2. jakson pelaamattomat

Tiedote
Kuluvan kauden toiselta jaksolta jäi pelaamatta yhteensä viisi ottelua. Kyseiset ottelut tulee pelata kolmannessa jaksossa. Pelaamattomista otteluista jaettiin miinuspisteitä seuraavalla tavalla:Los Angeles Kings - The Presidents--ei pelattu

The Presidents -1pHelsingin Jokerit - Manhattan--ei pelattu

Manhattan -1pHelsingin Jokerit - The Presidents--ei pelattu

Helsingin Jokerit -1pHelsingin Jokerit - Kauniit ja Rohkeat--ei pelattu

Kauniit ja Rohkeat -1pKauniit ja Rohkeat - Pirates--ei pelattu

Kauniit ja Rohkeat -1p

Johtokunta haluaa muistuttaa, että selvitykset pelaamattomista otteluista tulee lähettää deadline-ajankohdasta seuraavana päivänä klo 22.00 mennessä. Selvityksien ei tarvitse olla pitkiä, mutta niiden tulee olla mahdollisimman totuudenmukaisia, vaikka kyseessä onkin yhden joukkueen näkökulma tilanteeseen.

Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 18.04.2017 01:40
Luettu: 1742 kertaa

Kommentit (31)

vanil, 18.04.2017 12:37
Ois kyllä mielenkiintoista kuunnella perustelut minkä takia KjR sai kummastakin pelaamattomasta pelistään -1? Ei ainakaan omaan logiikkaan mahdu millään tälläiset päätökset, toi Pirates pelin rangaistus oikeen kirsikkana kakun päällä. Ollaan yhtään kotiinpäin vetämättä kiekon aktiivisin joukkue tällä hetkellä, kun taas esim. Piratesit eivät ole pelanneet harkkamatsiakaan viimeisen kuukauden sisään.
-pehmis-, 18.04.2017 12:46
Eiköhän iha oikein mennyt että KjR sai noi miinukset =) tollasta perus pelin välttelyä päivästä toiseen vaikka 8 onlinessa, mutta ymmärtäähän sen
Archuleta, 18.04.2017 12:52
Paha se on liigaa teitä vs pelata, kun ette siihen ikinä suostu. Harkkaa vaan väännätte, vaikka ois just vähintään tuo 7 äijää inessä. Jotain kertonee tästä myöskin se, että olitte vähiten matseja pelannut joukkue ennen DL-päivää - 12 matsia. Jopa jumankauta Pirates oli pelannu sen 15 matsia, vaikka vaan kerran kuussa inessä käviski. Opetus: pelatkaa joskus liigaaki, älkääkä vaan harkkaa
Tunde, 18.04.2017 13:08
Ehkä järjelläkin kuitenkin kiekon aktiivisimmalle olisi voinu jättää - pisteen antamatta, kun pelaamaton peli on liigan epäaktiivisinta vastaan, mutta meikän mielipide vaan.
-pehmis-, 18.04.2017 13:29
Kyllä pitää antaa, jos kiekon aktiivisin joukkue pelaa vain harkkaa vaikka oisi liigaa tarjolla.
murrr, 18.04.2017 13:37
Jollain tasolla oisin ymmärtänyt Jokereita vastaan pelaamatta jääneestä pelistä tulleen miinuksen, kun muistan niitten kyselleen peliä aikaisemminkin eikä meille just sillon ole käynyt. DL-päivänä tosin hiljaista oli Jokereilla. Pelien pelaaminen kun ei ole pelkästään meistä kiinni, esimerkki vähiten pelejä ennen DL-päivää pelaavasta joukkueesta oli aika heikko, varsinkin yksittäisen jakson otannalla. Pirates pelistä tullut miinus sen sijaan ei mahdu tajuntaan, saa käyttää maalaisjärkeä johtokunnassa. Ei toi millään järjellä mee meidän piikkiin. Kun ei näitä pisteitä tässä liikaa kuitenkaa ole! :D
ghost, 18.04.2017 13:53
"Ei kelpaa koskaan liiga" just joo. Nää äijät elää tästä pelistä, tahkoo harkkaa ihan huurussa ja varmaan jokaiselle päivälle sais sovittua pelin. Se että kun vastus sattuu sillon kysymään kun ei oikeesti pysty pelaamaan niin eihän se nyt yhen jengin vika voi olla? Hyviä nää päätökset kun vuosienkin jälkeen vaan arvotaan rangaistuksia. Sinänsä samahan noi on meille antaa kun niillä niin merkitystä ole. Mut eihän toi mun logiikkaan mee, taas vaihteeksi.
veikka, 18.04.2017 14:30
Helsingin Jokerit ois voinu ees koittaa saaha pelattuu noita pelejä jos meilläkin jumalauta yks pelas kännissä ja kesken pelin värväsin kaksi pelaajaa. Mutta ei, noi viikon 9 tiimipeliä painaa vaakakupissa niin paljon ettei deadline päivänä kannata edes vaivautua paikalle, koska vastustajahan ne miinukset saa...
vanil, 18.04.2017 14:50
Jotain kertonee Archuleta myös se, ettei meille tuottanut minkäänlaista vaikeutta hommata äijiä DL-päivänä pelaamaan, tai siis oikeastaan jatkettiin vaan pelejä sitten normaalisti niinkuin joka ikinen ilta, nyt vain liigapelien muodossa. Nyt oli myös helppo sopia pelit, kun moni joukkue oli ihan oikeasti paikalla kiekossa. Piratesit ilmotti mulle klo 20.20 kun olimme aloittamassa liigapeliä, että heitä vastaan pitäisi pelata heti, koska klo 21 jälkeen ei enään onnistu. On tässä jotain vikaa teissäkin kun näkyy kolme pelaamatonta peliä olevan listassa, vaikka et ikinä mitään vikaa omasta tekemisestä ikinään löydäkkään. Tuon "ei koskaan pelaa" homman taakse on aina helppo piiloutua. Näköjään tässä tapauksessa johtokunta on syötin nielaissutkin.
Trn, 18.04.2017 15:05
:DD mitäv
hahmo, 18.04.2017 15:19
Täydellä logiikalla johtokunnan ois pitäny siirtää dl maanantaille, kukaa (minä) ny pyhinä ala istumaan tän pelin ääressä, soppa maistu.
Trn, 18.04.2017 15:20
KJR miikat siitä ehkä vähän kummallisia kanssa, että vaikka he olisivatkit kieltäytyneet kun pari kertaa ollaan kysytty, niin silti heillä ollut melkeen joka päivä pelaajat paikalle. Jos Jokerit kysyy 2 kertaa deadlinen aikana peliä niin ei kait se voi korvaa sitä et kjr ois varmaan 10 päivänä voinu pelata. Vai onko täällä joku velvoite aina pelata kun isot herrat haluaa peliä kerran viikossa?
Archuleta, 18.04.2017 15:29
Pari juttua teille: 1. HJ on ollu paikalla huomattavasti useammin ku kerran viikossa. Trn tietäis tämän, jos jouko ei ois laittanu uutta homoa haastosysteemiä ja ois iteki kiekossa 2. Oli useammin, kuin kaks kertaa, mitä Kaunareilta kysyttiin liigaa. Aika paljonki useemmin. Toisaalta, Kaunarit ei ite kysynyt kertaakaan meiltä liigaa, joten pelin sopiminen oli täysin meidän vastuulla. 3. Luojan kiitos sille linjalle, että muukin aktiivisuus ratkasee, kun vaan DL-päivän aktiivisuus. Ei nyt JUMALAUTA voi odottaa, että me saatas jöllejä paikalle, kun seuraavana päivänä pyhäpäivä. Meiltä oli pvh Wienissä, minä ja joni ryypyllä ja Fice töissä, sillä maanantai sattu tuomaa sille kunnon tilipäivän. Jännää ristiriitaa, että kiekossa vahditaan, että esim ite olen koko ajan kiekossa ja täällä itketään, ettei meitä näy. Ristiriitaa tässäkin.
Archuleta, 18.04.2017 15:36
Ja Vanil kyllähän se jotain teidän liiganhaun aktiivisuudesta kertoo, jos ootte kiekon aktiivisin HARKKAjoukkue ja silti teillä oli vähiten pelattuja liigamatseja alla DL-päivään lähtiessä. Aktiivisuus on katos muutakin, kun vaan niitä harkkapelien vääntämistä. Onneksi
deke, 18.04.2017 15:55
Moro meil 4 pelii pelaamat 30min enne dl ja teijä syy ku ette viittiny istuu 3tuntii paikal oottamas teijä vuoroo
Ratakses, 18.04.2017 16:16
Ennen kautta haluttiin tehdä selväksi, että dl-päivän aktiivisuutta ei voida korostaa enää niin vahvasti kuin aikaisemmilla kausilla, koska otteluohjelma on epätavallisen tiukka. Toinen jakso tällä kaudella oli ainoana jaksona kolme viikkoa, koska sen päätyttyä jokaisella joukkueella olisi tullut olla pelattuna kaikkia joukkueita vastaan vähintään kerran. Deadline-päivä osui harmillisesti juuri pääsiäisen kohdalle, mutta ennen sitä joukkueille oli varattu hyvin aikaa pelien pelaamiseen. Täytyy myös muistaa, että suurin osa joukkueista sai pelattua kaikki pelinsä, mikä on tietysti todella myönteistä. Kauniiden ja Rohkeiden tilanteessa - vaikka ovat todella olleet aktiivisia kiekkoscenessä - kohtaloksi koitui niin suuren pelimäärän jättäminen viimeiselle päivälle. Tämän myötä juuri Pirates-pelin päätös oli aika selkeä, koska Pirates oli onnistunut pelaamaan (vaikka onkin kuulemma tosi epäaktiivinen joukkue) kaikki muut pelinsä paitsi yhden, eikä joukkuetta voi vaatia jonottamaan tunteja yhtä joukkuetta viimeisenä päivänä. Sanotaan vielä, että nämä päätökset ovat aina tosi kinkkisiä ja raskaita käydä läpi. Jos joku asianomainen haluaa lisää selvitystä päätöksistä, parasta on tulla keskustelemaan esim. livechatin välityksellä, miten jotkut ovat kohteliaasti tehneetkin. Keskustelemaan saa myös aina tulla, jos kysyttävää on.
murrr, 18.04.2017 16:44
Varsinkin, jos tarkoitus ei ole liikaa painottaa DL-päivää, on päätös kohtuuton. Pirates on pelannut tässä jaksossa liigapelejä kahtena päivänä, ja ne lienee ainoat päivät kun heitä vastaan olisi ollut mahdollista saada peli. Nyt kun puhutaan koko jakson aktiivisuudesta, väitän että koko jakson aikana me olisimme olleet useammin valmiita pelaamaan. Ja DL-päivänä ei todellakaan ollut kyse "tuntien" odottamisesta vaan yhdesta pelistä (30min).
Ratakses, 18.04.2017 16:58
Mun on henkilökohtaisesti vaikeaa ymmärtää sitä, että jos joukkue on ollut aktiivisesti kiekossa ja pelivalmiina, miten viimeiselle pelipäivälle on voinut jäädä 5 ottelua pelattavaksi. Sarjassa on kuitenkin 15 joukkuetta, joilla pelejä jäi vähemmän, ja esimerkiksi Ankoilla pelirajoitus tuli vastaan jo viimeisen viikon tiistaina.
murrr, 18.04.2017 17:12
Se selvinnee sulle, kun käyt katsomassa niiden joukkueiden harkkapelilistaa, keitä vastaan meillä oli pelaamatta. Se kuitenkin lienee jonkinlainen mittari aktiivisuudesta? Yritän muotoilla niin, että se ois helppo ymmärtää myös henkilökohtasella tasolla: Jos kaikki joukkueet, ketä vastaan meillä oli pelaamatta ennen DL-päivää olisivat jakson aikana olleet yhtä aktiivisia kun meidän jengi, pelit ois todennäkösesti saatu pelattua jo ennen DL. Ei me varmasti syyttömiä olla, vähemmän syyllisiä? Varmasti.
Archuleta, 18.04.2017 17:18
Vaan eipä enää harkkapelilista kerrokaan yhtään mitään totuutta, sillä pelien hakeminen vie niin järjettömän kauan, ettei tiimipelejä enää pelata, vaikka oltaisiin onlinessa.
Tunde, 18.04.2017 17:18
Johtokunta jakaa samanlail miinuksii ku ratakses ampuu maalia kohti silmät kii ja hyvää toivoen. :P
Ratakses, 18.04.2017 17:32
Se nimenomaan ei selviä. Miten on mahdollista, että epäaktiivisemmat harkkapelijoukkueet ovat onnistuneet pelaamaan kaikki tai pari ottelua vaille vaaditun liigapelimäärän, mutta KjR aktiivisena joukkueena saa pelattua jakson aikana kahtena päivänä yhden liigaottelun? Kun tähän ei tehdä selvitystä, johtokunnalle jää vain pari skenaariota; joko joukkue ei ole itse aktiivisesti hakenut liigapeliä tai ei ole vain pystynyt jostain syystä liigapelejä pelaamaan, vaikka harkkapelejä onkin alla. Tämä taas johtaa siihen, että syyllisen etsinnässä katse kohdistuu tähän joukkueeseen. Jos olisi tilanne, jossa kahdella joukkueella jää noin suunnilleen saman verran liigapelejä pelaamatta, mutta toinen joukkue on pelannut 100 harjoitusottelua kuukauden aikana ja toinen yhden, olisi ratkaisu selkeä. Liigapelaamisessa kuitenkin pelatut liigapelit painavat vaakakupissa enemmän kuin harjoitusottelut; tiettyä vaadittua harkkapelimäärää kun ei ole asetettu liigapelaamisen ehdoksi.
murrr, 18.04.2017 18:16
Ne on pelannut kahtena päivänä liigapelejä ja saanutki niinä päivinä hyvin pelattua. Harmi ettei me oltu just sillon pelaamassa. Se ydin tässä musta on kuitenkin se, että kuinka usein joukkueet on ollu saatavilla ja me ollaan oltu useammin. Kerroin jo, mutta se miten pelataan liigapelejä riippuu paljolti myös muiden aktiivisuudesta. Sille perustelulle, että tässä rangaistuksessa painotettiin jakson aikaista aktiivisuutta ei ole minkäänlaista pohjaa, kun toinen joukkue on ollut pelaamassa vain kahtena päivänä kolmessa viikossa. Lisäisin kolmannen skenaarion: toinen joukkue on hyvin harvoin paikalla, jolloin pelin saaminen heitä vastaan on lähes mahdotonta. Tää menee kyllä jo vähän toisteluksi, mutta jos mun pointti ei aukee sulle, niin sit se ei aukee ja sit onkin varmaan turha jatkaa. Mutta usko johtokuntaan ikävä kyllä horjuu tällästen myötä.
Lupaschuk, 18.04.2017 18:20
Joukkueiden vastuuhenkilöiden liittyminen Kiekkoliigan Whatsapp-ryhmään on erittäin suotavaa. Kun joukkueet käyttävät yhteisesti tätä kommunikointivälinettä, pelien sopiminen helpottuu. Lisäksi johtokunta voi käyttää vaikeissa pelaamattomien otteluiden päätöksissä hyväkseen joukkueiden Whatsapp-aktiivisuutta.
Trn, 18.04.2017 19:16
Jatkossa ois myös kiva et jengit ilmottas samalla ku kysyy arkisin peliä, että "ei sit päästä sunnuntain peleille" niin ois ehkä eri motivaatio koittaa arkisin saada peliä ku tietää et -pisteit sataa. En toki tiedä, onko Jokerit ilmottanu jotain vaikka siellä whatsapissa, mutta näin yleensä olisi kyllä kiva käytäntö :)
skede8, 18.04.2017 20:52
Itse haluisin perustelut meidän miinukselle. Siis joukkue, joka on melkein joka päivä paikalla täydellä miehityksellä saa miinuspisteen kun taas vastustaja on ehkä sunnuntaisin paikalla. Ajattelin, ettei tässä tarvitse mitään perusteluja...eikös kauden alun tiedotteessa mainittu ettei pelkkä paikallaolo deadlinesunnuntaina riitä. Uskoin, että johtokunta näkee muut liigaottelut ja harkkapelit perusteluina. Siis jotenkin koomista, että miinus siitä kun ei osuttu 21:ssä päivässä siihen yhteen pelipäivään ja siihen yhteen oikeaan kellonaikaan yhden vastustajan kanssa, jolloin Heille sopi pelata. Kun meille olisi käynyt melkein kaikki muut päivät :D
Girard, 19.04.2017 05:50
Itekin tarviin selvityksen missä poroliihassa se jepsu nykyään pelaa???;DDDDD
Hytönen, 19.04.2017 07:35
IMO ehkä nää yhen pelin pelaamattomat ois selvinny pelkällä varoituksella. Parhaimmillaan kaksi peliä pelaamatta, tyhmää rupee rokottaa ja vaikuttaa pistemääriin ku jokainen joukkue on kuitenkin pyrkinyt pelaamaan kaikki ja näillä pelimäärillä/aikatauluilla olis ihme jos ei yhtään pelaamatonta ois missään jaksossa.
Yojimbo, 19.04.2017 23:20
The Presidents -1p. Miten meni niinkö omasta mielestä? Kaippa ollaan sitten nii epäaktiivia verrattuna kingseihin (Kings 10 peliä tässä kuussa, Presidents 60 peliä. =)))))
Jebsu, 22.04.2017 13:42
samat ripulit täällä välttelee edellee peliä ja pelaa jotain rank 900 vihuja vs harkkaa ja tulee pätemään sen jälkeen tänne porukalla kuinka ollu aktiivisia :D oksettavaa paskaa.
tättäpupu, 22.04.2017 19:35
ainakaan et väitä että olet aktiivinen siitä pisteet

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.