Foorumi

Tapaus H.C.A.P
Johtokunta

19.12.2006 20:07
Tapaus H.C.A.P. Tietoomme on tullut järeitä väärinkäytöksiä, huijauksia ja valehtelua kyseisen joukkueen pelaajilta. Siitä syystä rangaistukset tulevat olemaan kovia. Hudler asetetaan 4 kauden pelikieltoon, Majic 3 kauden sekä Khalle myöskin 3 kauden pelikieltoon. Susikäsi kärsii 3 kautta pelikieltoa. Kukaan näistä pelaajista ei tule enää saamaan vastuuhenkilön asemaa kiekkoliigassa, mikäli pelikieltojen päätyttyä palaavat pelaamaan.

H.C.A.P pudotetaan ulos Kiekkoliigan sarjoista. Pelaajat, jotka jäivät ilman pelikieltoa ovat vapaita siirtymään edustamaan muita tiimejä.

Rangaistuksien kovuus johtuu siitä, että huijaaminen tuomitaan raskaasti Kiekkoliigassa ja nämä tapahtumat ovat olleet toistuvia H.C.A.P:ssa. Toivommekin, että jatkossa emme tällaisiä uutisia enää kuulisi. Kaikki tapauksesta tietäneet voivat pohtia itsekseen kuuluuko tällaisiä asioita salata vai ei (Asioilla on tapana pulpahtaa pintaan ennemmin tai myöhemmin) ja voivat samalla kiittää onneaan ettei kaikkia asiasta tietäneitä lähdetä etsimään saati penalttia antamaan. Ensikerralla käytäntö voi olla toinen.

Hieman syitä loppuun, mistä rangaistukset muodostuivat. Toisen nickillä pelaaminen pelikiellon alaisena, Toisen nickillä pelaaminen, eri joukkuetta edustaessa. Teon toistuvuus, valehtelu, valehtelu asioita tiedustellessa, Yleinen piittaamattomuus säännöistä, niin kiekon kun Kiekkoliigan osalta, Kiekkoliigan johtokunnan harhaanjohtaminen.

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.