Sääliplayoffennakko TM - HuHu

Artikkeli
Kaikkien aikojen Kiekkoliigakauden sääliplayoffit ovat valmiina alkamaan ja ensimmäistä kertaa rahapalkinnoista päästään taistelemaan tosissaan. Pääjehu Rataksesin kynää säästellään ”kovempiin” peleihin ja sääliplayoffien analysoinnista vetovastuun ottaa snidi. Toivottavasti lopputulos tyydyttää eikä pettymys ole liian suuri, kun ei pääsekään lukemaan itse mestarin tekstejä ihan vielä.
TRADEMARK                     

Liigakarsintoja dominoinut Trademark pelasi käytännössä 4 pelaajalla koko kauden, Lennartin stuntatessa yhdessä pelissä. Tiivis kokoonpano vaikutti toimivalta ja Tavaramerkit löysivät itsensä runkosarjasta lopulta sijalta 8. Perinteikkään joukkueen kokoonpanossa oli legendaarisia Trademark -pelaajia, mutta pelivastuussa olivat uudet naamat.

Hyökkäyksessä hanakasti laukova leuhka oli lähinnä vastuussa maalinteosta, tehden noin puolet joukkueensa maaleista. Vieressä namupasseja jakava hyrrä set pelasi myös varsin hyvän kauden, tehopisteillä 26+26. Puolustustehtäviä Trademarkissa hoitaa kaksikko Doyle-Karlsson. Yhteispeli on alkanut asettua uomiinsa ja koko kauden yhdessä pelannut nelikko tietää varmasti toistensa aikeet jo kuin omat taskunsa.

 

Vaihtopenkiltä haastatteluun saatiin vastuuhenkilö Karlsson.


 
"sori hei se 3v1..."       "np tos ois gatoradee"

Joukkueenne löytyi lopulta sijalta 8. Miten runkosarja todella tiiviillä kokoonpanolla sujui?

Tiiviissä kokoonpanossa on monia hyviä puolia, mutta myös ongelmien mahdollisuus on olemassa, mikäli pelaavan nelikon kemiat eivät kohtaakaan. Käytännössä pelasimme samalla nelikolla koko runkosarjan, parhaimmillaan oltiin todella hyviä ja huonoimmillaan todella huonoja, tasaisuus puuttui. Loppuvaiheessa kautta suora poffipaikka näytti jopa mahdolliselta, mutta se kaatui heikkoon runkosarjan loppuun. Runkosarjan 8. sijaan täytyy olla todella tyytyväinen, varsinkin kun tarkastelee yläpuolelta löytyviä joukkueita.

HuHu on ollut hyökkäyspäässä tällä kaudella tehokas. Miten pidätte liukkaat hyökkääjät kurissa?

Oletuksena on, että runkosarjassa dominoineet Mos ja Tanguay pelaavat myös pudotuspelit. Kyllähän näiden kavereiden kohdalla pätee klassinen "älä päästä tätä kaveria laukomaan"-sanonta. Tiiviillä joukkuepuolustuksella pyritään aiheuttamaan ko. herroille harmaita hiuksia, joukkuepuolustus on kuitenkin ollut yksi meidän vahvuuksistamme.

Loppuun perinteinen; millä mielin sarjaan? Mikä on valttinne sarjassa?

Kyllähän HuHu on tähän sarjaan selkeä ennakkosuosikki, ainutta runkosarjakohtaamistamme lienee turha edes nostaa esille... ”nostanpa silti t.snidi” Mikäli saamme joukkuepuolustuksemme parhaalle mahdolliselle tasolle, on mahdollista saada tasainen sarja aikaiseksi, sillä kyllähän meidänkin hyökkäyskaksikko parhaimmillaan saa tuhoisaa jälkeä aikaiseksi. Analysoidaan tarkasti setin tuoma statistiikka HuHu:n harjoituksista, hiotaan taktiikka ja katsotaan mihin se riittää.

 

 

Mitä seurata?

Joukkuepuolustus

HuHun hyökkääjät on pidettävä pois parhailta vetopaikoilta tai muuten kyyti on kylmää. Trademarkin mahdollisuus sarjassa piilee tiukassa joukkuepuolustuksessa ja vastustajan turhautumisessa.

 


HUITTISTEN HUIMA          

Huittisten Huiman runkosarja sujui odotettua heikommin.  Kausiennakossa jopa kolmanneksi nostettu joukkue löysi itsensä runkosarjan jälkeen vasta sijalta 9. Epäaktiivisuus vaivasi alkukaudesta. HuHu otti pelaamattomista miinuspisteitä yhteensä 4.

Runkosarjasijoituksen ei pidä antaa hämätä. HuHulta löytyy liigan yksi vaarallisimmista hyökkäyskaksikoista: Mos ja Tanguay. Tämä kaksikko tehtaili yhteensä 81 maalia ja molempien vedon tunnetaan olevan tappavan tarkka. Pakettiin kun lisätään kiekon ehkä parhaimmalla pelisilmällä varustettu Winnik, on hyökkäys todella arvaamaton. Puolustuksessa ei toisaalta ole myöskään vikaa; LeeSweatt kuuluu liigan parhaimpiin alempiin puolustajiin, mutta on myös kiekollisena hyvä. HuHu hyökkääkin vahvasti koko nelikollaan, mikä saattaa avata Trademarkille paikkoja vastahyökkäyksiin.Vaihtopenkiltä löytyi haastatteluun HuHun maalitykki Mos.


 "mos"           "mos"

Joukkueenne on kärsinyt aktiivisuusongelmista läpi kauden, parantaen toki loppua kohden. Mikä on vireystila pukukopissa? Joutuuko Winnik pelaamaan playoffejakin sohvalta miniläppärillä?

Pukkarissa on ihan ok vireystila, saatiin runkosarja vähän vaivoin pelattua läpi, kokeillaan sopia pelit niin että winnik saapuisi paikalle oikeaan aikaan ja oikealla tietokoneella.

Tanguay oli hyökkääjäparina sinulle uusi tuttavuus. Maalimäärien muodossa homma näyttäisikin toimivan.  Onko sinulle löytynyt ns. tutka?

Omasta mielestä yhteispeli tanguayn kanssa ei toimi niin hyvin kuin tilastoista voisi päätellä

Loppuun perinteinen; millä mielin sarjaan? Mikä on valttinne sarjassa?

Ihan hyvillä mielin, kunhan sais sovittua molemmille sopivat ajat ja pelit sujuisivat joutuisasti. Omasta mielestä ollaan parempi joukkue kunhan molemmat hyökkääjätkin malttaa puolustaa kunnolla. Uskon että saadaan luotua tarpeeksi paikkoja että tehdään tarvittavat maalit jotta huhu nähtäisiin seuraavalla kierroksella

 

Mitä seurata?

Hyökkääjien omistautuminen myös puolustuspäässä

Maaleja HuHun hyökkääjiltä tullaan varmasti näkemään, mutta myös kurinalaista puolustustyötä tulisi playoffeissa tehdä. Kuten mos sanoi, molempien hyökkääjien on puolustettava kunnolla. Liian monta vastahyökkäystä omaan päähän saattaisi kostautua.

Yhteenveto

Trademark yllättää HuHun ensimmäisessä ottelussa, mutta LeeSweattin palopuheen jälkeen myös mos alkaa puolustamaan ja HuHu nappaa sarjan nimiinsä voitoin 1-2.

Tietoja
Kirjoittanut: snidi
Julkaistu: 08.05.2018 17:49
Luettu: 1020 kertaa

Kommentit (4)

Trn, 08.05.2018 18:00
2-0 huhu
Darp, 08.05.2018 20:28
MOS & TANGUAY tutkaparin shöytä tämä nähdäkseni tulee olemaan.
baflin, 08.05.2018 23:24
Hyvä ennakko! Metrak peleille pls!
Spears, 08.05.2018 23:55
0-2 HuHu ellei mitään odottamatonta tapahdu. Hieno ennakko myös lyhyellä odottelulla.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.