unforgiven

Wiix
Ikä: 20v
IRC-Nick: Wiix
Kokemus kiekkoliigasta: -

Rooftop
Ikä: 18v
IRC-Nick: Tuomo__
Kokemus kiekkoliigasta: -

Asiamies
Ikä: 17v
Irc-Nick: Nakkikake
Kokemus kiekkoliigasta:
2/2006 2. divari Into
2/2006 divarikarsinta Into
3/2006 2. divari Into
1/2007 divari Into
2/2007 divari Into

Jääkana
Ikä: 18v
Irc-nick: Jaakana
Kokemus kiekkoliigasta: -

Hesote
Ikä: 17v
Irc-nick: Hesote
Kokemus kiekkoliigasta:
2/2007 liiga Unforgiven
3/2007 liiga Unforgiven

nuuska
Ikä: 19v
Irc-nick nuuska
Kokemus kiekkoliigasta:
1/2006 2. divari Hc Eituumitään
2/2006 liiga VZEM
3/2006 divari Les Boys
1/2007 liiga Unforgiven
3/2007 divari New Delhi Bulls

qibe
Ikä: 17v
Irc-nick: -
Kokemus kiekkoliigasta: -

Pelaajalista:

snobsuli
Wiix
Rooftop
Asiamies
nuuska
Hok
A-non
Hesote
Jääkana
qibe


Kiitos ja onnea kaikille hakijoille tasapuolisesti.

Edit. Lisätty vastuuhenkilö-statukset Hokille ja A-nonille.

Edit2. Lisätty snobsulille kakkosnick joukkueeseen Les Boys.
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divariin kaudelle 1/08
Supervosu

30.11.2007 15:54
Club Of Härmä havittelee karsintapaikkaa 2. divarikarsintoihin!

Perustietoa

Joukkueen nimi: Club Of Härmä
Lyhenne: COH
Perustettu: 4.5.2006
Perustaja: black. (Winte)
Vastuuhenkilöt: Vosu & Epical
Pelatut harjoitusottelut: 2384
Keski-ikä: 17 vuotta
IRC-kanava: #COH @ IRCnet
Pelipaidat: koti: tummansininen – vaaleansininen – valkoinen (6)
vieras: tummanvihreä – valkoinen – ruskea (6)

Historia

Kun Alahärmäläiset toverukset Lucas ja Winte olivat pelanneet yhdessä samoissa ympyröissä jo 5 kuukauden ajan, päättivät he perustaa joukkueen, jonka nimeksi päätyi lopulta jopa kliseiseltä kuulostava Club Of Härmä. Aluksi joukkueessa oli vain kolme pelaajaa: ’Kaka (Lucas), black. (Winte) sekä Hercules (tidi). Kapean materiaalin vuoksi ensimmäiset pelit pelattiin 3vs3- formaatilla, mutta taitojen ja ranking-pisteiden karttuessa kiinnostui kolmikko yhä enemmän 4vs4 peliformaatista. Siirtyminen 4vs4 peliformaattiin vaati hieman laajemman materiaalin, jolloin oli joukkueeseen saatava lisää pelaajia. Tämän jälkeen joukkueen kokoonpano on vaihdellut paljolti Lucasin hyvän scouttaustaidon ansiosta, mutta noin puolen vuoden jälkeen joukkueen perustamisesta alkoi Club of Härmän ydinrunko hahmottua.
Harjoitusotteluita alkoi kertyi tasaista vauhtia, ja yksi jos toinenkin yrittäjä kävi näyttämässä taitojaan Härmän paidassa. Kun joukkueen runko oli kasvanut noin 10 pelaajan vahvuiseksi, alkoi ajatus mahdollisesta liigapaikasta muhia pelaajien keskuudessa, ja jonkin ajan kuluttua Nesulle tuli mieleen hakea Sunrise Hockey Leagueen. Hän kertoi asiasta eteenpäin Härmän silloiselle vastuuhenkilölle, Lucasille, joka lämpeni asiasta ja tekaisi vastustamattoman hakemuksen.
Liigapaikka SHL:ssä aukesi karsintojen kautta. Ensimmäinen kausi SHL:ssä meni ehkä hieman yli odotusten. Jo runkosarjan 6. sija ja playoff-paikka pääsi yllättämään monet pelaajat, mutta viimeistään kauden lopullinen sijoitus, 4., yllätti koko joukkueen.
Toinen kausi olikin sitten hieman sekavampi, kuin ensimmäinen, sillä monet hankkimamme vahvistukset jättivät joukkueen kesken kauden. Vaikka saimmekin hankittua uusia taitavia pelureita heidän tilalleen, emme saaneet joukkueesta tarvittavaa 110% irti. Vaikka viimekaudella ylsimme 4.:ksi, oli runkosarjan 4. tila positiivinen yllätys, sillä SHL oli laajentunut 16 joukkueen laajuiseksi. Playoff-pelejä lähdettiin pelaamaan ehkäpä liiankin innokkaasti, jolloin erinomaisesti valmistautunut Mensa Club Finland pääsi yllättämään pirteällä pelillään ja pudotti meidät ulos mitalipeleistä. Tämä oli monelle melkoinen shokki, sillä runkosarjan 4. sija petasi erinomaiset mahdollisuudet taistella mitaleista, joka jäi tällä kertaa vain haaveeksi. Lopullinen sijoitus oli 6.

Yleistä

Joukkue on hyvin tiivis- ja hyvähenkinen kaveriporukka, jonka keski-ikä majailee noin 17 ikävuoden paikkeilla. Aktiivisuus on tavanomaisesti huippuluokkaa lukuun ottamatta muutamia laskusuhdanteita (koeviikot yms.), jonka osoittavat muun muassa kunniakkaasti loppuun asti pelatut kaudet Sunrise Hockey Leaguen alaisuudessa ilman moitteen sijaa. Asiallisuudesta ei ole kysymystäkään, sillä pyrimme välttämään public-sodat ja pitämään päämme kylminä. Joukkueemme kaikki jäsenet tavoittaa vaihtelevasti joukkueen IRC-kanavalta (#COH @ IRCnet), mutta muuten joukkueen sisäinen yhteysverkosto on hyvin tiivis. Runkomme on pysynyt kauan kasassa lukuisista vastoinkäymisistä huolimatta ja muutama pelaaja on poimittu mukaan vasta ”matkan varrella”. Tämänhetkinen kokoonpanomme on 11 pelaajan laajuinen eikä todennäköisesti tule elämään.

Miksi juuri meidän pitäisi päästä karsimaan paikasta 2. divariin?

Olemme kova ja pitkäjänteinen joukkue, joka pystyy hieman omintakeisella pelityylillään yllättämään kiekkoliiga-organisaation kovimmatkin pakat. Joukkueellamme on asiallisuus ja aktiivisuus kohdallaan, mikä antaa hyvät lähtökohdat tulevaisuutta ajatellen; pelit tulevat ja ovat tulleet pelattua ajallaan turhia mukisematta. Olemme aikojen saatossa kypsyneet oikeaksi joukkueeksi ja tietynlaiset liigan tuomat rutiinit ovat jo iskostuneet kunkin mieleen. Pakka on erittäin kunnianhimoinen, sillä jotain suurta on pieneltä mutta pippuriselta Club Of Härmältä jäänyt vielä saavuttamatta.

Kokoonpano

Cors
Pelipaikka: Puolustaja
IRC-nick: Cors
Syntymävuosi: -89
Liigakokemus: Ei aikaisempaa kokemusta kiekkoliigasta

Epical (Vastuuhenkilö)
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC-nick: Epical
Syntymävuosi: -89
Liigakokemus: Ei aikaisempaa kokemusta kiekkoliigasta

Horcoff
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC-nick: Horco
Syntymävuosi: -88
Liigakokemus: Ei aikaisempaa kokemusta kiekkoliigasta

kasspar
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC-nick: -
Syntymävuosi: -91
Liigakokemus: Ei aikaisempaa kokemusta kiekkoliigasta

Martjin
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC-nick: Martjin
Syntymävuosi: -90
Liigakokemus: 2/2005 liigakarsinta (Kiekko-Hobiitit), 2/2005 liiga (Kiekko-Hobiitit), 3/2005 divari (Kiekko-Hobiitit)

Mayhem
Pelipaikka: Puolustaja
IRC-nick: Fiqu
Syntymävuosi: -90
Liigakokemus: Ei aikaisempaa kokemusta kiekkoliigasta

Nesu
Pelipaikka: Puolustaja
IRC-nick: Nesu
Syntymävuosi: -90
Liigakokemus: Ei aikaisempaa kokemusta kiekkoliigasta

noob
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC-nick: Cypressi
Syntymävuosi: -90
Liigakokemus: 2/2007 2. divari (Cypress nickillä Takapihan Kolleissa), 3/2007 divari (Cypress nickillä Nature Clubissa)

pasuuna90
Pelipaikka: Puolustaja
IRC-nick: pasuuna
Syntymävuosi: -90
Liigakokemus: Ei aikaisempaa kokemusta kiekkoliigasta

Vosu (Vastuuhenkilö)
Kakkosnick: Vosy (Vastarannan kiiskit)
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC-nick: Supervosu/Vosche
Syntymävuosi: -90
Liigakokemus: Ei aikaisempaa kokemusta kiekkoliigasta

Zeltag
Pelipaikka: Puolustaja
IRC-nick: Risko
Syntymävuosi: -89
Liigakokemus: Ei aikaisempaa kokemusta kiekkoliigasta


Nimilista
Cors
Epical
Horcoff
kasspar
Martjin
Mayhem
Nesu
noob
pasuuna90
Vosu
Zeltag


EDIT1. Lisätty Vosun 2.nick joukkue, Vastarannan kiiskit
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divariin kaudelle 1/08
Rehti

30.11.2007 18:02
Hockey Suomen uusi yritys kiekkoliigan 2.divariin!


Perus tierot meirän tiimistä:

Nimi: Hockey Suomi
Lyhyesti sanottuna: HS
Homma laitettu alulle: 2005-06-25 13:00:19
Perustaja: Ele
Käydyt taistelut: 3644, Voittoja: 1644, Tasapelejä: 478, Tappioita: 1522
IRC-kanava: #HockeySuomi (IRCnet)
Kotisivut(hieman vaiheessa): http://homes.jamk.fi/~d6327/hockeysuomi/
Vastuuta kantavat: Ele ja Kummisetä
Pelureita kokoonpanossa: 11 (Hyökkääjä on etsinnässä, mutta karsinnat mentäisiin näillä.)
Asuste valikoima:
Koti: Sininen - Valkoinen – Sininen(5)
Vieras: Punainen - Valkoinen - Punainen (5)


Alku historiikki

Hockey Suomi perustettiin Ele:n johdolla kesäkuussa 2005. Ensimmäiset pelaajat olivat tietenkin tuntemattomia ja taso ei ollut vielä päätä huimaavaa(Onko se sitä nykyäänkään? :o). Alun kovan työn jälkeen alkoi kuitenkin löytyä uskollisia pelimiehiä, jotka halusivat tehdä joukkueen eteen töitä hamaan tulevaisuuteen saakka. Joukkueeseen liittyi mm. Lateh, nikkke, muukka ja Riquelme. Tämän jälkeen joukkueen vahvuuteen saatiin vielä Simelä, Porta, Jacko, Jantune ja Kummisetä. Näillä miehillä pelattiin monia satoja pelejä ja osa heistä on edelleenkin mukana joukkueen kokoonpanossa, joka osoittaa pelaajien lojaalisuutta ja Hockey Suomen yhteishenkeä. Hockey Suomesta ei tulla pääsemään eroon, niin kauan kuin kiekko.tk on pystyssä.

Hockey Suomen liigahistoria

Hockey Suomi aloitti liiga taipaleensa EHL:n 1.divarin alaisuudessa kaudella 2/2006. Divariin aukesi paikka karsinnan kautta. Karsinnoissa Hoki Suomi sai vastaansa nykyään hoki-liigaa pelaavan Rannikon Lämärin, josta voitto irtosi otteluvoitoin 2-0 (2-0,2-1). Ensimmäinen EHL:n 1.divari kausi sujui mukavasti ja saavutimme 4 sijan runkosarjassa, joka oikeutti paikan liigakarsintoihin. Liigakarsinnoista kotiin tuotavaksi jäi kuitenkin vain 3 sija ja  liigapaikka jäi vielä kaukaiseksi haaveeksi. Kaudella 3/2006 puhalsivat kuitenkin jo uudet tuulet ja lähdimme sisukkain mielin edellis kauden pettymyksen jälkeen tavoittelemaan divarin voittoa. EHL:n 1.divarin voitto tulikin ja paikka liigaan aukesi suoraan. Mutta niin kuin vanha sananlaskukin sanoo: "Ei kannata nuolaista ennen kuin tipahtaa" - Oli tällä kertaa meidän kohtalomme sillä liiga paikan varmistuttua EHL liiga hajosi.

Olemme myös osallistuneet 5-5 liigaan. Ensimmäisellä kaudella tulimme runkosarjassa 2 sijalle. Playoff:seissa koimme kuitenkin tappion PePo:lle ja näin ollen jouduimme tyytymään pronssiotteluun. Pronssiottelussa kukistimme Roots:in ja saavutimme ensimmäiseltä kaudelta pronssia. 5-5 liigan toisella kaudella olimme viidensiä runkosarjassa, mutta playareita ei tullut ja 5-5 liiga vaipui unholaan.

Pelaaja runko on pysynyt jo pitkään samana. Kokoonpanossa on vieläkin 6-7 samaa pelaaja, kuin silloin kun ensimmäisen kerran haimme Kiekkoliigan
2.divarikarsintoihin kaudella 1/2006. Kaudella 1/2007 pääsimme karsimaan Kiekkoliigan 2.divari karsintoihin, joista tuloksena oli neljäs sija, joka ei aivan riittänyt nousuun. Tämän jälkeen joukkuettamme pyydettiin uuteen nousevaan liigaan nimeltä SHL. Ensimmäisellä  kaudella 1/2007 tulimme runkosarjassa 3:neksi, vain yhden pisteen erolla runkosarjan voittaneeseen Sinappikoneeseen. Loppujen lopuksi tuloksena oli viides sija pleiareiden jälkeen.

Kauden 1/2007 jälkeen tapahtui jotain suurta. Hockey Suomi taisteli itselleen paikan Kiekkoliigan 2.divariin jännittävien vaiheiden kautta. A-lohkon voitto ja paikka 2.divariin varmistui. Hyvän alun jälkeen kausi oli kuitenkin täydellinen pettymys. Vaivaiset 21 pistettä 26 ottelusta osoittivat joukkueelle jälleen paikan 2divari karsintoihin kaudelle 3/2007. Yrittäminen ja aktiivisuus olivat ajoittain kovinkin alhaalla, joten karsinnoissa oli tyytyminen 4 pisteeseen karsintojen kuudesta ottelusta. Myös muita suuria menetyksiä koettiin. Ele, joukkueen perustaja ja yksi joukkueen tärkeimmistä pelaajista, siirtyi Luguun kokeilemaan siipiensä kantavuutta ja niin teki myös Darp, joka suuntasi Nightmaren matkaan 2.divariin. Kuitenkin jo aiemmin sovittu paikka SHL:ssa takasi sen, että jälleen tullaan näkemään Hockey Suomen kotiareenalla liigapelejä. Vastoin ennakko-odotuksia Hockey Suomi sijoittui liigan runkosarjassa jälleen 3. sijalle, mutta play-off:seissa tuli seinä vastaan heti ensimmäisessä ottelu parissa. Tuloksen siis tuttu ja turvallinen viides sija kaudelta 3/2007.

Aktiivisuutemme on aina ollut hyvä ja kaikki pelit on runkkiksissa on saatu pelattua ajallaan. Ainoastaan liigakarsinnoissa jäi 1 peli pelaamatta kaudella 2/2006.

Kannattaisiko Hockey Suomea ottaa karsintoihin?

Aktiivinen kokoonpanomme takaa, että pelit tulevat pelatuksi ajallaan. Jonka osoitimme jo 2/2007 kaudella kiekkoliigan 2.divarin alaisuudessa. Hockey Suomi on myös perinteikäs liiga joukkue, jolta löytyy monesta eri liigasta kokemusta. Jokainen liiga on ollut myös tyytyväinen toimintaamme. Melkein 3700 pelattu ottelua kertovat sen, että tämä joukkue ei tule kaatumaan ja aktiivisuutta riittää aina. Asiallisuus on aina ollut parhaita puoliamme ja sille pohjalle olemme myös kokoonpanomme rakentaneet. Jonka johdosta pelaajat viihtyvätkin täällä niin pitkään. Olemme jo raivanneet tiemme moniin hyviin suorituksiin, mutta ne suurimmat unelmat odottavat vielä. Ja ensimmäinen niistä unelmista on vakiinnuttaa paikka kiekkoliigan alaisuuteen. Tällä joukkueella kyllä riittää intoa ja taistelu tahtoa. Kysymys onkin vain siinä, että suodaanko meille mahdollisuus siihen mitä me eniten haluamme ja minkä vuoksi olemme valmiita antamaan kaikkemme.

Tavoitettavuus

Meidäthän tavoittaa IRCnetistä kanavalta #Hockey Suomi ja mm. eri liigojen kanavilta. Kiekossa yhteyden pito välineenä toimii tietenkin hienosti note, jota voi lähettää kaikille joukkueen mastereille. Myös msg:llä saapi yhteyttä pitää.

Kokoonpano:

Puolustajat:

Kummisetä(vastuuhenkilö)
IRC tunnus: matso
Asuinpaikka: Pyhäntä
Ikä: 20
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista:
Kiekkoliigan 2.divari II/07 @ Hockey Suomi(oli kkp:ssä mutta 0gp)

tebu
IRC tunnus: tebu
Asuinpaikka: Pyhäntä
Ikä: 23
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista:
Kiekkoliigan 2.divari II/07 @ Hockey Suomi

Ele(vastuuhenkilö)
IRC tunnus: Ele-
Asuinpaikka: Helsinki
Ikä: 15
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista:
Kiekkoliigan 2.divari II/07 @ Hockey Suomi
Kiekkoliigan 1.divari III/07 @ Lugu

Wipa
IRC tunnus: Wipa^
Asuinpaikka: Vantaa
Ikä: 22
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista:
Kiekkoliigan 2.divari II/07 @ Hockey Suomi

muukka
IRC tunnus: akkuum
Asuinpaikka: Espoo
Ikä: 20
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista:
Kiekkoliigan 2.divari II/07 @ Hockey Suomi

Lateh
IRC tunnus: Evi
Asuinpaikka: Helsinki
Ikä: 15
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista:
Kiekkoliigan 2.divari II/07 @ FC Kiviniemi
Kiekkoliigan 2.divari III/07 + divarikarsinnat @ Rykälätty

Hyökkääjät:

Riquelme
IRC tunnus: riquelme
Asuinpaikka: Ylivieska
Ikä: 19
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista:
Kiekkoliigan 2.divari II/07 @ Hockey Suomi

Simelä
IRC tunnus: simela
Asuinpaikka: Pyhäntä
Ikä: 18
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista:
Kiekkoliigan 2.divari II/07 @ Hockey Suomi

Eric
IRC tunnus: Eric_ / Eric___
Asuinpaikka: Vantaa
Ikä: 15
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista:
Kiekkoliigan 2.divari II/07 @ Hockey Suomi(Archery)

Nano
IRC tunnus: Nanoo / Nano^^
Asuinpaikka: Kotka
Ikä: 18
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista:
Ei ole.

Porta
IRC tunnus: J.Porta
Asuinpaikka: Ranua
Ikä: 17
Kokemus Kiekkoliigan sarjoista:
Kiekkoliigan 2.divari II/07 @ Hockey Suomi

Pelaajalista:

Kummisetä
tebu
Ele
Wipa
muukka
Lateh
Riquelme
Simelä
Eric
Nano
Porta


Iloiset joulun odotukset vaan kaikille!
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divariin kaudelle 1/08
Gomezi

01.12.2007 20:23
Lännen Kiekko hakee kaudelle 1/08!


Yleistietoa:

Team name: Lännen Kiekko
Created: 2006-08-15 17:53:36
Pelaajien lukumäärä: 10
Statistics: Played: 1210, Wins: 660, Draws: 110, Losses: 440
IRC: #LäKi.tk
Lyhenne: LäKi
Vastuuhenkilöt: Gomez
Peliasut: (Koti) Punainen-valkoinen-valkoinen ('8')
(Vieras) Valkoinen-punainen-punainen ('8')

Historiaa:
Lännen Kiekko perustettiin alkuperäisesti nimellä H.K.J ja sen perustivat kaverusviisikko Hannus, Kammo, TarkkiXD, Tinke.10 & Tolppa. Kaverusten pelailtua viisistään jonkin aikaa astui kuvioihin myös kaveripiirin ulkopuolelta pelaajia (Gomez, Lesho, Pottis jne.). Sitten pelailtiin tällä kokoonpanolla pitkän aikaa 1000 peliin asti ja siitäkin eteenpäin. AHL-Liiga oli rajapylväs joukkueen joillekin pelaajille. Jotka tämän AHL-kauden jälkeen ottivat kenkää/erosivat, mutta H.K.Jn taival ei siihen kaatunut vaan siitä se suoraan sanoen vasta alkoi! H.K.J suuntasi EHL-liigaan, mutta harmikseen joukkue kaatui runkosarjan jälkeen ja EHC jäi pelaamatta. Tiimi oli jonkin ajan hautuumaalla kunnes Gomez päätti ottaa joukkueen huostaansa ja päätti kutsua pari vanhaa pelitoveria heti alkuun.

Liigakentät:
Elikkäs, LäKin liigataival alkoi siis AHL-Liigasta kaudella 2/07 joka sujuikin hyvin ekan pelijakson jälkeen sarjajohto ja pistepörssissä 2. johto Lesho & Hannus. AHL-taival kaatui noin toisen pelijakson puoleen väliin kun joukkue sai kuulla, että EHL-Liiga aloittaa taas toimintansa ja sinnehän LäKi meni! EHLään suunnatessa tavoitteena oli pitää sarjapaikka ensi kaudelle kovien joukkueiden joukossa, mutta tavoitteet nousivat alkulohkon loppuessa kun LäKi sijoittui lohkovaiheen kolmanneksi! Harmiksi vain joukkue siis kaatui runkosarjan jälkeen. Tosin ei play-off paikkaa siis ollut edes tiedossa.

Miksi LäKi?
Meiltä löytyy luovaa kiekonliikuttamista ja paljon henkilökohtaista taitoa. Pelaajat ovat pelanneet yhdessä jo tiimin perustamisesta asti ja näin yhteispeli sujuu. LäKi tuo paljon taitoa liigaan sekä muutenkin pelaamisesta ja on taistelemassa ihan hyvistä sijoituksista ! Pelaajat käyttävät irciä säännöllisesti ja ovat aktiivisia myös monien liigojen kannuilla.
Joukkueesta löytyy aktiivisuutta enemmän kuin laki sallii joten pelejä ei ainakaan tule jäämään pelaamatta.

IRC
Juu siis kannu löytyy nimellä #LäKi.tk ja siellä aktiivisuutta ja botinkin löydät sieltä. Sinne voi tulla käväisee ja rupattelee mukavia!

Kokoonpano:

Nick: Gomez (vastuuhenkilö)
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä:15
Nickit: Teperi, Uhlbäck, Burn
mIRC: Gomez
Liigakokemukset: IHL-Liiga 1/07(KVA), AHL 1/07@H.K.J(Lännen Kiekko), EHL 1/07@H.K.J(Lännen Kiekko)

Nick: konde
Ikä:15(92)
Pelipaikka: hyökkääjä
Muut nickit: kkonde
Mirc: lesho
Liigakokemukset: PHL 1/07@Lions(Lihis),FNHL 2/07@Kuivat Kukat(Slogazor),AHL 1/07@H.K.J(Lännen Kiekko) (Lesho)

Nick: Tolppa
Ikä: 16 vuotta
Pelipaikka: Puolustaja
Liigakokemus: FNHL 2/07 Virkiä, IKS 2/07 Jyppi, AHL 1/07 H.K.J (Lännen Kiekko)
IRCnet: Tolppa

Nick: Tinke.10
Ikä: 17 vuotta
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemus: -
IRCnet: Tinke__

Nick: Winnik
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 15v
Nickit: Main
Mirc: Winnik
Liigakokemukset:IKS @ Limea 4gp 1+5
FNHL @ Attack (ei tilastoitu)

Nick: Cursed
Pelipaikka: Hyökkääjä.
Ikä: 15vuotta(16 pian).
Nickit:Blessed,Cursed,Major,Peto ja Janska
Mirc: Cursed tai Cursed-
Liigakokemukset:
Hoki Liiga:
@8gp:5+2=7,Koltsov
PlayOffs:
@4gp:0+3=3.
2.Divari
@11gp:2+4=6,SirKiekko
IHL-liiga:
@2gp:1+1=2,Cursed

Nick: Sambaio
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 16v
Nickit: Sambaio & Samuli
IRCnet: Sambaio
Liigakokemukset:
IKS 2'07 @Klubi
FNHL 2'07 Karsinnat @Fateful Killers

Nick: Reto
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 14
Nickit: mela, Unique, miettunen ja Rod
mIRC: retomela / Reto^
Liigakokemus: IKS 1/07 @Klinu, 1/07 FNHL @Kaukalon Sankarit

Nick: Ric
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 14
Nickit: Richardsb ja Turcotte
mIRC: ei pelitä
Liigakokemus: IKS 2/07 @Kirvesrinnat

Nick: NotLime
Pelipaikka: Pakki
Ikä: 15
Nickit: ei ole muita
mIRC: eips toimi
Liigakokemus: olematon

Yhteydenpito:
Siis joukkueen kannulle(#LäKi.tk) voi tulla käväsemään ja notella joukkueen vastuuhenkilö Gomezille

LäKi Kiittää ja Toivottaa menestystä tulevalle kaudelle! :wink:
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divariin kaudelle 1/08
Kaasu

01.12.2007 20:57
Voodoo People

Jörri
Kaasu
Ukki
Ubula
M.Bartek
Usuper
Zelepukin
Zonk
Team Viper
Taji

02.12.2007 13:44
Team Viper jälleen kerran valmiina 2.divarin karsintoihin


Infoa joukkueesta:

- Ikää lähes kolme vuotta (founded: 13.12.04)
- Harjoituspelejä takana ~3500
- Hajoamisia yhä ja edelleen se 0
- Kausia Hoki-liigan alaisuudessa kahdeksan (II /05 – III/07)
- Ensi kaudeksi paikka Hoki-liigaan varmistettu (ainakin toistaiseksi) tappiottomalla pelillä karsinnoissa
- Keski-ikä: 16,38
- Vastuuhenkilöt: Taji(1.) SoCom ja kermasika
- IRC: #teamviper, IRCnet


Hieman historiaa:

Alkunsa Vipsut saivat keskellä joulukuuta -04 Tokeen (Silloin Gill) toimesta. Pakkaa haettiin ensin vajaa vuosi ennen hakemuksen jättämistä kauden pyörineeseen sarjaan nimeltä Hoki-liiga. Siitä hakemuksesta alkoi putki, johon vain yksi seura lisäksemme on yltänyt: Yli kaksi vuotta liigan alaisuudessa putkeen. (Tähän vaikuttaa kyllä kolmet tuloksettomat 2.divisioonan karsinnat :>) Menestys on pääosin karttanut meitä ja divaristakin on muutaman kauden visiitti alla, mutta sehän ei menoa haittaa. Ensimmäisestä liigakaudesta asti tavaramerkkinämme on ollut uskollinen pelaajisto ja sitä kautta vähäinen vaihtuvuus. Koonpano elää yhä edelleen vain vähän, mutta uusia hankintoja tehdään silti satunnaisesti. Ainakin allekirjoittaneen uran aikana isoin yksittäinen tapaus sattui ennen kautta kun peräti neljä (kyllä, sisältäen TomH:n) pitkäaikaista jäsentämme erosi kerralla joukkueestamme. Osa mastereiden avustuksella ja osa ihan itse. Mutta kuten aina, aukot paikattiin ja elämä jatkui, sillä se mikä ei tapa, se vahvistaa.

Ohessa vielä sijoitukset kausittain kun niitä näköjään kysyttiin:
Hokiliiga 2/05 - sijoitus 9.
Hokidivari 3/05 - sijoitus 7.
Hokidivari 1/06 - sijoitus 5.
Hokidivari 2/06 - sijoitus 4.
Hokiliiga 3/06 - sijoitus 12.
Hokiliiga 1/07 - sijoitus 9.
Hokiliiga 2/07 - sijoitus 10.
Hokiliiga 3/07 - sijoitus 12.

Viperin tie karsintoihin(?)

Team Viperin kausi Hoki-liigassa 3/07 ei sujunut odotuksien mukaan. Melko rajusti uudistunut pakka floppasi pahemman kerran runkosarjassa ja liigapaikasta karsiminen alkoi olla selviö jo ennen runkosarjan loppua. Viimeiset runkosarjapelit antoivat kuitenkin toivoa paremmasta, ja liigakarsinnoissa Viper onkin ollut loistotikissä: viidestä ottelusta on takana 3 voittoa ja 2 tasapeliä, ja paikka Hoki-liigassa on varmistettu ensi kaudelle.
Vaikka liigapaikan säilyttäminen olikin hieno juttu, on joukkueella silti vielä nälkää taistella paikasta sen suurimman liigan alaisuudessa. Siksi joukkue on päättänyt hakea Kiekkoliigan 2.divarikarsintoihin.
Pakka alkaa olla kunnossa ja joukkue on paljon tiiviimpi ja valmiimpi kuin Hoki-liigakauden alussa, sekä pelillisesti että henkisesti. Viper lupaa tarjota karsintoihin yllätysvalmiin joukkueen joka taistelee jokaisessa pelissä tasaväkisesti oli vastus sitten mikä tahansa. Otteluja emme jättäneet pelaamatta ainuttakaan, joka on ollut yleistrendi joukkueessamme aikaisemmillakin kausilla.

Miksi meidät pitäisi valita?

Viper on äärettömän perinteikäs joukkue, jonka tukirunko on ollut kasassa jo kaksi vuotta. Joukkueesta ei ehkä löydy kai kaikkein parhaimpia yksilöitä joka pelipaikalle, mutta yhteispeliä on saatu hiljattain hiottua niin, että hyvänä päivänä mikä tahansa joukkue voi kaatua. Aktiivisuus ja asiallisuus ovat sillä tasolla, missä niiden kuuluu ollakin tämän tason sarjasta puhuttaessa.

Tavoitettavuus:
Jokainen pelaaja käyttää aktiivisesti irssiä, parhaiten meidät saa kiinni #teamviper kanavalta ircnetin puolella. Pidän henkilökohtaisesti huolta, että jos valinta meihin osuu, vähintään vastuuhenkilöt miehittävät lähes täyspäiväisesti #divarikarsinnat kanavaa. Joukkueen sisäiseen viestintään kuuluvat myös kaikilta löytyvä messenger ja kännykkänumerot.

Kokoonpano:

Hyökkääjät:

kermasika
IRC: kermasika
Ikä: 17
Kokemus Kiekkoliigan alaisuudesta: Kausi 2.divaria nimimerkillä Jurgu

Savard
IRC: Savard1
Ikä: 16
Kokemus: Ottelu divarissa nimimerkillä Savard

PolarBear
IRC: PolarBear
Ikä: 15
Kokemus: -

Taji
IRC: Taji
Ikä: 15
Kokemus: -

Puolustajat:

vanski
IRC: vanski
Ikä: 15
Kokemus:-

SoCom:
IRC: Socom6
Ikä: 16
Kokemus:-

Fiasco
IRC: OnniK
Ikä: 18
Kokemus:-

Eloveena:
IRC: Skorppari
Ikä: 19
Kokemus: liigaa, divaria ja 2divaria nickeillä Eloveena ja Korpisalo

Kakkosnickejä ei muissa karsintaporukoissa ole, eivätkä pelaajamme ole edustaneet mitään Kiekkoliigan alaista joukkuetta viimekaudella.
Etsimme vielä mahdollisesti kokoonpanoomme kummallekin pelipaikalle sopivaa pelaajaa, mutta karsintoihin emme muita enää ilmoita. Kokoonpano saattaa siis maksimissaan paisua kymmeneen henkeen.


Lista pelaajista:
kermasika
Savard
PolarBear
Taji
vanski
SoCom
Fiasco
Eloveena



E: Korjasin typon.
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divariin kaudelle 1/08
Ridgemu

02.12.2007 15:34
Villähde havittelee paikkaa 2.divarista.

Perustettu: 2005-05-15 20:50:13
Perustaja(t): Mäntynen, Smethol ja V.Kopat.
Pelatut ottelut: 1438, Voitot: 782, Tasapelit: 154, Häviöt: 502
Joukkueen kokemustaso: Elite.
Kotisivu: www.villahde.fi
Pelaajien lukumäärä: 8.
IRC-kanava: #villähde (ircnet)
Vastuuhenkilöt: Mäntynen, Emu ja Ridge.


Historia:

Villähde on alunperin luotu ns. kakkosnick -joukkueeksi, jonka tarkoitus oli vain pelata Villähteeläisten ja harvojen valittujen (esim. Emu) kanssa satunnaista kuuhelointia.
Myöhemmin joukkueen otti haltuun Emu, joka oli kyllästynyt kiekkoliigassa tutuksi tulleeseen ylipuolustamiseen ja tavoitteena oli kerätä armotonta hyökkäystä käyttävä joukkue ja tavoitteeksi asetettiin, että sitä osaamista päästäisiin joskus johonkin liigaan näyttämään. Pari uutta hankintaa oli siis tehtävä ja heiltä edellytettiin hyökkäävän pelitavan hallitsemista. Joukkue onkin kykeneväinen paikkojen rotaatioon eli pakit kykenevät hyökkäämään ja hyökit pakittamaan.

Villähde piti edellisen kauden taukoa liigoista sillä kausi PHL:ssä oli semmoista pelleilyä että meni into, mutta nyt akut on ladattu ja kohti uusia seikkailuja

Kokemus:

Kokemusta ehkä eniten tuo meillä Mäntynen sekä Emu tosipeleistä, joskaan ei pitäisi väheksyä myöskään erittäin kokeneita kiekkoilijoita Ridgeä sekä Kryykeriä, joiden kanssa on ollut ilo pelata kiekkoa jo pidemmän tovin yhdessä. Kokemattomammasta kaartista voisin rohkeasti mainita Dalla16 ja Pamela, joista kummatkin ovat osoittaneet kuitenkin kyvykkyytensä kiekon eliitissä ja ehdottomasti paikkansa ansainneena joukkueessa, jossa kokemusta ja taitoa riittää. Lisäksi Villähde oli voittamassa PHL-liigaa 2/2007, mutta ei siitä enempää, sillä liiga kaatui pitkien vaikeuksien jälkeen perustajien naaboiluun.


Pelityyli:

Pelimme on aina perustunut aktiiviseen syöttelypeliin. Joskus vastustajan pelitapa vaatii muutoksia omaan taktiikkaan joten monipuolisesta joukkueesta on kyse. Tavoitteenamme on aina ollut iloinen ja hyökkäävä pelitapa joten joskus soi omissa ja rumasti, mutta myös puolustus on kehittynyt paremmaksi vaativan pelitavan myötä.


Imago:

Alusta asti villähde panostanut asiaan, joka kieltämättä monilla tiimeillä ei ole hallussa. Logo, peliasut sekä joukkueen yhtenäinen olemus ovat aina olleet tärkeä osa joukkueen imagoa. Mielestäni Villähde on aina ollut ykkösluokkaa tässä suhteessa. Myös maine on mielestäni hyvä. Me olemme rento joukkue emmekä tahallisesti käytä minkään sortin vilppiä ja haluamme pelata kovia, rehtejä ja maalirikkaita pelejä. Taas hassuttelee vastustajaa VIL-LÄH-DE!! Toki kiekosta löytyy monia hätäsiä pelureita jotka levittävät kaikenlaista sanomaa, mutta tosiasia on se että tervetuloa haastamaan niin itse näette minkälaisesta jengistä on kyse.

Valinnan haastavuus:

Miksi siis Villähde pitäisi valita karsintoihin? Mielestäni joukkue on ehdottomasti yksi kiekon monipuolisimpia ainakin niistä, jotka vielä eivät 2.divan alaisuudessa pelaa. Myös imago sopisi täydellisesti yhteen kiekon vaikutusvaltaisimmista sarjoista ja pelaahan meillä jo pelaajia joilla on kokemusta muista sarjoista kuin Kiekkoliigan 2.divasta, pelaajia joilla on jo kokemusta karsinnoista aiemmin, joten mikään uusi juttu ei edessä olisi valinnan koittaessa. Ja täytyyhän toki muistaa, että joukkueemme syttyy parhaiten nimenomaan tosipeleihin (toivottavasti)! Joukkuehenki on hyvä ja pelkoa joukkueen hajoamisesta ei ole, koskaan ei voi varmuudella sanoa etteikö kukaan lähtisi lätkimään, mutta runkomme koostuu pelaajista joiden luottamusside on vahva sillä suuri osa joukkueesta tuntee toisensa arkielämässä.

Joukkueemme erikoinen höyste onkin se, että joukkueen runko koostuu Villähteeläisestä kaveriporukasta. IRL-tunteminen tuokin tiettyä luottamusta omiin pelikavereihin vaikka kyllä "ulkopuolisetkin" ovat sen verran tuttuja, että auringot sekä synkät pilvet on jo tuttuja.

IRC:

Enemmistö jokkueesta käyttää ircciä mukaanlukien vastuuhenkilöt Emu, Ridge ja Mäntynen. Villähteen oma kanava on #Villähde ircnetin puolella, joskus kanavalla on kiihkeää keskustelua, useimmiten turhaa paskaa, mutta joukkueen tavoittamisen kannalta käytännöllinen. Loput pelaajat tavoitetaan joko messengeristä tai puhelimitse.

Pelaajatiedot:

Mäntynen

Ikä: 17
IRC: smurffi/smurffi^
Kokemus: 3/2004 divari Rowdyruff Boys,
4/2004 liiga Löysät Boys, 5/2004 liiga Löysät Boys,
1/2005 liiga Löysät Boys ,2/2005 liiga HC PU,
liiga Fc MalPo kaudet 3/2005-1/2007.
Muut nickit: Smurffi (Fc MalPo)

Smethol

Ikä: 17
IRC: Smethol
Kokemus: 1/2006 FHL Old & Notorious, 1/2007 Hoki-liigan divarikarsinnat Old & Notorious.


Emu

Ikä: 18
IRC: Emu_
Kokemus: 1/2005 divari HC Playboys, 2/2005 liiga HC Playboys,
3/2005 liiga HC Penetrators, 1/2006 liiga HC Playboys,
2/2006 liiga HC Playboys, 3/2006 liiga HC Ylikunto.
Muut nickit: botto


V.Kopat

Ikä: 17
IRC: Hellfire

Kokemus: -


Kryyker

Ikä: 19
IRC:Kryyker, DICKzOmBiE^
^
Kokemus: 2/2005 divari Failed Ones.


Dalla16

Ikä: 15
IRC: dalla16
Kokemus: 3/2007 Hoki-Liigaa Merijalkaväessä.

Pamela

Ikä: 16
IRC: pamela-
Kokemus: SHL 2/07 Kissalan Pojat.

Ridge:

Ikä: 16
IRC: ridge_
Kokemus: 3/2005 divari Kalma HC 1/2006 2. divari Hc Eituumitään 2/2006 2. divari HC RoikkuLämy 3/2006 divari Habs 3/2006 liigakarsinta Habs 1/2007 liiga Habs 1/2007 2. divari Takapihan Kollit 3/2007 2. divari Kanat.
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divariin kaudelle 1/08
Poro24

02.12.2007 15:44
FHR

Edward
Juzu
MutiM
RestLess,
Todd
vntr (Williams, Ventor)
-East-
eugeni
Saarine