Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Johdon tiedote

Tapaus usp ja kakkosnick-sääntö.

Usp sai vapautuksen pitkästä pelikiellostaan kuukausi sitten. Hänelle tehtiin selväksi, että tulevista rikkeistä tulee pelikielto takaisin. Täten usp tuomitaan takaisin määrittelemättömään pelikieltoon huonosta käytöksestään.


Kakkosnick-sääntö on ollut esillä nyt viime päivinä ja moni on tuntunut unohtavan sen. 11.4. pelatussa Avengers - Double It ottelussa Nasu pelasi ilman siirto-oikeutta, koska hän oli kakkosnikkaillut koko kauden Oklahoma City Thunderissa hänen pelatessaan Piruissa. Johtokunta kuitenkin antoi luvan pelata ja teki tässä virheen, mutta pelaaja on silti itse velvollinen kertomaan kakkosnikkailustaan.

Ottelun tulos jää voimaan ja pelikieltoja ei jaeta tästä tapauksesta. Nasu ei tiennyt säännöstä eikä yrittänyt piilotellakkaan tapahtumaa mitenkään.


Sääntö 4. 3a. aikaisemmin:
Jos pelaaja haluaa pelata samanaikaisesti muilla nimimerkeillään harjoitusotteluita muiden Kiekkoliiga-joukkueiden alaisuudessa, tulee hänen ilmoittaa halukkuudestaan etukäteen johtokunnalle. Luvan saatuaan hän menettää siirto-oikeutensa kyseiselle kaudelle. Vastuuhenkilöiden ei tarvitse ilmoittaa.

Sääntömuutos:
Jatkossa pelaaja menettää automaattisesti siirto-oikeutensa, mikäli hän pelaa kakkosnimimerkillään Kiekkoliigan alaisessa joukkueessa. Eli tästä päivästä lähtien siitä ei tarvitse erikseen ilmoittaa johtokunnalle.

Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu 16.04.2016 15:57
Luettu: 1477 kertaa

Kommentit
teippi 17.04.2016 11:53
Siis Nasuhan pelas karsinnatki
Nasu 17.04.2016 15:57
Älä hätäänny, en tule ohi susta pistepörssis...:)
teippi 17.04.2016 17:45
Sama se mulle khyl meinasin vaan ku esim nesu samat tehny ku sää ja ei saa pelata
Lupaschuk 17.04.2016 18:08
Ei Nasukaan saa pelata. Se ettei pelikieltoa saa ei merkitse sitä etteikö olisi siirtokelvoton.
apina 18.04.2016 13:53
hyvä tommi #worth
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.