Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Johdon tiedote

Muutoksia johtokuntaan

Kauden 1/2017 jälkeen Kiekkoliigan johtokunnassa on tapahtunut joitakin muutoksia.

Yli viisi vuotta Kiekkoliigan johtokunnassa vaikuttanut Kaasu päätti lopettaa johtokuntauransa. Kaasu vaikutti vuosien ajan johtokunnan yleismiehenä ja näki liigamme muuttuvan satojen joukkueiden ja erilaisten sarjajärjestelmien välillä vuosien aikana – kuitenkin aina organisoituna pysyen. Kiitos Kaasulle panoksestaan johtokunnassa!

Myös Lupaschuk jätti johtokuntatyöt vuoden aktiivisen vaikuttamisen jälkeen. Lupaschuk oli mukana Kiekkoliigan toiminnassa jo vuosia sitten, mutta palasi jälleen viime vuoden tammikuussa johtokuntatöiden pariin. Aktiivisena johtokuntalaisena Lupaschuk osallistui laajalti Kiekkoliigan toimintaan niin kirjoitusten kuin muiden johtokuntavastuiden saralla. Kiitos Lupaschukille ajastaan johtokunnassa!

Myös Teemu ja Greippi lopettavat johtokunnassa, mutta pysyvät silti toiminnassa mukana omien vastuualueidensa myötä. Teemu siirtyy vastaamaan vain sivustoasioista, kun Greippi hoitaa jatkossa mainosyhteistyökuvioita. Kiekkoliigaan liittyvissä asioissa pelaajien tulee siis ensisijaisesti olla yhteydessä johtokuntalaisiin.

Näiden muutosten lisäksi olemme saaneet vahvistusta, kun Sane liittyy uutena jäsenenä johtokuntaan. Sane työskentelee johtokunnassa yleismiehenä, jolta voidaan nähdä myös Paitsio-kirjoituksia.

Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu 06.03.2017 18:23
Luettu: 1074 kertaa

Kommentit
tättäpupu 06.03.2017 18:48
Oe sinappi sane
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.