Foorumi

Restart
D-fence

26.02.2007 23:57
Mikä ihme näitä johtokunnan heeboja oikein vaivaa? Ensinnäkin koko Restartin valinta divarikarsintoihin oli vähintäänkin outo ja nyt kun niitä käytösongelmia ko. joukkueen kanssa tulee, niin puhallellaan vaan muniin minkä keretään. Samat tyypit, jotka useita kertoja aikaisemminkin olleet käytöksen takia joko pelikiellossa tai IRC-kannun paskalistoilla, saa tehdä mitä lystäävät ilman mitään pelkoa sanktioista. "Jos jatkuu, aletaan antamaan pelikieltoja...". Turha tämmöisiä on laittaa, jos Restartille haluaa vielä mahdollisuuden antaa, niin kirjoittaa tuon muotoon "jos jatkuu, joukkue suljetaan sarjasta".

Ihme toimintaa since 2004.
Restart
Musti

28.02.2007 19:42
moikka... mitäs sä tääl huutelet.. pelaisit ite kuule ku sua tarvitaa. Sitäpaitsi kyl Restart on ihan kiva.. tai siis oli.
Restart
D-fence

01.03.2007 01:04

moikka... mitäs sä tääl huutelet.. pelaisit ite kuule ku sua tarvitaa. Sitäpaitsi kyl Restart on ihan kiva.. tai siis oli.



Pelaan heti, kun mystinen lagi loppuu. Ei kykene tällä hetkellä kuin höntsäämään.
Restart
slut

02.03.2007 16:15
Heh fencellä taas menneet pähkinät ja mandariinit sekaisin.

Samat tyypit, jotka useita kertoja aikaisemminkin olleet käytöksen takia joko pelikiellossa tai IRC-kannun paskalistoilla, saa tehdä mitä lystäävät ilman mitään pelkoa sanktioista.



Kerroppas ex-johtokuntalainen milloin olen ollut a) pelikiellossa tai b) bannattuna kiekkoliigan IRC-kanavalta? Niitä todisteita odotellessa voisit hieman miettiä mitä sontaa suollat foorumille. Se, että sulla on henk.koht ongelmia allekirjoittanutta kohtaan ei riitä käsittääkseni syyksi alkaa moisia valheita tänne kirjoittelemaan. Ja mikäli viittaat tuolla lauseellasi Hercun entiseen käytösrangaistukseen voisit hieman valaista minkä takia lauseesi on monikossa? ("Samat tyypit")

Ensinnäkin koko Restartin valinta divarikarsintoihin oli vähintäänkin outo


Ai kerroppas toki millä tavalla outo? Ansaittiin paikkamme karsintaan edellisvuoden ansioilla, hoidettiin karsinnat kunnialla läpi, ollaan näytetty että taso riittää vallan mainiosti kliigaan JA olemme käyttäytyneet jokaisessa kliigapelissä asiallisesti (mitä ei todellakaan voi sanoa kaikista joukkueista). Ymmärtäisin vielä tuon asiasta valittamisen näin jälkikäteen, jos edellämainitut asiat eivät olisi kunnossa, mutta kun ne ovat niin en ymmärrä mistä herra Fence näkee aiheekseen napista?

Taitaa olla ennemminkin niin että Fence, kuten on todella usein ennenkin huomattu, päätti taas pistää nenänsä asioihin mistä hänellä ei ole a) näköjään taustatiedot kunnossa ja b) mitkä ei hänelle kuulu lainkaan. Jos haluaisin henkilökohtaisuuksiin mennä voisin ihmetellä että eikö sulla todella parempaa tekemistä ole elämässäs kuin itkeä käytännössä kaikesta? Johan se itku on sulle hommannut sekä mode-oikeuksien menetyksen että suoraan sanottuna yleisen hyljeksynnän monien pelaajien keskuudessa. Mutta koska toki en halua mennä henkilökohtaisuuksiin kuten sinä tuossa topikin aloituksessa menit tyydyn toteamaan ainoastaan että toivottavasti lagisi loppuu joskus ja päästäisiin taas kohtaamaan kliigajäillä. Pääsisi konkreettisesti kouluttamaan sinua.
Restart
D-fence

04.03.2007 16:02
Käytökseen liittyvät ongelmat on teidän osaltanne hyvin kaikkien tiedossa ja se, että olette taas huonon käytöksen takia Kiekkoliigan hampaissa, ei tullut uutisena kellekään. Karsintojen osalta ette todellakaan täytä niitä kriteereitä, millä tiimejä on aikaisemmin karsintoihin valittu. Se, että muutama jamppa saa potkut Kliigatiimistä ja perustaa uuden tiimin, ei ole riittävän hyvä syy suoraan valintaan karsintoihin. Säälittävää toimintaa johtokunnalta, säälittävää toimintaa teiltä. Kumpikaan asioista ei yllätä yhtään...
Restart
slut

04.03.2007 20:30

Käytökseen liittyvät ongelmat on teidän osaltanne hyvin kaikkien tiedossa ja se, että olette taas huonon käytöksen takia Kiekkoliigan hampaissa, ei tullut uutisena kellekään. Karsintojen osalta ette todellakaan täytä niitä kriteereitä, millä tiimejä on aikaisemmin karsintoihin valittu. Se, että muutama jamppa saa potkut Kliigatiimistä ja perustaa uuden tiimin, ei ole riittävän hyvä syy suoraan valintaan karsintoihin. Säälittävää toimintaa johtokunnalta, säälittävää toimintaa teiltä. Kumpikaan asioista ei yllätä yhtään...



Kirjoitit käytännössä tuon ensimmäisen viestin uusiksi eri sanoja käyttäen. Vastasin jo kaikkeen mistä siinä sekä tässä viestissä kitiset.

Mutta kun nyt kerta oikein haluat provosoida niin olkoot, jatketaan vielä hetken aikaa.

"Se, että muutama jamppa saa potkut Kliigatiimistä ja perustaa uuden tiimin, ei ole riittävän hyvä syy suoraan valintaan karsintoihin. "

Katsellaampas tilastoja. Motusta Restarttiin siirtyneet Crusher, Jeccu, Epäilys, Tumppi, slut, Pappis sekä Hercu pelasivat yhteensä 101:n ottelun edestä pelejä. Motuun jääneet kölli, Tump3lo, He-Man sekä Duda pelasivat yhteensä 11:n ottelun edestä. Eli Restarttiin lähteneet pelurit pelasivat yli 90% niistä peleistä, joilla Motu nostettiin ykkösdivariin. Ja sinä tulet vielä vinkumaan ettei ansaittu paikkaa karsintoihin?

Olisimme ihan yhtälailla voineet lähteä vääntämään kättä tuosta Motun ykkösdivaripaikasta yllämainittuun tilastoon vedoten. Päädyimme kuitenkin yhdessä johtokunnan kanssa toiseen ratkaisuun, ratkaisuun joka miellytti kaikkia osapuolia. Koita nyt vielä hyvä ihminen muistaa se että emme suinkaan saaneet suoraa paikkaa kliigaan. Karsimme siitä yhdessä lukuisien muiden joukkueiden kanssa ja sitä kautta saimme paikkamme.

Olisiko sun Fence jo aika luovuttaa? Valituksesi asiasta kuin asiasta tuntuu muuttuvan päivä päivältä epätoivoisemmaksi ja säälittävämmäksi...
Restart
D-fence

05.03.2007 08:57
Eli tällä logiikalla Latogor, Kesis, Sedien, Fallen, SS´31, PWnonen, Fallen ja Kiprusoff voisivat erota Ajaxista, perustaa oman tiimin ja saada automaattisen paikan karsintoihin. Sama koskisi about kaikkia Kliigan tiimejä, jos halutaan alkaa nimiä pyörittelemään. Jälleen, aivan järjetön päätös asiassa, jossa pois potkituilla ei mitään perusteita valittaa. Vastuuhenkilöt tekevät päätökset joukkueen kokoonpanosta ja jos epäkypsät teinit sekä persoonallisuushäiriöiset narsistit eivät suunnitelmiin mahdu, niin etsikööt uuden joukkueen. Eihän se toki teidän vika ole, että johtokunnassa toimii näin typeriä henkilöitä.  8)

Olette joka tapauksessa todistaneet päätöksen virheeksi. Moniko noista luettelemistasi pelaajista tiimissä vielä jatkaa ja minkälaista käytöksenne on ollut, kun johtokunta on siitä joutunut teitä huomauttamaan? Tyhmästä johtokunnasta kärsii koko liiga...
Restart
slut

05.03.2007 14:35
Heh tätä sun lapsellista väittelyäsi voisi jatkaa loputtomiin, mutta koska en sitä jaksa tehdä tyydyn toteamaan että susta on kyllä todellakin tullut kiekon suurin vitsi.  8)  Tsemppiä jatkoon.

PS: "Hieman" paistaa läpi katkeruutesi menetettyä johtokuntapaikkaa, menetettyä moderaattorioikeutta ja menetettyä arvostusta koskien. Yrittäsit edes hieman sitä peitellä niin juttusi eivät kuulostaisi niin naurettavilta. "Yhyy johtokunta on tyhmä, tyhmiä päätöksiä, itse tekisin parempia!!!"

Kasva jo aikuiseks...
Restart
Blizk

05.03.2007 18:08

Ihme toimintaa since 2004


Sinänsä huvittava kommentti, että mies on itse ollut johtokunnassa valtaosan liigan olemassaoloajasta.

Ketju menee lukkoon, kun se ei mihinkään tästä lapsellisesta kitinästä näytä etenevän.
Restart
Ozolinsh

05.03.2007 19:12

Eli tällä logiikalla Latogor, Kesis, Sedien, Fallen, SS´31, PWnonen, Fallen ja Kiprusoff voisivat erota Ajaxista, perustaa oman tiimin ja saada automaattisen paikan karsintoihin. Sama koskisi about kaikkia Kliigan tiimejä, jos halutaan alkaa nimiä pyörittelemään. Jälleen, aivan järjetön päätös asiassa, jossa pois potkituilla ei mitään perusteita valittaa. Vastuuhenkilöt tekevät päätökset joukkueen kokoonpanosta ja jos epäkypsät teinit sekä persoonallisuushäiriöiset narsistit eivät suunnitelmiin mahdu, niin etsikööt uuden joukkueen.


Yksi MotU:n pois potkituista (en muista kuka) oli joukkueen vastuuhenkilö ja hänellä olisi ollut oikeus vaatia joukkueen divaripaikkaa kuten vaikkapa tapauksessa Unforgiven. Tyytyivät kuitenkin 2. divarin karsintapaikkaan mikä oli ihan kohtuullinen pyyntö.

Ei Restartilla muuten olisi ollut mitään asiaa karsintoihin.