Foorumi

Jälkipelit ja höpinät
Anonymous

21.03.2006 00:49
Tulevana sunnuntaina olisi tarkoitus käynnistää liiga ja kovimmaksi voittaja ehdokkaaksi on noussut Wanhainkodin Munkki. Tukevasti perässä tulee Mysiinit mutta muut tulevatkin sitten kaukana perässä. Völlig/Humba yhdistelmä jää minun paperissa hännänhuipulle joten mielenkiinnolla odotamme saavuttavatkohan he edes yhtään voittoa.
Jälkipelit ja höpinät
Anonymous

23.03.2006 16:12
Se jaksaa hehkuttaa jotain pappoja... ptjiu lol!
Jälkipelit ja höpinät
Anonymous

26.03.2006 15:06
Todella hyvä maku jäi pelistä Kahia vastaan suuhun. 10min erätkin tuntu menevän omalla painolla kun oli tarpeeksi penkillä vaihtomiehiä (9). Tuli otettua lopussa moken kanssa yhteen joten joutu vielä jäähyllekkin menemään mutta se kuuluu pelinhengeen:D
Jälkipelit ja höpinät
Anonymous

26.03.2006 15:14
Oli kyl tiukka peli jonka lopuks wanhukset rupesivat maaleja tekemään. Katsomossa kyseltiin jo "jäähyt!?!?!", mutta galileo pelasti päivän ottamalla kuumaa veskarin kanssa.
Jälkipelit ja höpinät
Anonymous

26.03.2006 19:45
Äskeinen Ajax-Kauhava -pelin loppu oli varsin jännittävä, sillä Hocke taktikoi ja otti minuutin jäähyn tenkratmaisesta runkusta. Tämän jälkeen Ajax ei saanut ylivoimapeliään kuosiin ja näin ollen HC Kauhava tasoitti eriskummallisella maalilla pelin 3-3:n. Loistavaa viihdettä oli ja katsojatkin tykkäsivät, sillä katsomoon oli saapunut hurjat 70 kannattajaa!
Jälkipelit ja höpinät
Anonymous

26.03.2006 21:21
Hc Völlig Humba Zugefroren EM murskasi
Veljekset Mysiinit


Ensimmäiseen EVVVK -liigan otteluun HVHZEM lähti sekalaisin tuntein, sillä yhtäkään joukkueen hyökkääjää ei meinattu saada hereille. Onneksi las "kikka69" se89 heräsi talviuniltaan ja tilanne näytti jo paljon paremmalta, sillä Malmin Casanova eli kiekkoidoli Ookke lupautui uhraamaan voimansa hyökkäykseen. Joukkueemme harmiksi, jalkakikan suurin hallitsija, Heatley, ei ollut pelikunnossa eilisen oluttäytteisen illan johdosta, mutta juuri ennen peliä Pulsu-veivin keksijä, Pulsu, palasi tiukoilta Mohaa-klaanipeleistä ja näin ollen joukkueellamme oli heittää kentälle kolme ruusulta tuoksuvaa hyökkääjää. Puolustuksessa luuti tällä kertaa pokerihirmu Hietsu, Halikon nappisilmä Nikkke, Espoon matikkanero jooda, salibandyhirmu kolme, kaali alias Jackal, sekä Porin hirmu Mauska, joten puolustuksessa oli ennen ottelua tukku kovia nimiä.

Liigan perustaja Galileo veikkasi ennen kauden alkua HVHZEM:n olevan runkosarjan viimeinen nappaamatta yhtään voittoa, joten meillä oli kovat halut kyseenalaistaa tuo likainen väite. Ottelun alku oli tasaista vääntöä, mutta alun parhaimmat maalipaikat loi HVHZEM, mutta turhan usein Mysiinien maalivahti totesi Malmin Casanovan vedot liian perhosmaisiksi. Ottelun ensimmäinen maali nähtiin ensimmäisen erän puolivälissä, kun aloitus oli Mysiinien päässä. Halikon oma poika Nikkke syötti suoraan aloituksesta kolmen lapaan, joka täräytti attepentikäismäisesti kiekon tarkasti vasemaan alakulmaan. Toista maalia ei kauaa tarvinnut odottaa, sillä Mysiinien puolustus teki karmeahkon vaihtovirheen ja näin HVHZEM pääsi 2vs0 -hyökkäykseen ja Ookkella oli helppo työ pistää kiekko reppuun.

Toista erää eii kestänyt kauaa, kun 70 päinen yleisö repesi riemuun Pulsun viedessä jo Bowin haukkumat teinit turvalliseen 3-0 johtoon... ja lisää oli tulossa. Lasse89 siirsi HVHZEM:n jo 4-0 johtoon hienon kuvion päätteeksi ja katsojat tuuhahtivat Mysiinien saamattomuutta. Maalin jälkeen sama ote jatkui, Mysiinit eivät saaneet paljon mitään aikaan ja teinit jylläsivät kuvioitaan. 5-0 maalin iski jo toistamiseen Mohaa-kuningas Pulsu ja nyt jopa teinien vaihtopenkillä ihmeteltiin miten 5vs5-pelit kulkevat näin ihmeen hyvin. Kauaa ei ehditty vaihtopenkillä tuhista, kun taas Mysiinien maalivahti sai kaivaa kiekon selkänsä takaa, sillä lasse89 oli juuri iskenyt hurjan kanuunan maalivahdin selän taakse ja peli oli jo 6-0 HVHZEM:n eduksi. Aivan toisen erän loppupuolella Pulsu siirsi HVHZEM:n jo 7-0 johtoon hurjalla kaukolauksellaan ja näin kolmanteen erään lähdettiin HVHZEM:n 7-0 johto taskussa.

Kolmannessa erässä ei maaleja nähty, mutta Mysiinit saivat hieman jo luotua paikkoja, mutta maaliin asti sitä ei saatu. Djbobo oli pariin otteeseen aivan vapaassa maalipaikassa, mutta kerran hän veti tolppaan ja toisella Bobo sai todeta maalivahdin paremmakseen. Erän loppupuolella HVHZEM sai totutella ylivoimapeliin, sillä Mysiinien darby nappasi yhden minuutin jäähyn ryntäyksestä ja vaihtopenkillä jo pelättiin HVHZEM:n maalivahdin loukkaantuneen, mutta onneksi maalivahti virkosi huoltajan juottaessa maalivahdille urheilujuomaa ja näin ollen HVHZEM:n maalivahti on pelikunnossa myös viikon päästä.

Tähdet:

*** Pulsu
** lasse89
* Nikkke
Jälkipelit ja höpinät
Anonymous

01.04.2006 15:03
Hyvä raportti Maukas!

EVVVK kyllä vetää aika paljon katsojia puoleensa, joka pelissä varmaan mennyt rikki tuo 70katsojaa!
Jälkipelit ja höpinät
Anonymous

11.04.2006 18:55
www.evvvk.tk sivujen sisältö ei tulee enää päivittymään. Teen tänne foorumille sarjataulukon jota saadaan nähtyä hienosti tämän hetkinen riittinen tilanne.
:D
Anonymous

27.04.2006 06:48
:D  ollaaa parhaitaa  :DDD

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.