Foorumi

Futisliiga
Turhapuro

11.04.2007 03:19
http://futisliiga.amob.net/ -osoitteesta löytyy "kiekkofutiksessa" pelattava futisliiga. Ohessa tietoa liigasta, sekä tietoa kuinka liigaa voi päästä pelaamaan.

Tuomarit
- Pelissä tulee olla 1 erotuomari. Tuomarille on annettava huoneen adminit ennen ottelun alkua.
- Katsojien tulee olla hiljaa pelin aikana, jotta tuomarien huudot erottuvat tekstistä.
- Päätuomarin tehtävä on ottaa kaikki tilastomerkinnät ylös ja ongelmatilanteissa hänen tulee pyrkiä löytämään oikeudenmukaisin ratkaisu. Tuomarin sana on laki (ainakin melkein aina :P).
- Jos kiekkofutis kaatuu, jatketaan ottelua myöhemmin samasta tilanteesta, pelaamalla jäljellä olevat erät (myöskin erä, jonka aikana peli kaatui).

Alustavat ottelusäännöt
- Peliformaatti: 7vs7
- Peliaika: 2x10min.
- Paitsiot, rajaheitot, maalipotkut, kulmapotkut ovat käytössä. (Ovat ainakin tällä hetkellä perusoletuksena.) Edellä mainittuja seisovia tilanteita antava pelaaja ei saa syöttää palloa suoraan itselleen. Maalipotkuissa ja maalivahdin avatessa lennosta pitää vastustajan joukkueen pelaajien pysytellä poissa kuudentoista-alueelta.

Joukkueet
- Joukkueiden tulee ilmoittaa kokoonpanot, peliasut ja vastuuhenkilönsä (1-2 kappaletta) futisliigan johtokunnalle/asiasta vastaavalle.
Pelaajat
Turhapuro

11.04.2007 03:31
Mikäli mielesi tekee osallistua liigaan, sinun tulee joko suunnata katseesi #Futisliiga -kanavalle IRCnettiin ja tiedustella sieltä mahdollista pestiä tai perustaa oma joukkue ja hakea futisliigaan. Voit myös hakea pelaamaan allekirjoittaneen höntsäjoukkueeseen Futisliigaan ottamalla turhikseen yhteyttä ircissä.

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.