Johtokunnan livechat

Tiedote

Kiekkoliiga on ottanut koekäyttöön livechatin, jonka avulla pelaajat voivat ottaa yhteyttä johtokuntaan. Ajatus saattaa aluksi kuulostaa hieman hassulta, mutta johtokunta haluaa tarjota pelaajille helpon ja nopean tavan yhteydenottoon. Vanha #johtokunta -kanava irkissä ei enää palvele kovinkaan hyvin nykytilanteessa.

Voit lähettää kysymyksesi tai esim. pelaajasiirron sivuston oikeassa alareunassa olevan lomakkeen välityksellä. Tällä hetkellä tiedusteluihisi vastaavat Teemu, Lupaschuk ja Ratakses. Mikäli kukaan heistä ei ehdi vastaamaan kysymykseesi sillä hetkellä, otamme sinuun myöhemmin yhteyttä.

Jos sinulla on kommentteja tai ajatuksia livechattiin liittyen, voit jättää ne tämän tiedotteen alle!

Tietoja
Kirjoittanut: Teemu
Julkaistu: 04.07.2016 17:46
Luettu: 2100 kertaa

Kommentit (3)

Famous, 15.07.2016 19:54
Miks johtiskanava ei riitä ? eikö pelaajat nykypäivänä käytä ircciä vai johtislaiset ei jaksa ?
Ratakses, 17.07.2016 23:50
Livechatillä pelaajat saavat yhteyden johtislaisiin huolimatta siitä, olivatpa nämä koneen ääressä tai eivät. Tämä on aika huikea parannus siihen, että pelaajien täytyisi avata IRC ja löytää johtokunnan jäsen, joka on juuri sillä hetkellä tavoitettavissa. Ja vielä vastauksena Famon kyssäriin; pelaajat eivät käytä enää aktiivisesti irkkiä, joka on jo auttamatta aika kivikautinen viestintäpalvelu. :)
Fafi, 04.09.2016 01:06
hello is there any chicks with dicks?

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.