Mainos
Tervetuloa

Kiekkoliiga on Kiekko.tk -nettipelin pohjalle rakentuva nettijääkiekkoliiga. Liiga on pyörinyt johtokunnan johdolla jo yli kymmenen vuotta, eikä loppua ole näkyvissä. Pienimuotoinen liiga on kasvanut satojen pelaajien tiiviiksi kiekkoyhteisöksi, johon on yhä tyrkyllä uusia pelaajia sekä joukkueita.

Kiekkoliigan alaisia sarjoja on nykypäivänä kaksi. Voit nostaa joukkueesi pohjalta aina huipulle asti ilmoittamalla joukkueesi ennen kautta järjestettäviin Divarikarsintoihin! IRC-kanavat: #kiekkoliiga / #johtokunta.

Ota yhteyttä sivuston ylläpitäjiin: contact (at) kiekkoliiga.net

Runkosarja päättyy 1.2.

Kausipaketti 1/15 - 23.11.2014 20:26
Liiga
1. Jakso 24.11. - 14.12. (3 viikkoa, 6-11 ottelua pelattuna)
2. Jakso 15.12. - 4.1. (3 viikkoa, 12-17) & kaikkia vastaan kerran
3. Jakso 5.1. - 18.1. (2 viikkoa, 18-23) & värväysten DL
4. Jakso 19.1. - 1.2. (2 viikkoa, 24)
Pudotuspelit 2.2.  -  22.2. (3 viikkoa)

Pelataan kaksinkertainen runkosarja, jonka päätteeksi kahdeksan parasta pudotuspeleihin ja neljä viimeisintä taistelee paikastaan Liigakarsinnoissa.

Divari
1. Jakso 24.11. - 14.12. (3 viikkoa, 6-11 ottelua pelattuna)
2. Jakso 15.12. - 4.1. (3 viikkoa, 12-17) & kaikkia vastaan kerran
3. Jakso 5.12. - 18.1. (2 viikkoa, 18-23) & värväysten DL
4. Jakso 19.1. - 1.2. (2 viikkoa, 24)
Pudotuspelit 2.2.  -  22.2. (3 viikkoa)
Divarikarsinnat 9.2. - 15.2. (1 viikko)

Pelataan kaksinkertainen runkosarja, jonka päätteeksi kahdeksan parasta pudotuspeleihin ja neljä viimeisintä taistelee paikastaan Divarikarsinnoissa. Pudotuspelien neljä parasta selviytyy Liigakarsintoihin.

Yleisesti
- Deadline on aina jakson viimeisenä päivänä klo 22.00. Joukkueet saavat yhteisymmärryksessä pelata tämän jälkeenkin.
- Ilmoitukset pelaamattomista otteluista viimeistään seuraavana päivänä kello 21.00.
- Pelaamattomista -1p/ottelu, useammista diskaus.
- Viimeiselle päivälle jätettyjen otteluiden enimmäismäärää ei ole määritetty.
- Anokaa johtokunnalta lupa, mikäli haluatte pelata jonain jaksona enemmän.

Kommentoi
Unibet-kilpailu - 14.12.2014 12:28
Tänään on ensimmäisen jakson deadline ja nyt onkin hyvä aika muistuttaa joulukuun kilpailustamme.

Nyt Kiekkoliigan pelaajilla on nimittäin hieno mahdollisuus voittaa Unibet-pipo tai -huppari!

Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on rekisteröityä joulukuun aikana Unibetin asiakkaaksi ja tallettaa Unibetin pelitilille minimitalletus 10€ tämän linkin kautta ja olet mukana arvonnassa! Voit myös rekisteröityä minkä tahansa Kiekkoliigan sivustolla esiintyvän Unibetin mainoksen kautta.

Pipo ja huppari arvotaan kaikkien Kiekkoliigan sivuston kautta joulukuussa rekisteröityneiden ja vähintään minimitalletuksen tehneiden asiakkaiden kesken. Kannustuksena sanottakoon vielä, että rekisteröityneiden määrä meidän sivujen kautta on ollut todella pieni, joten todennäköisyydet voitolle eivät ole ainakaan mahdottomat!

Unibet tarjoaa talletuksen tuplauksen 100€ saakka ja 10€ riskittömän mobiilivedon, kun rekisteröidyt tämän linkin kautta. (Linkki ei välttämättä näy jos adblock on päällä)

Kilpailusäännöt

1. Rekisteröityvän asiakkaan tulee olla vähintään 18-vuotias.
2. Kilpailuun osallistuu, kun uusi asiakas tekee tilin Unibetille Kiekkoliigan sivuston Unibet-linkkien kautta ja tallettaa 10 euron minimitalletuksen.
3. Mikäli olet jo Unibetin asiakas, et voi osallistua kilpailuun.

Arvonta suoritetaan 2.1.2015 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.Klikkaa suuremmaksi.

Kommentoi
Kokoonpanoilmoitukset 1/15 - 18.11.2014 23:48
Kausi alkaa 24.11, joten ennen sitä jokaisen joukkueen tulee ilmoittaa kokoonpanonsa.

Kahden pelimerkin kausimaksu maksetaan nimerkille kla-pysti ennen kokoonpanon ilmoittamista. Ilmoitukset viimeistään sunnuntai 23.11. kello 20:00 mennessä.

Linkit ilmoittautumisiin: Liiga, Divari.

Kommentoi
Päätösteksti 3/14 - 14.11.2014 11:27
Vuoden viimeisin kausi on päätöksessään. Summeri on soinut viimeisen kerran ja valot on sammutettu hetkeksi kiekkokaukaloista. Kausi sujui kokonaisuudessaan mukavasti ja isommilta skandaaleilta vältyttiin. Vaikka taisto on kaukalossa tauonnut, kokoontuu Kiekkoliigaväki vielä tänä sunnuntaina Gaalaan, jossa palkitaan kauden parhaat. Ennen palkintojenjakotilaisuutta ja seuraavaan kauteen valmistautumista on hyvä hetki kerrata menneen kauden tärkeimmät hetket.

Liiga huipentui Turtlesin juhliin

Liigassa runkosarjaa hallitsi vakuuttavasti moninkertainen hallitseva mestari PePo. Heidän kannassaan toiseksi sijoittui, varmasti monien yllätykseksi, tasaiseisen vahvoja otteita läpi runkosarjan esittänyt Metallurg Magnitogorsk. Muista joukkueista pitää nostaa esiin Turtles, jonka runkosarja oli ailahteleva, eivätkä he missään vaiheessa esittäneet kovinkaan vakuuttavia otteita. Yllepan menettäminen vaikutti kohtalokkaalta ja joukkueen kesken puhuttiinkin välikaudesta.

Pudotuspeleissä Turtlesin välikausi muuttuikin mestaruudeksi. Metallurg Magnitogorsk laittoi tulevan mestarin ahtaalle johtaen ensimmäisellä kierroksella otteluvoitoin 2-1. Turtles käänsi lopulta puolivälieräsarjan edukseen kokemuksellaan. Välierässä Turtles yllätti pudotuspelien ehdottoman ennakkosuosikin. Kaikki merkit olivat Turtlesia vastaan, kun he joutuivat komentamaan kentälle normaalia heikomman avauskokoonpanonsa. Niin vain he onnistuivat vääntämään tiukan puolustuspelaamisensa avulla voiton PeliPojista, joka oli materiaaliltaan selvästi kauden paras joukkue.

Finaaliin Turtles sai seurakseen vahvasti koko kauden puolustaneen Pirut. Näin ollen loppuotteluparin muodosti kaksikko, joista kumpikaan ei ollut sijoittunut runkosarjan kärkipaikoille. Näin ei ole tapahtunut miesmuistiin, jos koskaan. Vaikka finaalisarja oli tiukka ja vähämaalinen, voi sanoa Turtlesin ottaneen lopulta vakuuttavasti kultaa. Turtles esitti ehdottomasti kauden parasta peliään oikealla hetkellä. Pirut ei ollut vielä valmis kirkkaimpaan mitaliin, mutta varmasti heidän leirissään hopea otettiin tyytyväisenä vastaan. PePo täydensi mitalikolmikon jatkamalla mitaliputkeen hieman himmeämmillä mitaleilla tällä kertaa.

Mestarijoukkueen kapteeni ja pelillinen tukipilari pelle ruoti haastattelussa joukkueensa pudotuspelitaivalta.

Pelle, yllättikö pudotuspelien vahvat otteet heikosti sujuneen runkosarjan jälkeen, ja uskoitteko kultaan alusta asti? - "Tiesin, että jos krug ja ettan saadaan pelaamaan, niin ainakin paperilla tsäänssit on kaataa ihan jokanen jengi. Puolivälierissä meinas tulla noutaja heti alkuun, kun jokanen vuorollaan mokaili ja vastustajien maalit alko koostua lähinnä läpäreistä ja oneista. Saatiin sit kuitenkin vähän ryhtiä ja käännettiin sarja. PePo-viikolla sitten veljekset ilmotti, ettei niillä oo nettiä käytössä. Tässä vaiheessa meitsi heitti hanskat tiskiin ja meinasin ilmottaa jo Pepolle, ettei saada pelattua.  Pistettiin sitten kuitenkin jämäkokoonpano kentälle ja tehtiin kananpaskasta kanasalaattia. Finaalisarjaan saatiin sitten taas ykkösmiehistö kehiin, ja kyä mä aika vahvasti meidän voittoon uskoin koko ajan. Voittohan sieltä sitten tulikin."

Miltä nyt tuntuu, ja millä miettein suuntaatte tulevaan kauteen? Palaako yllepa kenties kokoonpanoon? - "Hyvältä. PePo-sarja menee kokonaisuudessaan melkein kärkeen, kun miettii parhaita yksittäisiä tapahtumia kaheksan vuoden kiekkouralta. Kokoonpano on itse asiassa vähän auki vielä, mutta mestaruutta sitä tietysti lähetään metsästään. Yllepa ei välttämättä palaa vielä ensi kaudeks kehiin, hampi tosin näillä näkymin liittyy vahvuuteen joulun tienoilla. Saa nyt nähä mitä publavärvejä tähän offille vielä keksii."

Divarijoukkueet jyräsivät Liigakarsinnoissa

Liigassa nähdään ensi kaudella neljä uutta joukkuetta. Helsingin Jokerit ja Ferrari selviytyivät Liigaan suoraan Divarimenestyksensä johdosta. Loput kaksi paikkaa jaettiin perinteisen parikarsinnan perusteella. Kummassakin otteluparissa Liigapaikkaansa puolustava joukkue joutui tunnustamaan Divarijoukkueen paremmakseen. Nähtäväksi jää, kuinka hyvin uudet Liigatulokkaat menestyvät ensi kaudella. Liigan kärki on kivikova. Voi sanoa, että tällä kertaa yksikään uusista joukkueista ei ole ennakolta Liigan kärkitasoa.

Helsingin Jokerit marssi Divarimestaruuteen

The Oldtimers hallitsi runkosarjaa alusta loppuun asti, vaikka lopulta HC Lightning, runkosarjan ehdoton yllättäjä, pääsi aivan tuntumaan. Kauden alusta pitää ottaa esiin Viimeiset Hitaat, joita povattiin varmana Liiganousijana. Liiganousu vaihtui kuitenkin pian kauden alettua pettymykseen joukkueen sisäisten ristiriitojen johdosta. Kauden aikaisten tapahtumien takia joukkueen kauden loppuun asti pelaamista voitanee pitää saavutuksena. Tasaisen runkosarjan kolmanneksi sijoittui Helsingin Jokerit, joka pelasi totutun vahvan runkosarjan. Divarin osalta pitää huomioida kolmen joukkueen jättäneen leikin kesken runkosarjan toisella puoliskolla. Tämä on tyypillistä Divarissa, mutta se ei ole tietenkään miellyttävää muita kohtaan.

Pudotuspeleissä Helsingin Jokerit jatkoi runkosarjasta totutulla otteellaan. He eivät häikäisseet missään vaiheessa, mutta joukkueen pelaajiston vankka kokemus auttoi heitä taipaleellaan. Pitää huomata, että Jokereiden kaksi ensimmäistä ottelusarjaa venyi aina viidenteen otteluun asti. Mistään ylivoimaisesta mestarista ei voida siis puhua, mutta Jokerit osoitti olevansa tasaisen Divarin paras joukkue. Hopealle venyi odotuksia heikomman runkosarjan pelannut Ferrari, joka paransi otteitaan kauden ratkaisuhetkillä. He kukistivat runkosarjan voittajan välieräsarjassaan ja osoitti näin olevansa Liigapaikkansa arvoinen. The Oldtimers täydensi Divarin mitalikolmikon voittamalla vähämaalisen pronssiottelun 1-0.

Mestarijoukkueen varakapteeni ja finaalissa ratkaisuroolin ottanut Darp kertoi joukkueensa mietteitä päättyneestä kaudesta.

Darp, kausi meni ilmeisesti suunnitelmien mukaisesti? Kultaa ja Liigapaikka, voiko muuta toivoa? - "Kieltämättä kausi sujui yllättävän hyvin. kauden piti olla vähän turtlesin tapaan välikausi, kun joukkueen sydän joninho (ella) otti ja läks vekaranjärven metsikköön armeijaan. saatiin kumminkin värväiltyä ihan hyvä kokoonpano kiitos minun, uuden pvhn, suhteiden. ja samoin kuin turtlesilla, lopputulos oli lopulta mestaruus. vastaus kysymykseen: ei voi."

Millä miettein Jokerit suuntaa Liigakaukaloiden haasteisiin? Millä sijoilla voimme nähdä teidän pelaavan? - "Hyvillä mielin, tietenkin, onhan liigassa pelaaminen aina hienoa. haasteetta riittää vaikka muilla jakaa, taso on kova niinkuin pitääkin. mitään tavoitteita ei vielä ole mietitty, mutta se perus nousijajoukkue poffisijoille kuulostaisi hyvältä."

Divarikarsinnoissa OKC puhutti

Muuten hieman värittömän Divarikarsinnan valopilkku oli Oklaholma City Thunder, jossa pelasi Viimeisten Hitaiden menneen alkukauden runko. OKC selviytyi lopulta ensi kauden Divariin. Pelillisesti heitä ei uhannut mikään, mutta äänekkäiden kanssapelaajien sääntötulkinnat loivat epävarmuuden varjon joukkueen kohtalon ympärille. Lopulta johtokunta siunasi joukkueen toimet laillisiksi, jolloin he pääsevät jatkamaan ensi kaudella siitä, mihin Viimeisten Hitaiden kanssa jäivät. Heidän lisäkseen Divarissa nähdään kolme muuta uutta joukkueita, joista karsinnat voittanut Majors voidaan nostaan esiin potentiaalisena Divarimenestyjänä.

Lopuksi

Kiitos kaikille hienosti menneestä kaudesta ja oikein mukavaa kauden 1/15 odotusta!

Kommentoi
Kauden 3/14 pudotuspelit - 20.10.2014 19:14
Kausi on runkosarjan osalta päätöksessään. Seuraavien kolmen viikon aikana saamme selville Liigan ja Divarin kauden 3/14 mestarit! Lisäksi karsinnat on saatu pelattua niin Liigan kuin Divarin osalta, jolloin tiedämme kauden 1/15 joukkueet. Mikäli joukkueesi ei jatka ensi kaudella, ilmoitathan siitä johtokunnalle. Onnea kaikille kauden huipennukseen!

Aikataulu:
Puolivälierät 20.10. - 26.10.
Välierät 27.10. - 2.11.
Finaalit/Karsinnat 3.11. - 9.11.

Liigan pudotuspelit
Jokainen kierros pelataan paras viidestä pronssiottelua lukuun ottamatta.

Puolivälierät:
PePo - Siniviiva HT
Metallurg Magnitogorsk - Turtles
Neal Chaucer - Brutal Killers
Voodoo People - Pirut

Välierät:
PePo - Turtles
Brutal Killers - Pirut

Pronssiottelu:

PePo - Brutal Killers

Loppuottelut:
Pirut - Turtles

Divarin pudotuspelit
Jokainen kierros pelataan paras viidestä pronssiottelua lukuun ottamatta.

Puolivälierät:
The Oldtimers - Viimeiset Hitaat
HC Lightning - Ferrari
Helsingin Jokerit - Team Sahara
Rovers - Delirium Tremens

Välierät:
The Oldtimers  - Ferrari
Helsingin Jokerit - Rovers

Pronssiottelu:
The Oldtimers  - Rovers

Loppuottelut:
Helsingin Jokerit - Ferrari

Liigakarsinnat
Karsintoihin osallistuvat ensi kaudella ne jatkavat joukkueet, jotka selviytyvät Divarin pudotupelien 4 parhaimman joukkoon sekä Liigan runkosarjan 4 huonointa joukkuetta.

Koska Huittisten Huima ja Drunken Leprechauns eivät osallistu Liigakarsintoihin, Divarin kaksi parasta nousee suoraan Liigaan. Pronssia voittanut saa valita jomman kumman Old & Notorious tai Anaheim Mighty Ducks vastustajakseen. Pronssiottelun hävinnyt ja valitsematta jäänyt muodostavat viimeisen parin. Parien voittajat pelaavat ensi kaudella liigassa.

Karsintaparit:
The Oldtimers - Anaheim Mighty Ducks
Rovers - Old & Notorious

Kommentoi
Uutisarkisto
Divarikarsinnat 1/15 - 27.10.2014 23:56
Parhaiden äänestys 3/2014 - 21.10.2014 18:00
Allstars - 27.10.2014 21:58
Divarikarsinnat 1/15 - 18.10.2014 18:27
NHL 15 @ PS3 - 24.10.2014 16:22
Kausipaketti 3/14 - 9.8.2014 6:24
Divarikarsinnat 3/14 - 3.8.2014 22:29
All-stars 2/2014 - 31.7.2014 20:48
Päätösteksti 2/2014 - 25.7.2014 16:45
Divarikarsinnat 3/14 - 19.7.2014 17:33
Kiekko Cup IX pudotuspelivaihe - 17.6.2014 0:17
Kiekko Cup IX deadline muutos - 22.6.2014 21:06
Liigakarsinnat 2/2014 - 2.6.2014 19:34
Kiekko Cup IX alkaa - 2.6.2014 1:56
Kiekko Cup IX - 6.5.2014 3:27
Pudotuspelit 2/14 - 13.5.2014 13:57
Kerro ja ratkaise Kiekkoliigan ongelmat - 16.5.2014 15:26
1vs1-ranking - 25.4.2014 20:33
Kausipaketti 2/14 - 2.3.2014 22:17
Kiekkoliiga 10 vuotta! - 27.3.2014 2:18
Kausipaketti 1/14 - 18.11.2013 1:44
Kausi-ilmoittautumiset 2/2014 - 25.2.2014 19:40
3vs3-liiga 2/2014 - 25.2.2014 17:37
Kauden 1/14 päätös - 25.2.2014 17:07
All Star - 23.2.2014 19:32
Äänestä kauden parhaita - 12.2.2014 20:35
3vs3-playoffs - 20.1.2014 19:29
Divarikarsinnat kaudelle 2/2014! - 10.2.2014 23:00
3vs3-liigan karsinnat - 7.2.2014 13:15
Pudotuspelit/karsinnat 1/14 - 2.2.2014 1:48