Foorumi

Oberliiga 1vs1!
Anonymous

04.03.2007 18:59
Nyt on jokaisen 1vs1-pelurin aika mitata tasonsa! Haluatko tietää tasosi? Sinulla on nyt tilaisuus olla kiekon kuumin 1vs1-peluri!

1vs1 on peliformaatiltaan hyvin jännä, sillä yksikin virhe voi todellakin olla kohtalokas. Tästä peliformaatista tuskin on hyötyä sinulle tiimipeleissä, mutta onhan se hauska hassutella vastustajia, ihan muuten vaan. 1vs1-turnauksia on järjestetty kiekossa jo monta sataa, mutta tämä ei siis ole turnaus. Tämä on liiga, jonka olisi tarkoitus kestää useita kausia, sekä luoda pelaajille hyvin järjestetty ja ennenkaikkea toimiva liiga. Tartu haasteeseen, tule mukaan ja pian olet koko kiekko.tk:n tietoisuudessa!

Kiekkoon on viime aikoina tullut todella runsaasti 1vs1-liigoja ja en epäile niiden onnistumista. Oberliigan tavoitteet ovat 1. ja 2. kaudella pystyttää toimiva ja rento liiga. 3.kaudella Oberliiga tähyää jo seuratuksi liigaksi. Muissa kausissa toivottavasti vain taivas on rajana. Mutta ei kuitenkaan matkusteta liian kauaksi tulevaisuuteen, vaan keskitytään tähän kauteen!

Oberliigaan on nyt ehkä helpompi päästä kuin muille kausille, sillä 1.kaudelle ei järjestetä karsintoja lainkaan. Joten tähän tilaisuuteen, kannattaa tarttua, tee hakemuksesi liigan foorumille ja tule mukaan nautinnolliseen liigaan.

Valinnoissa vaikuttavat:
•Hakemuksen laatu
•Irc-aktiivisuus (#oberliiga)
•Asiallisuus
•Aktiivisuus
•Ja ehkä myös kokemukset 1vs1-liigoista, sekä isommista liigoista(4v4).

Hakemukset jätetään siis liigan omalle foorumille, jonka linkki löytyy viestin lopusta.

IRC-kanava on #Oberliiga, jossa liigaan hakevien pelaajien on oltava aktiivisesti! Ensinmäisen kauden palkinto on väh. 6pm.

Laitetaan tähän myös säännöt lyhyesti, mutta tarkemmat säännöt löydät nettisivuilta!
- Pelimuoto 1vs1
- Pelin kesto on 2x4min.
- Huoneen nimeksi Oberliiga
- Jompi kumpi pelaajista tuomaroi ottelun. Johtokunta suosittelee screenshotin käyttöä. Pelissä voi myös olla erillinen tuomari
- Jokainen kohtaa toisensa 2x, näin ollen pelejä kertyy 22 per nuppi.
- 8 parasta selviää playoffeihin
- Playoffit ovat paras kolmesta, eli 2 voitolla jatkoon.

Nettisivut: http://servut.us/oberliiga/
Hakemukset: http://servut.us/oberliiga///phpBB2/viewtopic.php?p=2#2
Hakemusten deadline: 15.3
Kausi 1/07 alkaa: 16.3

Huom! Mitä aikaisemmin hakemus on lähetetty sitä paremmat mahdollisuudet on päästä mukaan!

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.