Foorumi

Yllätysten ilta
Johtokunta

11.11.2007 21:15
Kiekkoliigan, Hokiliigan ja SHL:n ensimmäinen yhteinen All Stars -tapahtuma tarjosi hienoa kiekkoviihdettä ja yllättäviä lopputuloksia. Alla tuhti paketti illan tapahtumista.

SHL vs. Hoki-Liiga 4-3 ja.
Yleisöä: 377
Maalikooste: [img]http://poro24_.shelli.fi/kiekkoliiga/telq.gif[/img]

Avausottelussa kohtasivat SHL:n ja Hokiliigan tähdet. Monet pitivät ennen turnausta SHL:ää jopa heittopussina, mutta Norskin kokoama joukkue punnersi itsensä hienolla jatkoaikavoitolla finaaliin asti.

"...Samat miehet jatkavat kentällä. Erän puoliväliin mennessä peli ollut tarkkaa ja tasaista. Laukaukset suunnilleen tasan. Ottelu ratkeaa vaarattoman näköiseen tilanteeseen, jossa Bume tuo kiekkoa laidalla ja päättää hyökkäyksen tarkkaan vetoon takatolpan juureen. Maalivahti on aseeton ja Bume ratkaisee toistamiseen jatkoajalla SHL:lle voiton..." - Siirry raporttiin.



Kiekkoliiga vs. Kiekkodivarit 3-0
Yleisöä: 392
Maalikooste: [img]http://poro24_.shelli.fi/kiekkoliiga/telq.gif[/img]

Liiga ja Divari/Divarien yhteinen joukkue ovat kohdanneet toisensa Kiekkoliigan historian aikana neljä kertaa. Voitot näiden kohtaamisien jälkeen olivat tasan 2-2.

"...JaKurri kuitenkin karvaa suoraan tilanteen jälkeen kiekon pois, ajaa keskelle ja sijoittaa takanurkkaan, tilanne 2-0! Divari ei lannistunut, vaan seuraavassa tilanteessa Muppet on päästä törkkäämään kiekon sisään. Vastahyökkäyksessä Rocko ajaa itsensä ulos ja JaKurri sijoittaa jo toisen maalinsa tyylikkäästi takanurkkaan tolpan kautta! Kolmaskin maali oli jo haarukassa, mutta maalivahti torjui seuraavat kaksi JaKurrin yritystä. Puolitoista minuuttia erää jäljellä, kun Epäilys pääsee reboundista yrittämään, mutta viime hetkellä Smurffi torjuu kiekon kulmaan. Divari karvaa kiekon pois Justilta, Muppet ajaa maalin eteen ja yrittää kiertää maalivahdin, epäonnistuu kuitenkin siinä ja ottelu on käytännössä jo ratkennut. Viimeinen minuutti vain pelailtiin ja liiga tyylipuhtaalla 3-0 voitolla finaaliin..." - Siirry raporttiin.


Pronssiottelu: Hoki-Liiga vs. Kiekkodivarit 3-2 ja.
Yleisöä: 248
Maalikooste: Tulossa

Hokiliiga jätti ehkä hieman yllättäen Kiekkoliigan divarien yhdistelmän kokonaan ilman voittoa. Divarien saldoksi pienimuotoisen turnauksen kahdessa ottelussa jäi kaksi maalia ja kuusi takaiskua. Hokiliiga hienon taistelun jälkeen pronssille.

"...Sunds järjesteli heti perään Eliakselle ja Seanille toisen paikan, mutta vieläkään ei maistunut. Körskliegille kulmaan, taakse Desedille, takaisin Körskliegille, mutta veto jää onnettoman huonoksi. Seuraavaksi Hoki-Liigan vuoro pyörittää Sul0lle vetopaikka, mutta hyvän vedon nappaa maalivahti. Helposta menetyksestä Sean ja P.Elias 2v1-tilanteeseen, mutta veto ei uppoa. Divarin pojat hieman yllättäen alakynnessä. Aivan erän viime hetkillä Sunds ja P.Elias pääsevät 2v1-tilanteeseen, josta hätäinen laukaus Eliakselta uppoaa helpon näköisesti takanurkkaan vain sekunti ennen jatkoerän päätöstä, huikea ratkaisu!..." - Siirry raporttiin.



Finaali: SHL vs. Kiekkoliiga 0-1 ja.
Yleisöä: 425
Maalikooste: Tulossa

Finaalin piti olla lähinnä Kiekkoliigan pelaajien näytöstä, mutta toisin kävi. Molemmat joukkueet lähtivät näyttävien kuvioiden sijaan pelaamaan voitosta, ja ottelu venyikin maalittomana aina toiselle jatkoajalle asti. Jatkoajat tarjosivat tämän kauden parasta kiekkoa tilanteiden vaihtuessa jatkuvalla syötöllä.

"...Vauhtia tähän mennessä yhtä paljon kuin aikaisemmissa erissä yhteensä! Hieman yli kaksi minuuttia pelattu ja Cly kokeilee, ei uppoa. Seuraavana vuorossa Hei, joka pääsee vetämään hyvästä paikasta, mutta reilusti ohi. 03:20 pelattu kun Kiekkoliigalle avautuu 3vs2-tilanne, Stapletonilta hyvä syöttö taakse ja Homiella maali avoinna, valitettavasti Ayoso ajautui maalivahdin alueelle eikä veto edes lähtenyt lavasta. Cly kokeilee vastakkaisessa päädyssä, mutta laukaus jää epätarkaksi. 04:20 pelattu ja Clyn loistava keskitys maalille, Bume ei ihan onnistu irrottamaan kiekkoa ajoissa lavastaan, peli muuttuu jännittävemmäksi koko ajan! Ensimmäisen jatkoerän viimeinen minuuttikin käynnistyy hienoisessa SHL:n hallinnassa. Viimeisillä sekunneilla kuitenkin Homie saa hienon vetopaikan, laukaus on lähdössä kun tuttu lause *** Ayoso on goalie area valtaa kuvaruudut ja katsomoa huvittaa. Erä päättyy maalittomana, huikea trilleri!..." - Siirry raporttiin.



Kiekkoliiga kiittää pelaajia, valmentajia, selostajia, katsojia ja muita tapahtumassa auttaneita hienosta kiekkoillasta! Lisää keskustelua ja informaatiota tapahtumasta Kiekon foorumilla.

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.