RaversRavers 5 4 3
Ärsytetty KarhuÄrsytetty Karhu 4 6 3
RaversRavers 41% 51% 53%
Ärsytetty KarhuÄrsytetty Karhu 58% 48% 46%
Ravers vastaan Ärsytetty Karhu on alkamassa, ottelun suosikki kaikkien silmissä on varmasti Ravers.
Mielenkiintoista nähdä miten Karhujen uusin vahvistus Fice hoitaa hommansa.

1. Erä

<Holden> jaa mul lagaa
Ja pitkää heitetään hetkonen.
Holden palaa takaisin kentälle, mutta unohtaa luistimet pukukoppiin.
Vielä pari pitkää.
Ravers saa vaarallisen näköisen hyökkäyksen aikaiseksi, mutta Otus vetää päin vastustajan puolustajia.
Fice ja raphael pelaavat hyvin hyökkäysalueella yhteen, mutta maalivahti torjuu raphaelin vedon.
Holden kynäilee keskialueella Ficen kahville syöttää Sakulle joka yrittää vetoa, mutta Rodr lopulta laittaa riparit sisään peli 1-0

*** 1-0 Rodr Saku Holden
*** 2-0 Saku Holden Otus

Saku pääsee helpohkon näköisesti läpäriin ja laittaa kauniisti kiekon reppuun.
Saku kynäilee puol jengii kuistille kulmassa ja syöttää Holdenille maalineteen joka siirtää kiekon lähes tyhjään maaliin.

*** 3-0 Holden Saku Rodr

Ravers pääsee vielä erän lopussa pari kertaa laukomaan, mutta Holdenin kudit eivät tuottaneet toivottua tulosta.

2. Erä

Erätauko sujui erittäin nopeasti, epäilen vahvasti että Karhut ehtivät pitää mitään erityisempiä tsemppipuheita.
Rodr a.k.a. maestro laittaa ränniin kiekon jonka löytää Holden, Holden kesottaa maalille mutta maestro ei saa kiekkoa maaliin.
Saku upottaa b-pisteen tuntumasta lukemat 4-0

*** 4-0 Saku Holden

Holdenilta hieno syöttö päädyn kautta Sakulle, mutta Saku joutuu hieman liian tiukasta kulmasta vetämään. Ei maalia.
Maestro kynäilee hienosti vastustajat kahville, Saku pääsee zippaamaan maalille, mutta Holden ei viimeistele.
Holden pääsee yrittämään pisteeltä, yritykseksi jäi.
Karhut näyttäisivät olevan talviunilla, katsotaan heräilevätkö viimeiseen erään.
Ottelu tähän mennessä hyvin yksipuolista läpsyttelyä Raversilta.

3. Erä

raphael rakentaa hienosti hyökkäyksen, mutta selänne10 laukoo päin maalivahtia.
Saku riistää kiekon puolustajalta ja kuljettaa kiekon maaliin hienosti etukulmasta.

*** 5-0 Saku

Yhteensä 17 hattua kerättiin jäältä pois ja peliä päästiin jatkamaan.
Yksi hattu oli niin ruma että se jouduttiin palauttamaan uatulle katsomoon.
Saku veivailee vihut kahville ja syöttää Holdenille hyvään paikkaan. Lukemat 6-0

*** 6-0 Holden Saku

Holden hakee hattutemppuaan b-pisteeltä, mutta epäonnistuu.
raphael täräyttää tolppaan toisessa päässä.
Saku ei osaa sääntöjä
*** offside by Ravers
Holden zippaa hienosti Rodrille maalineteen joka kuljettaa kiekon komeasti ohi maalista.
Ottelu on päättynyt.

*** Saku
** Holden
* Rodr

Pelin jälkeen saatiin ottelun paras pelaaja haastatteluun, joka osoittautui hyvin nöyräksi ja yritti antaa viittaa Holdeenille.