Foorumi

Kiekko sherlock (OSA 1, januzki ja gunski piinapenkissä)
Kims85

13.06.2007 13:44
Oletko aina halunnut tietää suosikkipeluristasi yllättäviä asioita? Nyt siihen on mahdollisuus, kun kiekkosherlock a.k.a Kims85 lähtee matkaan. Jos sinulla on jokin päätön kysymys joltakin pelaajalta, muttet tahdo tuoda itseäsi julki, kysy Kimssin kautta. Aina onnistuu!Ensimmäisessä osassa vaihtoehtohaastatteluissa, kutsuttakoon näitä nyt vaikkapa "vaihtoehtohaastatteluiksi" napataan kyytiin januzki ja gunski.

1) Olet kaupan jonossa ja edessäolevalta tippuu vitosen seteli. Miten toimit?

januzki: Nostan sen ja ojennan sen takaisin hänelle.

2) Kuvitellaan, että sinulla on tyttöystävä ;). Hän yllättää sinut ostamalla kaupasta kaksi kokoa liian isot bokserit. Miten reagoit?

januzki: Mukisematta tokaisen, että parempi niin kuin, että olisi liian pienet. Onhan sitä kokoa mitä mahuttaakin, eikös vain!

3) Ihan kiekon pariin, miten on tämä kausi mielestäsi sujunut Unforgivenin osalta? Onko
sarjassataulukossa muuten suurempia yllätyksiä?`

januzki: No ei voi sanoa, että kovin nappiin olisi mennyt. Etenkin kun katsoo hyökkääjien tehoja niin... Siinä olisi selkestä parannettavaa, hyökkäyspeli ei ole oikein toiminut ja tehot sikäli kateissa. Toisaalta kun paikka tulee niin pitäisi kovemmalla prosentilla tilaisuus käyttää hyväksi. Itse toki varovaisesti lähdin liikkeelle kauteen ja asetin tavoitteeksi sarjapaikan säilyttämisen, joten sikäli ollaan vielä juuri viivan yläpuolella.

Parantaa täytyy. No, itse en ole niin tarkkaan seurannut muiden joukkueiden edesottamuksia tai heidän vahvuuksiaan (ja pelaajia), mutta Les Boysin alkukauden heikot pelit ovat yllättäneet. Nyt ovat kaksi peliä voittaneet ja eiköhän nousu siitä lähde.

4) Kurkkunaamio vai mutakylpy? Pienet perustelut.

januzki: Kurkkunaamio. Kuulostaa vaivattomammalta ja vähemmän ällöltä. *pyörittää pikkurilliä*

5) Astelet estraadille.. olet illan pääesiintyjä Stand-up koomikkona. Sinun tehtäväsi on keksiä sujuva juttu, jossa mainitaan kolme sanaa: Kalevala, shakkinappula ja Erja Häkkinen. Jäätkö sanattomaksi?

januzki: Jäin jo nyt sanattomaksi. Taitaa olla ura kiekon parissa sittenkin eikä Stand-up
koomikkona. :(

6) Kuka on kiekkourasi aikana ollut se pelaaja, jota lämmöllä muistelet ja jonka kanssa pelilliset ajatukset osuivat täysin napakymppiin?

januzki: Kyllä tähän täytyy vastata Renberg Narrilauman ajoilta ilman muuta. Paras pelaaja, jonka kanssa olen pelannut ja hänen kanssaan oli helppo spelailla yhteen. Ei sitä melkein tarvinnut mennä kuin maalin eteen odottelemaan "lapa jäähän, nimi lehteen"-mentaliteetilla. Se kiekko kyllä lapaan löysi. Ei siinä, mukava on näiden nykyistenkin jannujen kanssa pelata.

7) Tervehdykset kiekkokansalle (tämä on se vapaamuotoinen puhe, jolla vakuutetaan lukijat)

januzki: Hyvää kesää kaikille! Olkaa kilttejä toisillenne ja rakastakaa toisianne! Paras tapa
viettää kesää on luonnollisesti kiekonpeluu, joten hyviä pelihetkiä toivotan.

-------------

1) Hjuvaa päivää, aloittakaamme helpolla yleistietokysymyksellä. Sano neljällä kielellä hyvää

päivää. Aikaa 1 minuutti. Kiekossahan tunnetusti tarvitaan kielitaitoa

[16:17:05] <gunski> Bonjour
[16:17:07] <gunski> hyvää päivää
[16:17:11] <gunski> good afternoon
[16:17:19] <gunski> god dag

2) Olet siwan jonossa. Vastaantuleva ihminen reagoi kuin tuntisi sinut ja kohta hän jo huutaakin: Oot kiekon gunski, saanko nimmarin? Mitä teet?

<gunski> pistän hupun päähä ja lasit silmille, ettei kukaa tunnista. en haluu et muut tajuaa että pelaan kiekkoa

3) Mietteet RB:n esityksistä tähän mennessä kaudella 2/07. Onko sarjataulukossa yllätyksiä?

<gunski> iha hyvin on lähteny jengilt käyntii. vähän parannusta maalintekoo ja johtoasemat pitäis pystyy pitään. sarjataulukosa ei suurempia yllätyksiä, les boysin kunto vähän ihmetyttää.

4) Kuvitellaan, että olet joutunut taivaan portille. Mooses tutkailee sinua päästä varpaisiin ja toteaa. Vitsin paikka, tai heitän sut tuonne naapurustoon. Siellä ne muutkin huumorintajuttomat on. Kerrotko vitsin, avaudu.

<gunski> piq kalle oli lentokoneesa, sitte tuli kuulutus että pittäis keventää vähän lentokonetta ettei se tipu. no piqkalle heitti ekaks kolikon. sit tuli uus qlutus ja piqkalle heitti omenan. sitte tuil että vielä pittäis jotain heittää tai tää kone tib, no piqkalle heitti dynamiitin. sit kone laskeutu turvallisesti maahan ja joq akka tuli vinee että "kävelin alhaala ja mun päähä tippu kolikko". sit tuli toinen ja sano että "olin ottamasa aurinq ja mun päähä tib OMENA." sitte tuli joku pien jätkä ja sano "HÄHÄÄHHÄHÄHÄ ku mä pierasin ni tio koulu räjähti".

5) gunski.. pikkulinnut laulavat, että olet vakuuttava näyttelijä. Olet terkkarin päivystyksessä hankkimassa 3 päivän sairaslomaa (ryyppylomaa..) Millä keinoin sen saat, kun näytät terveeltä kuin pukki?

<gunski> jos terkkari on ruma akka tai josse on mies ni sanon että miula ei seiso, sitte se tutq ja toteaa väitteen todeksi

6) Mieleenpainuvin tutkapari kiekkourasi aikana? Kuka oli teh van, jonka kanssa peliajatus toimi kuin se kuuluisa mummo limudiscossa.

<gunski> Ikimuistoisin hyökkipari oli Kumu JT:ssä tämä alkuperäinen PLop-, jonka kanssa mätettiin puulaakissa. suurin osa maaleist oli sen syöttöjen ansiota. haban kanssa hyökätessäni tein divarissa 53 pistettä kaudessa, joka on minulle hyvä saavutus.

7) Tähän loppuun sitten ne terveiset kiekkokansalle oman maun mukkaa.

<gunski> terveiset pehille, stepile, lonqle, rogainele, vaselle, jouqle ja miqle
              + djangolle, boan poikasille, kirqlle ja rivereille

Veli Boom-Xtra:

Olet festareilla. Alkamassa on Lapkon keikka... kunnes lavalle hyppää Ilkka Jääskeläinen! Miten toimit?

<Boomhauer> kelaan että onpa ne hommannut paskan juontajan lavalle, mutta onneks kohta alkaa lapkon keikka
Kiekko Sherlock jatkuu (Kashmir ja Khioya synninpäästössä)
Kims85

13.06.2007 14:52
Kiekko sherlock jatkuu toiseen osaansa ja turhia tietoja kysellään tällä erää Kashmir ja Khioya.

1) Olet pizzeriassa. Huonoa suomea murtava tumma herrasmies (ei loukkaavia nimityksiä) tuo sinulle kebabin, mutta auta armias. Ranskalaisten tilalla on RIISIÄ.. miten reagoit?

Kashmir: syön riisin, koska mulle maistuu mikä vaan paitsi naiset

2) Sinulle on varattuna paikka illan bileisiin, mutta sisään pääset vain sillä ehdolla, että mukanasi on kaksi julkkista. Ketkä nappaat mukaasi, ja miten saat heidät koukutettua mukaan?

Kashmir: Otan mukaani itseni (kuuluisa kiekko.tk-pelaaja) ja jonkin kavereistani (kuuluisan kiekko.tk-pelaajan kaveri). Suostuttelen kaverin mukaan kertomalla, että tarjolla on muumilimua ja ilmaiset liput Antti Tuiskun keikalle

3) Asiaa väliin. Miten kulunut kausi mielestäsi on sujunut Habsin osalta? Ja onko sarjataulukossa yllätyksiä?

Kashmir: Ihan penkin alle, odotettiin luottavaisesti piikkipaikkaa alusta loppuun. Suurin yllätys on tietysti oma jengi, laajaltihan oli odotettavissa että mennään puhtaalla pelillä.

4) Sinut on valittu Vladimir Putinin seuraajaksi. Mainitse, mitkä kolme asiaa saisivat huomiosi ennen mitään muuta? Mitä muuttaisit?

Kashmir: Antaisin Karjalan takaisin Suomelle, keskittäisin kaikki öljyrahat omalle tililleni ja veisin Paris Hiltonin Siperiaan

5) Samaa tuttua..muiltakin kysyttyä.. kuka on sinulle juuri se oikea. Kenen kanssa mailasi on kietoutunut parhaiten yhteen kiekkourasi aikana? "Kenen kanssa kulkee"?

Kashmir: Noh, kieltämättä Saarisen kanssa "mailat" kietoutuu yhteen kiihkeästi ja tiiviisti. Saarisen kanssa ollessani tunnen olevani oikea mies, sellasta tunnetta kukaan muu ei oo saanu vielä meikäläisellä aikaan <3.

6) Olet kioskilla ja huomaat erään iäkkään naishenkilön jättävän tyhjän arvan pöydälle. Hän poistuu mutisten "eitaaskaanmitään" ja päätät tarkistaa. Arvassa on 100 euron voitto! Vierelläsi oleva toinen asiakas on huomannut saman ja vilkuilee sinua virnuillen. Mitä teet?

Kashmir: Vien lapun mummolle lapun takasin.

7) Loppuun terveiset kiekkokansalle.

Kashmir: Terkut Saariselle, Predalle, makikselle, barqlle, joukolle, Kovalchukille & Visnovskylle, Kimssille, ihkuhomolle, winolle, murmelille, äiskälle, iskälle, naapureille, kallelle mikolle pertille eskolle ja samille, olli hokkaselle ja teppo.jr:lle.
<Kashmir> nii ja GM-Keipparille

--------------------

1) Kerro meille kikettäjille kaksi varmaa naisten isku vinkkiä, jotka toimivat tilanteessa kuin

tilanteessa ja saat haluamasi?

<Khisssa> ne predan oli kyl aika kovia
<Khisssa> mitkä tässä jokin aika sitten tuli julki kiekkoliigan kanavalla

2) Sinut yllätetään pelaamasta miinaharavaa työkoneella. Mitä teet/sanot? Ja miten selität, miksi juuri miinaharava?

<Khisssa> kertoo varmaan jotain työstä jos pitää miinaharavaa pelata
<Khisssa> =tylsää

3) Paras muisto kiekkouraltasi tähän mennessä?

<Khisssa> Höpelöitten Apinoitten nousu divariin 3/04

4) Olet ulkoiluttamassa naapurin iäkkään rouvan kolmen koiran pesuetta, kun yksi näistä saa jalat alleen ja juoksee lähellä olevan nakkikioskin luukulle ja anastaa asiakkaan hotdogin. Menetkö paikalle ja mitä sanot?

<Khisssa> kait mää käyn rakin hakemassa
<Khisssa> "huono säkä tällä kertaa"

5) Heitätte kaveriporukalla tikkaa ja tuloksesi on 21 (3x7 ja kaksi seinässä), minkä ekosyyn taakse piiloudut?

<Khisssa> pitäähä sitä muilleki antaa mahdollisuuksia

6) Olet ravintolassa tilannut katkarapusalaatin ja sieltä löytyy legendaarinen kärpänen, kuten vitseissäkin on todettu. Minkälaisen pallon heität tarjoilijalle?

<Khisssa> oliks tää kärpästen kera
<Khisssa> en vittu tiiä :D

7) Tähän lopuksi haluamasi terveiset kikettäjille. Kuuluisat viimeiset sanat.

[17:40:49] <Khisssa> tenkillä ei seiso?
-------------------

Operaattori X-tra:

Olet vierailevana joulupukkina Mattilan perheessä ja viimeyön hernekeittokännit tekevät tehtävänsä ja päästät suomalaisen miehen hätähuudon, pierun. Miten selität tämän perheelle?

Boomhauer: turha kai sitä on selitellä, jotain heikkoa läppää joulukinkun salamaistelusta etukäteen

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.