Runkosarjan lopun Top&Flop

Artikkeli
Vaikka viime kommenteissakin oli pelkkää plussaa Top-Flop kirjoituksista niin aattelin vielä uuden tehdä. Aloitetaan kumminkin parhaimmilla kommenteilla viime kirjoituksesta.tättäpupu: -1ttheukkah: hyi, oksensin modeemille tän jutun luettuaniwilz: Kotia päin vedetty myös floppiosastolla, sillä jakson kovin floppi puuttuu listalta. Alkaa jiillä ja loppuu aahan, enkä nyt tarkota pelaajaa Joska.Tälläkin kertaa aloitan Toppifloppien kirjoituksen Topeista. Top:
1. NightmareKoska tässä kolmosjakso meni juhliessa viimeisiä kommentteja niin pystyin korkin sulkemaan vasta näihin neljänsiin jaksoihin. Nightmare tuli, nousi ja ehkä laukeaa? Liigan ykköspaikka ja viimeiset 7 matsia tappioitta. Jebsu nostaa ehkä suurimmaksi osin bakteereistakin koostuvaa Kiekkoliigan pistepörssin pokaalia jälleen. Nightmareen värvätyt Reto ja kekki ovat pelanneet loistavat runkosarjamatsit tälläkin kaudella ja täällä sitä konia arvostetaan enemmän kuin Vela. Nightmare voitti siis runkosarjan ja pääsi automaattisesti välieriin huonojen sattumuksien vuoksi. Nightmaren peleistä voisi nostaa esille tuplavoitto OKC:stä 8-2 maalimäärin ja Voodoon 4-7 sekä PePosta 1-3 voiton. Nightmare on tunnetusti pleijarijengi joten tässä vaiheessa en kysy, kestääkö pää pleijareissa? 2. RaversRavers raivasi tiensä ohi RoikkuLämyn divarin runkosarjan voittajaksi voittamalla 7 ottelua ja yhden jatkoaikatappion kärsineenä. Huikea nousu ja ehkä odotettukin, koska entiset liigamestarit ovat kyseessä. Holden nakutti sata pojoa runkosarjassa ja Ravers vain 5 tappiota joista 3 jatkoajalla.  Ravers myös teki eniten maaleja Divarin runkosarjassa, 121 maalia 22 ottelua kohden. Eiköhän nämä heput liigassa ensi kaudella nähdä.3. Huittisten HuimaHeille jäi neljä pelattavaa ottelua joista kaksi pelattavaksi loppujen lopuksi. Silti kovat päänahat Ärsytetystä Karhusta ja RoikkuLämystä toi heille arvokkaat pisteet kolmanneksi runkosarjassa. Nimi mikä kannattaa pistää mieleen heidän kokoonpanosta on ehdottomasti Winnik. Ylempänä pakkina tehoili heidän parhaat pisteensä. Winnik tehoili 19 otteluun tehot 22+31=53 +42. Toki ei ihan palkintopallille tälläkään tuloksella päästy, mutta HuHu on ehdottomasti yksi potenttiaalisista liiganousijoista.

Flopit-1. PePoKuudesta matsista kolme voittoa ja yksikin niistä aivan täysin omaan piikkiin. Toki peleissä nähtiin jo hyökkäävämpää kalustoa kun hari jäi suurimmilta osin peleistä pois. Siltikin maalien teko on yksi heidän ongelmista vaikka puolustus toimiikin. Toki ne pelit voitetaan puolustuksen kautta, mutta saapi nähdä.-2. Mensa Club FinlandTotuttu menestyjä alemmilla sarjatasoilla pelasi todella huonon kauden. He pelasivat neljä ottelua joista kolme tappiota lopussa sekä kaksi luovutusvoittoa saaneena. Ainakin aktiivisuus on kunnossa, vai onko? Mensat eivät tällä kaudella hirveitä esittäneet kummassakaan suunnassa. Maaleja tuli ja meni, enemmän omiin tässä jaksossa. Heidän kannattaa ensi kautta ajatellen parantaa puolustuspeliään enemmän kuin hyökkäystä tai valita oikeat miehet pelaamaan pelit.-3. Anaheim Mighty DucksFUK FUK FUK Ankat lammella. Peräti kahdeksan tappiota. Ei kaikki pelkästään näissä jaksoissa, mutta silti huomioon otettava juttu. Mikä meni väärin? Ehkä pojot lähtivät lopettaneiden joukkueiden mukana, mutta silti voitot on kiven alla. En usko heidän saumoihin tämän kauden Playoff peleissä Voodoo Peoplea vastaan, joten sanotaankos että, Ensi kaudella

Lisäksi peukut herroille: Jebsu, Holden ja zuper.Juttua ei ole oikoluettu. Eikä varmaan tullakkaan.

Tietoja
Kirjoittanut: Lupaschuk
Julkaistu: 20.05.2016 01:52
Luettu: 2171 kertaa

Kommentit (5)

tättäpupu, 20.05.2016 02:42
+1
tättäpupu, 20.05.2016 02:42
ensimmäistä kertaa olen mukana top ja flopeissa, lähdin saman tien baariin juhlimaan
Statham, 25.05.2016 23:09
En kyl tykkää lupan kirjotustyylistä, muutama sivulause niin ois huomattavasti helpompaa luettavaa. Näin kirjoitettuna vois laittaa suoraan ranskalaisilla viivoilla ton listauksen, sopisi paremmin.
Lupaschuk, 26.05.2016 04:07
Kiitos palautteesta, valitettavasti kun tekstsejä teen niin teen ne miten itse haluan. Yritän enemmän tekstiin kuin ulkoasuun. Molemmat toki yleensä kusee, mutta kaikki on aina plussaa.
Samila, 26.05.2016 10:02
Ihan hyvä jos joku vaan jaksaa suoltaa näitä tekstejä. Ja jostainhan se aina on alotettava. Ajan myötä sitä kehittyy myös itse kirjottamisessa. Me flopattiin kyl pahemman kerran kauden lopussa. Ei vaan tahtonu jaksaa löytää kiinnostusta enää peliin. Ehkä ens kaudella sit tullaan taas kovempaa!

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.