2. jakson Top & Flop 2/16

Artikkeli
2. jakson Top & Flop 2/16



Toisen jakson parhaat suorittajat ja heikoimmat minun mielestäni. Aloitetaan Topeista.





Topit:



1. HC RoikkuLämy



Kotia päin vedellään nytten, mutta RoikkuLämy pelasi 8 ottelua voittaen niistä 7. He tekivät peräti 44 maalia näissä otteluissa ja kovat päänahkat tulivat mm. Raversseista ja Huittisten Huimasta tyylipuhtaasti 4-0. Näissä kahdeksassa ottelussa zuper teki kuudesti hattutempun ja johtaakin divarin pistepörssiä tällä hetkellä. 



2. JaKurri



JaKurri pelasi toisella jaksolla kuudessa ottelussa tehden näihin 11 maalia ja 5 syöttöpistettä. Liigakonkarista onkin viime kausina tullut melkoinen maalintekijä ja tahti ei meinaa himmata millään. Muunmuassa Nightmarea vastaan pelatussa ottelussa JaKurri iski Voodoon jokaisen maalin ja tärkeän 2-3 voiton napaten Voodoo taistelee runkosarjan voitosta tällä hetkellä. 



3. Holden & Saku



Raverssien tutkapari monien vuosien takaa löysi kunnon maalivainun toisella jaksolla. Holden teki 20+16 kuuteen otteluun ja Saku 15+16. Yhteensä siis 35 maalia seitsemään otteluun on kova suoritus kovatasoiseen divariin tällä kaudella. Raverssien pelit meni muuten varsin maalirikkaasti. Keskimäärin maaleja tehtiin otteluissa vastustajien sekä omiin peräti 8.4 per ottelu.



4. Ärsytetty Karhu



Karhut sai pelivaihteen auki toisella jaksolla. 8 matsia pelanneet Karhu voitti 5 ottelua näistä, yhden tasapelin ja yhden jatkoaika tappion sekä kaksi normaaliajalla tullutta tappiota. Karhu kumminkin haki voiton esimerkiksi RoikkuLämystä ja pelasi divarin ennakkosuosikki Huittisten Huiman kanssa tasapelin. Pisteitä rupeekin olemaan pikkuhiljaa niin, että voidaan taistella kotiedusta helposti divarin pleijareissa.



5. PePo



PePo pelasi rikkoinaisessa liigassa vain neljä ottelua toisella jaksolla. Jokaisesta ottelusta kahden tai useamman maalin voitto. Vastustajat eivät olleet kumminkaan ennakon parhaimmistoa, mutta tyylipuhtaat voitot ja hyvin toimiva puolustus rupeaa näyttämään taas siltä miltä sen pitäisikin näyttää. Samaa peliä ja hari - Naappi - peipi - miktok kokoonpanolla on PePo ennakkosuosikki loppuihin otteluihin.





Flopit:



1. Project One



Teipillä vahvistunut Project One ei ole löytänyt nelureissa virettä vielä. Kuusi matsia toisella jaksolla ja yksi voitto vaan mikä sekin tullaan todennäköisesti mitätöimään Pirujen lopetettua ei lupaa hyvää Project Onen pistesaldolle. Täysin turpajaisia ei P1 sentään ole saanut vaan hävinnyt jatkoajalla pari kertaa koville joukkueille kuten Voodoo ja Nightmare. Teipin pitää herätä ja Project Onen onnistua voittamaan tärkeitä pisteitä myös jatkoajalla.



2. Nightmare



Nightmare pelasi 4 ottelua toisella jaksolla, ei yhtään suoraa voittoa. Kaksi jatkoaika voittoa ja kaksi puhdasta tappiota. Liigan ennakon ensimmäiseksi rankattu Brutal Nightmares on tällä hetkellä vasta seitsemäntenä Liigan runkosarjassa ja voittoja pitäisi ruveta tulemaan pelitille mikäli haluavat hyvät lähtökohdat pleijareihin. Vaikka he haastavatkin kaikki joukkueet niin ensimmäisellä kierrokselle he tuskin haluavat joukkueita kuten Voodoo People. 



3. Double It, Helsingin Jokerit ja Pirut



Ei tarvitse perustella.
Tietoja
Kirjoittanut: Lupaschuk
Julkaistu: 19.04.2016 00:29
Luettu: 2634 kertaa

Kommentit (4)

tättäpupu, 19.04.2016 14:03
-1
jumaltepi, 19.04.2016 16:05
hyi, oksensin modeemille tän jutun luettuani
wilperi, 19.04.2016 21:03
Kotia päin vedetty myös floppiosastolla, sillä jakson kovin floppi puuttuu listalta. Alkaa jiillä ja loppuu aahan, enkä nyt tarkota pelaajaa Joska.
joel, 20.04.2016 23:09
lol

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.